Kör såhär istället :P

skulle igentligen locka håre men ORKAA plattade istället xP

19 kommentarer

19 kommentarer på “Kör såhär istället :P”

 1. Tess skriver:

  kan du locka i morgon?? du skulle bli jääääättefin i det ;D

 2. Amandalundin00 skriver:

  Hey :)
  Jag älskar dom där glasögonen och jag undrar vart dom e köpt?!
  + Jag undrar hur lång due.. Du måste inte svara om du inte vill.
  Kram/Amanda ♥

  1. Linnea skriver:

   jag har sånna glasögon,jag köpte dom i lindex så att du vet

   1. Amandalundin00 skriver:

    Okey Tack ;D

 3. Stina545 skriver:

  hej lisa kollade videon när du fyllde år vem filmade dig då?
  du var så fin och söt där och du fick fina saker<3
  kan du göra en video där du vissar dina läppbalsam?
  kram <3

 4. Klajan02 skriver:

  hej lisa älskar din blogg undrar om du kan visa dina masckaror i en video

 5. Cuteevelina skriver:

  Hihi, i brillerna ser man kameran och det :)

  svara i kommentar på min blogg http://cuteevelina.blogg.se

 6. Erika Basth skriver:

  Varför ser jag bara på dig? Snälla, bli vän med mig på facebook! 

 7. Hanna skriver:

  Hej lisa sötis<3
  Kan du göra en video där du visar all dina paletter skulle var jätte roligt<3

 8. Miss Lisibell skriver:

  det har jag gjort ;)

  1. Erika Basth skriver:

   Jag menar att jag typ bara ser på dig heeeeeeeeeeeeeeeela tiden! <3 

 9. Miss Lisibell skriver:

  tja!
  Jag fick dom i födelsedags present ;)
  140 cm tror ja xD KORT VEET xD
  kraaam!♥

 10. Lillfis skriver:

  Hej! Jag gillar verkligen den här bilden! Jag undrar om du har tunnt hår? Det har jag och jag har svårt att få mitt hår fint så jag undrar om man kan få tips?
  P.s älskar din blogg!

  //Lillfis.devote.se :)

  1. Miss Lisibell skriver:

   hej! kuuul de! ja lite faktist xD det är så flygigt satt de syns inte när de är tort men när de e vått e den ganska tunt ;D

 11. find this skriver:

  I just want to mention I am just newbie to blogging and really savored you’re website. Probably I’m planning to bookmark your website . You actually have fantastic stories. Bless you for revealing your web site.

 12. Hi there, beautiful site with great informational content. This is a really interesting and informative post.

 13. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *