5 kommentarer på “Så söta o såååå grymma!!!”

 1. Sarah skriver:

  Hejsan! Gud vilken söt blogg du har :D 
  Allt bra?
  KRAM!<3

  1. Miss Lisibell skriver:

    HEJ! Taaaaaaaaaaack!♥ Ja det e bra :) /KRAM♥

 2. Ida skriver:

  Åh, tack snälla Lisa! Jag såg på Youtube att du hade lagt upp en video om Kony som jag berättade om i en kommentar. Du är en underbar människa Lisa! Jag trodde inte att du skulle lägga upp en video om detta, men när jag såg den började jag gråta av tacksamhet!

  Du förstod inte varför det skulle hjälpa, så jag tänkte förklara det:) Nu när du har berättat det här för alla tittare, vet fler om det, och de berättar det för felra. Osv… när flera vet det, kommer flera förstå vad det är för hemskt som händer, och de kommer attackera Kony!

  Du fattar inte hur tacksam jag är! Du är en fantastisk människa och jag skulle göra vad som helst för att bli din vän! Du är den sötaste människan på jorden, Lisa!

  Jag såg i videon att du grät lite, vilket fick mig att gråta ännu mer. Nu förstår jag att du fattar vad det är som händer. Men du behöver inte vara alltför ledsen, gumman! Det är ju trots allt på andra sidan jorden. Och nu hejar vi på USA! Stoppa Kony!

  Tack ännu en gång, du är värdefull!

  1. Maja skriver:

   Hej!

   Jag heter Maja & Jag har läst denna kommentarenDet är helt sinnesjukt…Att han enns kan göra så :(
   Jag började att gråta ..

  2. Miss Lisibell skriver:

    VSG! så klart att ja skulle det! ;)
   JAHA, skit bra! xD
    jo det gör jag nog♥ tackar,tackar♥
   Ja tyckte det va såå mämskt satt… ;(
   TACK FÖR ALT SNÄLLT♥♥♥♥♥♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *