what’s up!

HEJSAN! Idag red jag en häst som heter Giffe…Och vi skulle hoppa. Han var ganska pigg då…Och det gick bra över hindrena men han drog ner huvudet så fruktansvärt! När vi hadde hoppat en del skulle man hoppa över ett vit hinder typ, då var han pigg,spätsade öroner och red frammot. När han hoppade Drog han ner huvudet och bockade och krungbuktade! Jag flög fram till öronen på honnom sen när på marken! Jag blev sååå chockad! Så jag får bjuda på en tårta nästa vecka :P /Kram Lisa ♥ PS: blev filmad xD

Men nu ska jag säga en sak, imorgon ska jag henga med Emil Lind hem och lira gitarr ;) Inte Emil Johansson utan Emil Lind,nu fattar xD Så jag tar med gitarren+stämare och lite böker. Han har 2 gitarrer och en el gitarr :)

6 kommentarer

6 kommentarer på “what’s up!”

 1. Ellie 13år skriver:

  Vem skrev du brevet till? <3

  1. Lisibell skriver:

   Det var inte till någon :P

 2. E v e l i n a skriver:

  Kan du lägga upp filmen när du ramla av? På youtube då? :D

  1. Miss Lisibell skriver:

   Det var inte jag som filma så¨vet inte :S

 3. lisa svensson skriver:

  hejhej! skulle du kunna lägga upp ett videoklipp när du visar dina naglar? tyckte dem var riktigt fina!

  1. Miss Lisibell skriver:

   CHA! jag vet inte för nagellacket är typ snart borta då e de la ingen ide? xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *