Lisa Tipsar!

Hej! Jag har fått en massa kommentarer m.m om att jag ska tipsa om era bloggar+kanaler. Jag tenkte över det…Så JA det kan ja gö!!! Så jag kommer gö ett videoinlägg varge dag eller ska försöka med det då men… Jag kommer iallafall tipsa om en blogg men om ni kan bade en blogg och kanal kommer jag tipsa om dom i en video!

Om ni då vill att jag ska tipsa om er så får ni skriva ett mail till mig, och då ska ni skriva er bloggadress eller kanal eller bådeoch.

Min mailadress är: ”misslisibell@gmail.com”Så ni skickar ett mail till mig.// Chau

25 kommentarer

25 kommentarer på “Lisa Tipsar!”

 1. Sara skriver:

  grym tjej! men har en fråga? varför lägger du inte ut dina videor på bloggen istället? keep going tjejen!

  1. Miss Lisibell skriver:

   Hehe xD Jag vill inte ha en massa videos här det har jag på YT ;)

 2. E v e l i n a skriver:

  Gud vad fin bild på dig!!!!! :D

 3. vendela skriver:

  söt bild! Du har en gryyym blogg!

  1. Miss Lisibell skriver:

   Tack! Hehe xD tack igen♥

 4. Anna Lisa skriver:

  fjortis……………………………………………………………..
  skoja ba :D

  1. Miss Lisibell skriver:

   det hoppass jag :P xD

 5. Hanna :) skriver:

  Göll! :)<3

 6. Kakan skriver:

  Hej
  Kan du göra en video där du pratar om hur man gör sådär ”.se” vart och hur mycket det kostar?
  och visa hur du redigerar videos och vart, vad det heter m.m

  1. Miss Lisibell skriver:

   Asså jag har en blogg som jag betalar och ja…Jag har en..nej nu har lag glömt vad det hette men så att det blir .se

 7. Izadåra skriver:

  Hej jag älskar din blogg :) Jag vet att du har moviestar planet.Jag vill bli din vän jag heter på moviestar planet: svartaisadåra123// Izadåra 
  :)

  1. Miss Lisibell skriver:

   TJA! Det har jag inte als! :O xD det har jag inte sakt att ja har gö xD HAHA det e nog ett missförstånd

 8. Caroline skriver:

  Hej jag älskar din blogg, och såg vad izadåra skrev att du har moviestarplanet vill bli din vän också har det heter wilmat_08 är på levle 5 snart 6 <3 

  1. Misslisibell skriver:

    hej! kuuul! kör det inteee :P en ville att ja skulle tästa bah x)

 9. Natalie skriver:

  Din blogg är så bra och alla klippen på youtube!

  Ps… Vill bli din vänner heter Natalie

 10. Matilda skriver:

  Jag ÄLSKAR den bilden! !(Love it)!

 11. Linsan A skriver:

  i love dina videoklipp och jah… du värkar sååå sjukt snäll och jag skulle vilja va din kompis men jag fattar att det inte går för att du har så många faans som också vill vara det hee ja fattar precic! jag går på trolldal/ridskola om du vet vilken och jag har samma intresse som du! HÄSTAR HÄSTAR…… hoppas du ser detta! //linsanot :p till dig min favvooooo misslisibell.

 12. lisa skriver:

  Hej du e snygg vad heter du skype

 13. elma skriver:

  heej jag heter elma jag skulle vilja vinna på nån av dina giweways du har så bra videos jag älskar dina smink videos jag skulle vilja träffa dig du tar skitt snygga bilder du är en sån snygg modell du är bara bäst jag gillar allt med dig du har fina ögon och läppar och en jätte söt näsa älskar dig misslisebell

  i love u

 14. I simply want to tell you that I am just beginner to weblog and truly savored this website. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with exceptional articles and reviews. Thank you for sharing your website page.

 15. there are wall mirrors where at edges are made up of anodized aluminum and they do not stain too much,

 16. There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

 17. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *