Skön sommardag!

Idag är den en skön sommardag men lite blåsigt xD det gör inge!!♥ Ja, vi var i kyrkan idag o det var dop. Det var en Bebis son spratlade o då sa jag såhär till Ida: Kolla den spratlande besien! Ida hörde inte o hon uppfatade att jag sa: kolla spotlight bebisen xD HAHAAA! jag skratta som sjuton :D HIHI

Ja, det kommer ut videos idag :)

BILDER IDA TAGIT FÖR ETT TAG SEDAN:

 

 

HERRÅÅ!!!♥♥

9 kommentarer

9 kommentarer på “Skön sommardag!”

 1. Miss Lisibell skriver:

  hej!
  tack!
  1. ödsmål
  2. häst o gris♥
  3.24 st e vi
  4. de gick la bra xD
  kram!♥

 2. Miss Lisibell skriver:

  lisa01j heter jag på skype

 3. Miss Lisibell skriver:

  hej! skriv Lisa iställe ;D
  såklart att jag kan kolla in på den’!!

 4. Love Misslisibell skriver:

  Älskar din blogg gmn<3 Kan du göra fler smink videos?….Skulle vara perfekt!….Dom är så bra!<3
  Men gör när du pratar och inte med musik i bakrunden?
  Tack i förhand<3<3

 5. Emma skriver:

  Vart har du köpt glasögonen på bilderna?
  ADDA MIG PÅ HOTMAIL SNÄLLA!!

  //Emma

 6. Discover More skriver:

  I just want to say I am just new to blogs and definitely savored your blog site. Likely I’m planning to bookmark your blog . You really come with excellent posts. Kudos for sharing with us your web-site.

 7. Pretty element of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your weblog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds or even I achievement you get admission to consistently rapidly.

 8. Another thing I’ve noticed is that often for many people, bad credit is the result of circumstances above their control. By way of example they may have been saddled through an illness and because of this they have higher bills going to collections. It would be due to a work loss or maybe the inability to go to work. Sometimes divorce or separation can really send the financial situation in the wrong direction. Many thanks for sharing your notions on this site.

 9. Ekspress Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *