27 kommentarer på “broken heart is the worst thing ever!”

 1. Felicia skriver:

  Vad har hänt :( ♥ Finns om du behöver prata har dig på skype!

  1. Miss Lisibell skriver:

   tack för ditt stöd :)

   1. Ida skriver:

    Hoppas att du mår bättre nu ;)

 2. Sozzzå skriver:

  har isak gjort slut? du är alltid så glad du är som min dröm jag följer dig men du skapade mig och min tro men min dröm är som störst att se dig lee varje dag och att göra dig glad känns mer bra en att se dig ledsen gumman jag älskar dig så mycket och det vill jag och jag gör det alltid och jag kommer aldrig glömma dig lisa jagf älskar dig och du betyder mycket för alla läsare här på din blogg

  1. Miss Lisibell skriver:

   Ja det har HAN!!! :( ;( tack för stödet :]

   1. Sozzzå skriver:

    du gillar han förtfarande va?

     1. Sozzzå skriver:

      men gud gumman fattar att du är ledsen

     2. Sozzzå skriver:

      lisa!vi kan alltid stötta dig men vi kan inte derekt hjälpa dig vi älskar dig alli hop

 3. Burcu:D skriver:

  Jag tycker att ni är för liten o vara tillsammans. När ni kommer bli äldre så kommer ni tänka så:”Hade jag REDAN pojkvän när jag var 11?”
  Jag lovar att ni båda två kommer göra de, jag vet inte hur gammal din Ex är men..
  Nu skriver jag inget negativt, men skriver vad jag tycker. Jag är 14 år nu och har aldrig haft en förhållande, och de är jag stolt över. Men ibland så känner man sig ensam och vill ha någon o gosa med, nämligen gossedjur! Haha:D
  Nej men, hoppas att du förstår vad jag menar.. ;-)

 4. sara skriver:

  varför gjorde han slut?

   1. sozzzå skriver:

    Lisa du måste ju prata med han.och fråga varför han gjörtde slut

 5. Maja skriver:

  Hej gullet!
  & just på otursdagen :(
  Kan man ha så otur?
  Jag finns alltid för dej <3
  Hoppas du blir bättre!

  Kram :)

 6. Frida skriver:

  Stackars Lisa!
  Du är den sötaste tjej i världen, och jag förstår om du är jätteledsen!
  Hoppas att det blir bättre!

  PS! Din blogg är så bra!
  Tusen kramar från Frida

 7. Frida♥ skriver:

  vet du varför? :(
  finns om du vill prata! ♥

 8. emma skriver:

  ååh stackars dig;( ja är tolv och ja förstår hur du känner;(
  Jag har ett likadant linne som dig:) asså de där lila där de står dream come true:D

 9. Älskar dig !! skriver:

  Jag vet att detta var för länge sen ! Men fyfan när jag ser dig gråta blir jag gråt färdig !
  Gumman jag har haft 2 stk ! och jag vet hur du känner ! <3 Du har säkert kommit över det ! men
  Hoppas du hittar en perfekt ! :) <3

 10. I simply want to tell you that I’m all new to weblog and absolutely liked this web blog. Likely I’m likely to bookmark your website . You definitely come with awesome articles and reviews. With thanks for sharing your blog site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *