what’s up!

HEJSAN! Idag red jag en häst som heter Giffe…Och vi skulle hoppa. Han var ganska pigg då…Och det gick bra över hindrena men han drog ner huvudet så fruktansvärt! När vi hadde hoppat en del skulle man hoppa över ett vit hinder typ, då var han pigg,spätsade öroner och red frammot. När han hoppade Drog han ner huvudet och bockade och krungbuktade! Jag flög fram till öronen på honnom sen när på marken! Jag blev sååå chockad! Så jag får bjuda på en tårta nästa vecka :P /Kram Lisa ♥ PS: blev filmad xD

Men nu ska jag säga en sak, imorgon ska jag henga med Emil Lind hem och lira gitarr ;) Inte Emil Johansson utan Emil Lind,nu fattar xD Så jag tar med gitarren+stämare och lite böker. Han har 2 gitarrer och en el gitarr :)

11 kommentarer

11 kommentarer på “what’s up!”

 1. Ellie 13år skriver:

  Vem skrev du brevet till? <3

  1. Lisibell skriver:

   Det var inte till någon :P

 2. E v e l i n a skriver:

  Kan du lägga upp filmen när du ramla av? På youtube då? :D

  1. Miss Lisibell skriver:

   Det var inte jag som filma så¨vet inte :S

 3. lisa svensson skriver:

  hejhej! skulle du kunna lägga upp ett videoklipp när du visar dina naglar? tyckte dem var riktigt fina!

  1. Miss Lisibell skriver:

   CHA! jag vet inte för nagellacket är typ snart borta då e de la ingen ide? xD

 4. I just want to tell you that I’m very new to blogs and seriously enjoyed your web page. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You definitely come with superb stories. Thanks a bunch for sharing your blog.

 5. After study some of the websites with your web site now, we truly as if your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Pls look into my website also and told me what you consider.

 6. Kandy Forpahl skriver:

  Simply want to say your article is as surprising. The clearness for your submit is simply spectacular and i can suppose you’re a professional on this subject. Fine together with your permission let me to seize your feed to stay updated with impending post. Thanks one million and please carry on the gratifying work.

 7. Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Appreciate it

 8. find more skriver:

  I just want to mention I’m beginner to blogging and seriously loved this page. Likely I’m want to bookmark your website . You amazingly have incredible well written articles. Many thanks for revealing your website.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *