Look of today♥

 

 

 

 

 

Look of todayn är:

Tröja från: H&M

Linne ifrån: ellos

Jeans ifrån: ellos

Strumpor ifrån: vtk :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 kommentarer

19 kommentarer på “Look of today♥”

 1. Frida Warg skriver:

  Nice!

 2. Ilisa78 skriver:

  fin

 3. Ilisa78 skriver:

  hur gör du ditt hår

 4. kelaa skriver:

  shiiit vad söt du ÄR! herregud! döör! 

  gör du länkbyten? svara på min blogg så är du ännu sötare.. omdet går!?<3

  michaelaherreraandersson.blogg.se

 5. Linneajosefin skriver:

  HAR NYLIGEN STARTAT EN BLOGG PÅ IMPROVEME.SE SÅ KIKA GÄRNA IN DÄR. NI FÅR LÄSA OM MIN  VARDAG,FRITID,KOMPISAR,BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE,MUSIK OCH EN MASSA ANNAT. JAG HJÄLPER MER ÄN GÄRNA TILL OM DET ÄR NÅGOT PÅTOK ELLER NÅGOT NI VILL PRATA OM SÅ NI KAN GÄRNA MAJLA MIG. ADRESSEN TILL MIN HOTMAIL HITTAR NI I BLOGGEN. 
  HOPPAS NI KOMMER GILLA DEN!KRAM :)

 6. photomaddis skriver:

  du vet att du köpte en hårspräj på ica ellar vad du sa att du hade köpt den med  rosa jag köpte också en fast lilla :) tack för tipset ;) fu e så söt !!

 7. missstyle skriver:

  heej snälla gå gärna in på min blogg missstyle sök på google jag som har ljust hår den blogg handlar om sming mode kläder skor väskor mitt liv dans och massor med mera godsaker och jag tycker du har en jätte bra blogg miss lisibell en son blogg viol ja också ha fast min och din blogg är väldigt lika men kom ihåg skriv gärna kommentarer och frågor och sådant tack!;)

 8. Olivia skriver:

  Du är så söööt <33333

 9. julia skriver:

  Har du en lillasyster?
  och kan du länka min blogg på ett inlägg?
  och gå gärna in på den juliagavefalks.blogg.se kraaaammar Ps.du är sjuuukt söööt <3 <3 :)

  1. Miss Lisibell skriver:

   nopp de har ja inteee

 10. disqus_69G2XcyguT skriver:

  Dina strumpor gör mig glad

 11. I simply want to tell you that I’m very new to blogs and actually liked you’re website. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog post . You surely have amazing article content. Thank you for sharing your blog.

 12. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *