41 kommentarer på “Hiss eller Diss?”

 1. rahminna skriver:

  Hissa!!! ♥♥♥

  P.s skulle du vilja kolla in min blogg (Minna-MyLife.blogspot.com)???

  1. Miss Lisibell skriver:

    jag kan kolla in!

   1. rahminna skriver:

    taack!!! ♥♥♥ gillar din blogg och YT klipp såå mkt,fast förr tyckte jag att du var för ung för sånt,men då trodde jag att du typ gick i 3:an

 2. Maja skriver:

  Jag dubbelhissar♥
  Ska du köpa den?

  1. Miss Lisibell skriver:

   Jag gillar den!!! xD

   1. Maja skriver:

    Okej! ^^

 3. Astridspelar skriver:

  hej Lisa! jag heter Astrid och jag älskar din blogg och tycker att du e sjukt söt! jag såg din video om kony och jag vill berätta lite mer om honnom. jag har ett fadderbarn i afrika som jag ger pengar till varge månad och jag är rädd att det händer någonting med henne. jag ska berätta om kony:
  kony har kidnapat och dödat barn sedan 2006 med ingen har märkt det förrän nu. kony har dödat cirka 30.000 (trettio tusen) barn under 6 år. kony har ungeför 15.000 (femton tusen) barn i sin arme. han kidnappar barn och sedan ger han dom knark så att de blir helt konstiga, sedan hjärntvättar han dom och sedan så säger han till dom att de ska döda sina freldrar. detta är hemskt att de måste döda sina freldrar! JAG TYCKER ATT ALTING ÄR HEMSKT!! ingen kan åka till afrika för att stoppa kony för då blir man skjuten av hans arme. 

  ps. det var två bröder på lägret. en mindre och en äldre. den älsta brodern försökte att rymma men då blev han tagen av kony. då tog kony båda bröderna till ett litet rum och lade den älsta brodern på ett bord. sedan sågade kony av den älsta broderns huvud när den yngsta brodern såg på. kony hade tvingat den lille brodern att kolla när hans brors huvud blev av sågat.
  DU MÅSTE GÖRA EN VIDEO OM DETTA!!!!!  PUSS OCH KRAM FRÅN MIG!! JAG SKULLE UPPSKATTA OM DU GJORDE EN VIDEO AV DETTA!! <3 <3 <3 <3 <3 <3  <3 <3  <3 <3 <3 <3 <3 GÖR DET!!!!!!!!!!

  1. Vanessa skriver:

   Håller med!! Jag började gråta när jag såg videon!! ;( <33

  2. Miss Lisibell skriver:

    hej!kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul,tackar♥
   jag vill inte bäretta det hämska för er där ute :S

 4. stina skriver:

  Hiss hiss♥:)

 5. Carro skriver:

  Stor hiss! Vill ha :) 

 6. någon skriver:

  hissar den  skitmycket!!!!!!  vill ha den!!!!! ;) ;) ;) 

 7. Emma skriver:

  Hiss Fett snygg vill ha!! <3

 8. Sandra skriver:

  HISS :D

 9. LittleMissFake skriver:

  Asså Kony är ju helt sjuk i huvudet tycker jag! Men jag tycker mest synd om barnen och föräldrarna för dem förtjänar ett bättre liv ju!

 10. LittelmissEmma skriver:

  Hiss så klart den där tröjan är assss snygg och du har ju inga finnar använder du nån kräm eller nått för att inte få finnar

  1. Felicia skriver:

   Haha nu svarar jag åt henne cx
   Nejmen,hon är ganska ung så det är inte så konstigt.

   Du är så söt ♥

 11. Nova skriver:

  Hiss såklart!<3 Super snygg, mst ha en sån!

 12. Tintin Willamsson skriver:

  diss , hatar såna tröjar 0-0

 13. Ksaksa skriver:

  Jag har en sån tröja, och jag älskar den. Köp INTE en som är för stor, för det ser bara roligt ut då.. Ha en lagom stor :) Kram.

 14. Feliciaahlsgard skriver:

  jag hissar den

 15. Felicia skriver:

  en son skulle passa till dig Lisa

 16. Carolina skriver:

  Hitt

 17. Hellibaba skriver:

  Asså jag hissar den liiksom! ´
  Venneh vrf men nu kmr en bild på mitt marsvin?!?!?!?!?!??!?!

 18. Jonna :) skriver:

  HISS älskar USA och ÄLSKAR DIN BLOGG så jag kan inte mer en att hissa :) <3

 19. Nora♥ skriver:

  Hiss såklart älskar sånna tröjor ♥

 20. Alicia skriver:

  Hej Misslisibell!
  Jag älskar din blogg enormt mycket och undrar om du kan länka min blogg och säga att jag har frågestund?! måste ha massa frågor :)
  och jag HISSAR! <3 kram http://www.iamborn2dance.blogspot.com

 21. Judith skriver:

  Hiss!!! ÄLSKAR LÅNGA TRÖJOR!!!! Jaaaaaaa de tröjorna e bäst tjabba hej då ska åka till liseberg nu
  <3 :-)

 22. Sarah skriver:

  Hiss! Sjukt snygg! Kolla gjärna in min blogg http://zarahs.bloggo.nu/ kram på dig gumman<3

 23. RozsaBarbie:* skriver:

  HISSAR FÖR DEN ! Den e såååå snygg ! vill ha en sån ! USA är mitt favvo mönster o har bara USA i mitt rum ;D vart köper man den ? Hur som helst.. Lisa, jah är ditt största fan ! Har sett nästan alla dina videos på YT du e så himla söööt !!!!!!! snälla kan du svara på kommentaren ? skulle betyda GULD ! <333333:***

 24. Elin<33 skriver:

  Hiss såklart<3 Den är jätte jätte snygg!!!!!! :D

 25. isabelle skriver:

  jag hissar

 26. I simply want to mention I am beginner to blogging and really savored you’re web blog. Most likely I’m want to bookmark your blog . You actually have awesome article content. Thank you for sharing your blog.

 27. Pourquoi ne pas dire de l’objet qui fixe le principalement а coeur a majoritй fermer liseurs? Le fait majeur protйgй des rйcents mois а l’idйe de la diffusion des actualitйs

 28. dog grooming is the specialty of my sister, she really loves grooming every dog in our house”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *