Hej igen!!

Hej! Nu har jag inte blogget på ett tag för det har vart en massa stohej x) Har bytt till en egen hämsida som ni kan se här… Jag fortsätter som jag gjorde på den äldre bloggen såklart :D Ja men asså jag är glad över att jag har denna sida för mig själv,det tog ett tag att hitta ett ledigt namn och så vidare…men nu kan jag äntligen börja igen ;) Jag är nöjd över hur bloggen ser ut och det är en av mina brorsor som gjorde denna möjlighet för mig att blogga. Han gjorde alt!!! TEX. Ikoner gjorde han helt själv :) Bakrund och över mokajongen,ni förstår nog XD

Ni kan gärna skriva vad jag ska skriva om+vad för bilder jag ska lägga ut,Ni får bästema lite ni med ;) // Kram Lisa

24 kommentarer

24 kommentarer på “Hej igen!!”

 1. MaTachi skriver:

  Fint det blev! :)

  1. Miss Lisibell skriver:

   tack! Men en del hjälp av dig då men… :D

 2. Linnea skriver:

  Kostade det inte pengar så att det skulle bli ´´.se´´??
  Kramissar

   1. Linnea skriver:

    Hur mycket?? Som det kostar på blogg.se??

 3. E v e l i n a skriver:

  Jätte fin header :)
  Jag tkr du ska ta många bilder osv :D

 4. ida skriver:

  hej jag heter i jag älskar verkligen din blogg själv har jag ingen men vill ha en jag rider har ingen egen häst men mina kusiner har .Det har 4 hästar . jag går på Piteå rid klubb är skötare till en häst som heter Bellami har 2 marsvin honor ochså har vi 2 hon hundar och en fågel vi är en jur vänlig familj jaja men gillar din bloggg

  1. Miss Lisibell skriver:

   hej! hahah XD KUL.ofta nice med häst,har sköt h…

 5. ida skriver:

  hehehe sött

 6. Linn-lay skriver:

  Hej Lisa

  Jag undrar om du ha någon mailadress man skulle kunna nå dig på?
  Du får gärna maila tillbaka på min mail.

  med vänliga hälsningar Linn-Lay

 7. Emma Norin skriver:

  Undrar bah om jag kan bli vän med dej på MSN

  Dessutom Snygg där uppe maka fjonk

  Men jaja det var bah det!!

  // Massa Kramizar Från Emma

 8. sabria skriver:

  heej jag är tio år och går i fyran vad heter din msn aså hotmail jag är sjuk i dina vidior du gör dom är så bra månnga kramar

 9. Frida skriver:

  Hur gammal är du??:)

 10. Nora skriver:

  Första inlägget! Minnen♥

 11. Lollo ❤ skriver:

  Första inlägget! Gamla minnen som varar föralltid<3

 12. Alma Assra skriver:

  Så söt! Första inlägget! <3

 13. Noha skriver:

  Någon som kollar på detta i 2014 (juni/augusti??) haha minen <3

 14. wow Dome skriver:

  Ditt första inlägg!!

 15. Elin Eriksson skriver:

  Ditt första inlägg, det var så längesedan :’)
  Hade hon en annan blogg innan?

  1. wow Dome skriver:

   agirlcalledlisa.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *