Look of today

Look of todayn idag är: Ett linne från :KappAhl , troja från: H&M , Byxor från: Cubus , Strumpor veta jag ikke :(  Mössa från ICA /Kram Lisa♥ PS: Ni får klika på den bilden där man ser en del av min i inläget,Då ser ni mig bätre ;)

13 kommentarer

13 kommentarer på “Look of today”

 1. Carro skriver:

  Har inget youtube-konto så jag skriver här.
  Tack så mycket för att du tipsade om min blogg, såg videon. Tacktacktack!<3<3

  1. Miss Lisibell skriver:

   SÅ LITE SÅ!!! /Lisa

 2. Tilde!! skriver:

  hej !

  jag älskar din blogg!!( kolla gärna mig blogg: denbastatilde.blogg.se
  jag vet inte hur man lägger in bilder som typ som dem du har där det står misslisa hur får du ditt de bilderna??? svara gärna! kram tilde<3

  1. Miss Lisibell skriver:

   HEJ! tack, Jag har inte använt blogg.se så jag vet inte ;( sorry

   1. Tilde skriver:

    okej, men tack en då!! älskar din blogg!!:) <3<3 

    1. Miss Lisibell skriver:

     Vsg endå da.. TACK♥

     1. Tilde skriver:

      vsg, kostar det pengar med wordpress??

     2. Misslisibell skriver:

      Det tror jag inte :-)

     3. Tilde skriver:

      okej tack <3 ska försöka göra en blogg där!!:)

     4. Miss Lisibell skriver:

      Gör du såå ;) ♥

  2. MaTachi skriver:

   Du pratar om bannern/sidhuvudet på sidan? Din blogg är hos blogg.se, medan Lisas blogg bygger på WordPress, så det fungerar på olika sätt. Med temat Lisa använder (som är standardtemat i WordPress) kan man enkelt i verktyget ladda upp banners/sidhuvudsbilder som man vill ska synas i toppen av sidan.

   1. Tilde skriver:

    okej, kostar de där wordpress pengar??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *