HEJ ALLA MINA SNÄLLA/SÖTA BLOGGLÄSAREEE!!♥

Hej! Idag är det Söndag..

Jag har inte gjört sååå mycket men har städat rummet :P men de e fint nu så de e bra!! xD THIII

JO! imon äre Måndag o skola dååå..!

 

27 kommentarer

27 kommentarer på “HEJ ALLA MINA SNÄLLA/SÖTA BLOGGLÄSAREEE!!♥”

 1. Klajan02 skriver:

  hej lisa har set alla dina videos  du är så bbbrrrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<<3

  1. Miss Lisibell skriver:

   hej hej! taack/ kul att du gillar dom!♥

 2. Frida skriver:

  Hej!

  Jag såg din senaste video, och den var jättebra!
  Du lyckandes bra med att lura en!

  Fortsätt så!

  Kramisar Frida

 3. Erica_billy skriver:

  Asså, har du inte påsk lov ? :O

  1. Olssonerik skriver:

   Ja håller med dig!

  2. Photomaddis skriver:

   vi får nästa vecka :P

  3. Miss Lisibell skriver:

    nästa vecka har vi de :( xD

 4. Erica_billy skriver:

  Hej kan du göra en video där du visar alla sakerna du köpte på elf och vad dom kastade vill så gärna veta vad sakerna kostade och även vad det kostade tillsammans!

 5. Thilda_bruha skriver:

  heej kan du göra en video när du visar dina häst sacker typ som hjälm , väst och andra saker !! 
  ps du är jätte söt

  1. Miss Lisibell skriver:

   det kan jag gö när jag hinner ;)

 6. ojojoj skriver:

  Hej asså har du bh/topp ???

   1. semlann skriver:

    Hej!

    Jag har kollat på jätte många av dina filmer, det äger!
    Du är skit söt och jag älskar dig!

    Var bor du?
    Kram Sara!

  1. Hallonsorbet skriver:

   är du ett peddo eller ska du ta reda på snart om hon har trosor oxå???? assså låt misslisibell vara … ( till misslisibell / lisa ) hej lisa / misslisibell tycker du är ur gulllig ta inte åt dig eller svara på såna äckel kommentarer! från anna

 7. mmaalliinn skriver:

  Hej, jag undar om du kan ha dagens blogg eller något sånt? Skulle vara jätte snällt om du svarade ;D Hejdå :)

 8. Emmasweet01 skriver:

  Hej du är jätte söt.
  Hur lär du dig sminka så bra??

 9. Astjerna skriver:

  Altså bara så att du vet om du fortsätter att sminka dig kommer du bara bli rynkig och så! men annars super

 10. Olivia skriver:

  LISA du är den sötaste tjejen jag set vill bli vän med dig men jag kan inte:( jag bor inte där du bor<3<3:)älskar dig<3:)

 11. Llllcvpnrpvn skriver:

  ffan vad tjock din pojkvän ärt ett litet fetto och du är en fjortizz som sminkar sig och skriver ”nu har jag bakat”och då ser det ut som du har ätit ur toaletten puss och kram msp hatarna kolla min blogg muppistarplanet.blogg.se puss och din toadykare och en  gång hade du typ en jätte lång choklad bit i munnen det såg ut som en dildo från msp hatarna

 12. Kuuungen skriver:

  haha bh behöver man inte när man går på plankan xD hahahahha

 13. my link skriver:

  I just want to mention I’m newbie to blogs and truly enjoyed this website. Likely I’m want to bookmark your site . You absolutely have incredible articles. Thanks a lot for sharing with us your blog.

 14. I just want to mention I am just all new to weblog and absolutely enjoyed you’re blog site. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You certainly have fantastic stories. Regards for sharing your web site.

 15. Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any means you may remove me from that service? Thanks!

 16. pretty helpful material, overall I consider this is worthy of a bookmark, thanks

 17. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

 18. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *