what’s up!

HEJSAN! Idag red jag en häst som heter Giffe…Och vi skulle hoppa. Han var ganska pigg då…Och det gick bra över hindrena men han drog ner huvudet så fruktansvärt! När vi hadde hoppat en del skulle man hoppa över ett vit hinder typ, då var han pigg,spätsade öroner och red frammot. När han hoppade Drog han ner huvudet och bockade och krungbuktade! Jag flög fram till öronen på honnom sen när på marken! Jag blev sååå chockad! Så jag får bjuda på en tårta nästa vecka :P /Kram Lisa ♥ PS: blev filmad xD

Men nu ska jag säga en sak, imorgon ska jag henga med Emil Lind hem och lira gitarr ;) Inte Emil Johansson utan Emil Lind,nu fattar xD Så jag tar med gitarren+stämare och lite böker. Han har 2 gitarrer och en el gitarr :)

465 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *