Bakat idaaa xP

Idag har jag bakat chokladbollar xP Ida meee rå xD jag filmade de o jag holler på att lägga upp den videon nu ;) Men här e en bild på mig under bakningen xO

6 kommentarer

6 kommentarer på “Bakat idaaa xP”

 1. MISSLISIBELLS FANS skriver:

  du ser lite kladdig ut skojja kul inlägg:) XD

 2. Klimberry skriver:

  Vad heter du på skype? SKULLE SÅ GÄRNA VILJA prata med dig (lovar att jag inte är en mördare elr ngt) svara på min blogg! SNÄLLA jag e typ ditt sötrsta fan nejmen aah du verkar så gullig och snäll<3 svara på min blogg? Jag skulle kunna sitta och kolla på alla dina videos en hel dag för dem e så…… kul:) <3

  1. Miss Lisibell skriver:

   JAG HETER: Lisa01j

 3. Asiyat skriver:

  Hahahah var det gåååååt

  1. Miss Lisibell skriver:

   jaaa!!!!!!!!! xD HAHAHHA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *