10 kommentarer på “Lite kul då o dååå xD haha ( 23 mars 2011 )”

 1. Amandalundin00 skriver:

  Vart bor du??
  Elr asså jag menar inte för att gå in på gata och nummer men typ..
  Landskap elr vad man säger?! ;o
  Jag tänkte att vi kanske kunde bli vänner elr ngt xD

 2. Caroline skriver:

  hahaha ´´eric du är en tjuv´´  kolla 4:03 lite före hahahaha

 3. Klajan02 skriver:

  hej gillar din blogg

 4. Kajsa skriver:

  Nice:))

 5. Miss Lisibell skriver:

   landskap: Bohuslän

 6. Miss Lisibell skriver:

   haha xD DE VA KULIGT

 7. Johannawred skriver:

  Heeej, asså jag vill inte tyyp kommentera det här inlägget vill bara ställa en fråga, för ajg vet inte vart man gör det annars så jag fick gå in på kommentera grejs hehe! Jag skulle bara fråga om..asså på några av dina videos så har jag sett att du har top model böcker. Och jag tänkte fråga om du kunde kanske göra någon gång en video och visa vad du har ritat i den eller när du ritar i den! hejdå, typ kram lilla migg! xD 

  1. Miss Lisibell skriver:

    ja ja har dee ja ;) inge kul att se igentligen xP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *