Så fina skrivfter typ =D

1.kärleken är som is , ett fel steg så spricker den..

2.Kärlek och liv kommer jag att dela♥Vänd bort att jag behöver dig mer♥Känn hjärtslag i mitt sinne…

3.Om du var min, skulle aldrig släppa taget!Jag skulle älska dig till sista andetag!

35 kommentarer

35 kommentarer på “Så fina skrivfter typ =D”

 1. Nannahh skriver:

  Vill bara säga en sak om att du köpt foundation. Förstå att du tycker det är jätte kul att använda och att det blir snyggt och så men jag skulle råda dig att inte använda det. Min kompis började med det väldigt tidigt (I femman) och nu går vi i sjuan. Hon har jätte problem med acne nu eftersom hon använt så mycket täckande krämer och jag har nästan inget alls.

  1. Miss Lisibell skriver:

    DET KAN VA OLIKA FÖR OLIKA PERSONER XD

 2. Bellainthehouse skriver:

  Vad heter du på skype?? :)

 3. Bellainthehouse skriver:

  Hej på din den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=f__Xmsb-RA8&feature=related så hade du redan satt upp  håret i en boll typ, hur gör man det?? Kan du göra en video där du visar det?? 

 4. ingaloa skriver:

  tippsar om en blogg, http://www.bellaml.blogg.se ;) så du vet ;PP 

 5. Bellainthehouse skriver:

  Tipsar om en häst blogg: www.horselovertwo.blogg.se/ bara så du vet :D 

 6. janetsblogg.devote.se skriver:

  Snälla, kan du tipsa om min blogg???
  janetsblogg.devote.seDet vore jätte snällt!Du är suuuper sööööt! <3

 7. BeautyRabbit skriver:

  Vill du snälla, snälla, snälla tips om min blogg! :) http://www.beautyrabbit.blogg.se :D ♥
  Puss på dajj! xD

 8. Ida skriver:

  Hej! Undrar bara när du går och lägger dig på vardagar och helger:)

  1. Miss Lisibell skriver:

   vardagar: halv 10
   helg: halv 11 eller 11 typ

 9. ingaloa skriver:

  hej kan inte du ha en fråge stund snart??? :) jätte fin blogg värkligen! <3 <3 <3älskar dig!! ,, men du kan inte du gå in på min blogg och mitt senaste inlägg och klicka på länken så blir du glad!!! <3 <3 <3 <3 love your blogg

  1. Miss Lisibell skriver:

   jaf vill inte ha det fööör ofta :)

 10. Ida skriver:

  Hej Lisa! jag ska ha en frågestund på min blogg. Så det skulle vara jätteroligt om du kommenterade och skrev lite frågor! KRAM IDA!

  1. Miss Lisibell skriver:

    va heter den daa =D

 11. Alvisen00 skriver:

  hejsan jag tycker du är jätte söt och verkar snäll jag undrar ka inte du ha en frågestund nån gång snart och ta upp det i en video på din blogg  eller på din kanal det skulle också va jätte kul om du kundeläsa och komentera min fjåliga blogg nån gång eller nämna min blogg nnån gång den heter ( http://www.allaalskargodis.blogg.se )

  1. Miss Lisibell skriver:

    Jag kan jöö inte ha det för ofta xD

 12. Mimmi skriver:

  fin blogg! 
  kolla gärna in min !

  http://www.takeamazing.devote.se !

 13. Leiia skriver:

  Det skulle vara kul att veta när du började med smink på en video… 

  Ps. Du är jättesöt med och utan smink <3

  1. Miss Lisibell skriver:

   hur menar duu? :D tack!♥

 14. Bellainthehouse skriver:

  Hej ! Jag har en fråga eftersom du sminkar dig så bra… Jag har inte börjat sminka mig än för jag har inte vågat säga till mamma att jag vill börja, men hur ska jag göra?? Snälla ta med det här i en frågestund för det e säkert inte bara jag som undrar hur man ska säga t dom. Jag har börjat med ögonskugga men inte med mascara och det. Snälla svara! :)

  1. Miss Lisibell skriver:

   det är bah att fråga men säg inte såhär: jag vill ha det o det för hon har de o hon med ,liksom om fu hajar utan du kan fråga såhär: Kan inte jag få köpa en mascara?  ;) testa det :)

   1. Bellainthehouse skriver:

    okej :D 

 15. Vendela skriver:

  hej sötis!<3
  kan du göra en lila sminking?

 16. Emiliasjodin skriver:

  svara i video! 
  TAG: 40 Beauty Questions! TAG: 40 skönhets Frågor!HUDVÅRD-Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen?-Vilken hudtyp har du?(Torr, oljig eller combo)-Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet?-Använder du ansiktsskrubb?-Vilken produkt använder du?-Vilken ansiktskräm använder du?-Har du fräknar?-Använder du ögonkräm?-Har du eller har du haft problem med acne?-Har du någonsin använt Pro-activ?SMINK-Vilken foundation använder du?-Vilken concealer använder du?-Vad har du för hud underton?-Vad tycker du om lösögonfransar?-Visste du att man borde byta sin mascara var 3:e månad?-Vilket märke på mascara använder du?-Isadora eller Elf?-Vilken produkt/smink kan du inte leva utan?-Vilka sminkborstar använder du när du sminkar dig?-Använder du make-up base/primer på ögonen?-För ansiktet?-Vilken är din favorit ögonskugga(färg eller-Använder du pencil eller liquid eyeliner?-Hur ofta råkar du peta i ögonen med en eyelinerpenna?-Vad tycker du om pigmenterad ögonskuggor?-Använder du mineral smink?-Vilken är din favoritläppstift?-Vad tycker du om läppglans?-Vilken är din favorit rough?-Köper du ditt smink från nätet?-Gillar du smink från apoteket?-Har du funderat på att ta smink kurser?-Är du klumpig med att applicera sminket?-Gillar du färgglada nyanser på smink (Läppstift, ögonskuggor) eller jordnära färger?-Vilken kändis har alltid en snygg sminkning?-Om du skulle lämna huset och använda just 1 produkt, vilket skulle det vara?-Skulle du kunna lämna huset utan smink?-Tycker du att du ser bra ut utan smink?-Din åsikt, vilka sminkprodukter tycker du är bra?-Vad tycker du om smink? 

  1. Miss Lisibell skriver:

    dom kommer i en video :)

 17. bano skriver:

  du vet det dära tuben med råsa glitter. de du inte viste va de är glitter till kort .pappers glitter . ps kan du visa alla dina skor.

  1. Miss Lisibell skriver:

   ahaa xD jag har visat mina skor ;)

 18.  heh, Såg några av dina videor på youtube o kom in på din blogg. Haha älskar dina videor o du e grymt söt juh :’) / http://mollieejj.blogg.se

  1. Miss Lisibell skriver:

   TAAAAAAAAAACK FÖR ALT SNÄLLT!!!♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *