20 kommentarer på “Snygga naglar jag harxD”

 1. Majsan skriver:

  bor du i norge eller sverige?

  1. Towa Dagerbring skriver:

   Hon bor i Sverige eller hur Lisa♥

  2. Miss Lisibell skriver:

   sverige så klart :D haha

 2. Engla skriver:

  Hej, hur gammal är du?
  Btw. Du är jätte fin ♥

  Svara gärna i min blogg : http://www.englalarssons.bloggplatsen.se

  1. Miss Lisibell skriver:

   tja! 11 den 23 mars tack

 3. Saima skriver:

  Hej Lisa!
  Älskar din blogg & tittar alltid på dina videos !
  Kan du svara på denna fråga i ett inlägg ?
  Kan du göra ett videoinlägg när du typ visar hur det ser ut i stallet där du rider?
  min blogg heter http://saimas.blogg.se/

 4. Pandsson_ skriver:

  Hej igen Lisa! <3 Jag undrar om du har något tipps på hur man kan måla sina naglar. Alltså, om du typ har några färger som du tycker passar bra ihop! (: <3 // Amanda <3

  1. Miss Lisibell skriver:

   Man tar ett vanligt nagelack i vilken färg man vill ;) å så tar man grafitti över ;) Det är SNYGGT! 

 5. Felicia Lansman skriver:

  vad fint!<3

   1. Molly SVensson skriver:

    Asså Lisa du är såå himla söt och tänk att du inte har en ända finne! Så fuskigt asså för jag fick min första i trean :s lite pinigt men fick bort den fort. Förresten du är lite äldre än mig, jag är 10 och ett halvt snart 11 är det i Augusti den fjärde! :) Och jag ser på varenda videoklipp du har liksom gjort jag älskar dig så fort jag såg din video (den där du visade hur du fick dina naglar långa) så fick jag långa naglar direkt! Tack så mycket Lisa du är till stor hjälp och kan du göra en video där du målar lila nagellack och med graffiti (stavning?) över hellst nåt som passar typ gult rosa grönt eller kanske blått om du har det alltså men jag ville bara säga att jag bet på naglarna innan men enda sen du sa på videon att du målade nagellack på så har mina växt ut och blivit långa igen! :) P.S. Jag älskar dig Lisa du är så söt!

 6. luna skriver:

  gud vad snyggt

 7. LittleMissFake skriver:

  Tja jag är samma person som Molly SVensson men såklart är mina naglar långa men inte lika långa som förut för jag klippte mina naglar och då råkade jag klippa helt för långt och enda sen dess så har jag filat istället! (y) det blir mycket jämnare också! Förresten Lisa du har ju skype jag undrar om jag skulle få lägga till dig på skype för jag har också nämligen skype! Alltså det här kanske är lite töntigt men du är lite som en ¨kändis¨ för mig! Du är så schysst och förresten kan du ge mig ditt skype-namn och riktiga namn? Snälla för jag vill vara vän med dig på skype!

  1. LittleMissFake skriver:

   Förresten jag skrev det där inte på natten jag skrev det klockan 14:02

 8. LittleMissFake skriver:

  Du är jätte bra på att måla naglarna också!
  Du är ju bra på allt! XD

 9. Sannahansson skriver:

  Vad heter nellies kanal?

  1. Nellie skriver:

   vem nellie? jag heter nellie och har en kanal men jag vet inte om du menar mig. :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *