16 kommentarer på “SVART/VIT SMINKNING”

 1. Hannah Åhlen skriver:

  Hej!!
  Jätte fin sminkning!!
  Titta på 2:56!
  Du pekar F**k you! Bara satt du vet! Vill inte vara dum! Skulle jag kunna ställa lite frågor nångon! Du är s grymt sööt!
  /Hannah!! <3

 2. Heartbreaking skriver:

  när du har foundation på dina läppar kallas det fjortis.

 3. Taffsnas skriver:

  Hej Lisa :P Jätte, super duper snygg sminkning :P  Jag och min kompis sminkar oss alltid efter dina vidios!

  Kramiz….! <33

 4. Ellen skriver:

  HEJ Lisa!!! Jag undrar om du kan göra en hund sminkning? Jag tycker du är så söt. Kramar Ellen

  1. Misslibel skriver:

   Hej ellen jag kan jöra de
   kramarMisselibel

 5. Idaellen skriver:

  Hej lisa! Vill bara säga dettta om du använder Foundation för mycket får du rynkor snabbare!! 

  P.S.Ville bara varna dig!!

 6. Ellen skriver:

  Hej Misslibel. Vad ska du lägga upp hund sminkningen? Vilken sida? You tube eller?

  Som svar till Misslibel

 7. Sophie skriver:

  Vad? Du är elva år och har vita ögonskugga på dina läppar? Och du tar den vita mascara, mycket konstigt om du frågar mig …
  Du har mer smink än mig och jag är äldre än du.
  Du behöver inte använda både foundation och puder på samma gång när man är så ung =) Men jag älskar dina videor på grund av <3 Och du är en litel fjortis, som jag;) Haha ...
  Hälsar mig Sofie

  1. Sophie skriver:

   *Liten fjortis* skrev fel… ;) Og jag mente Sophie.

 8. Moa Karlsson skriver:

  Hej Lisa, jag tycker att du är fantastiskt söt men måste fråga vad du håller på med? hur gammal är du egentligen? vill inte vara elak men det är tyvärr det jag kommer att bli i dina ögon. Du lägger upp videos där du tror att du är 20 år, du är riktigt kass på att sminka dig (varför sminkar du dig ens, du är barn?!) och sen förväntar du dig creds från dina så kallade fans (haha). Det är jättegulligt att du vill blogga men sluta upp med dina jävla videos för det är förjävligt fult bara. Förlåt, lycka till i framtiden (inte inom sminkbranschen)!

 9. LOOOL skriver:

  hahah hon peka fuck you ahah!

 10. oliviiia skriver:

  hej, har kollat dina videos och du är duktig :) men har några tips så det kan bli ännu bättre :))

  när du lägger själva hela din bas så tar du först en flouid eller fet foundation, (rinande eller fast form )
  sen tar du puder sen efter det tar du concealer! lova det kommer bli ännu bättre, sen lägger du bara lite puder på concealern.. det kommer bli super fint (: och vill du ha mer tips så säg till :)

  och tro mig jag vet är stylist!! :))

 11. Hm skriver:

  Hahaha! Pausa på 1:04
  Du kommer att dö av skratt!

 12. Ellinore skriver:

  hej! :) det du gjorde med dina ögon med svart och vit kan bli en snygg sotning om du sotar ut kanterna mellan vit och svart då kommer det se mycket bättre ut för det går ihop bättre. annars så var det ju jätte duktigt att du kunde vart du ska lägga den svarta färgen på ögat för att sota ihop.
  Roligt att du tycker om smink och så, men tänk på att vara barn så länge du kan. jag är lixom 19 år och man saknar sin barn tid och har man haft för lite så är det inte mycket man kan längta tillbaks till.
  Kram

 13. Nora skriver:

  Älskar dina videos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *