10 kommentarer på “TACK NELLIE!♥”

 1. matilda skriver:

  första kommentaren !!

 2. moa skriver:

  andra komentaren

 3. moa skriver:

  Hej lisa det e jag jag vill bara säga att du är jätte söt och när jag såg den videon att du har blivit hackad fick jag själv tårara ): dom är bara avensjuka på dig för att du är så söt (: skulle göra vad som helst för at se dig</3 Nellie oh du Lisa ni är så söta tillsammans försätt med det du gör Lisa. och din hamster hammie är så söt<3
  mvh Moa<3

 4. moa skriver:

  Hej lisa det e jag jag vill bara säga att du är jätte söt och när jag såg den videon att du har blivit hackad fick jag själv tårara ): dom är bara avensjuka på dig för att du är så söt (: skulle göra vad som helst för at se dig</3 Nellie oh du Lisa ni är så söta tillsammans försätt med det du gör Lisa. och din hamster hammie är så söt<3
  mvh Moa<3<3

 5. moa skriver:

  ojj förlåt lisa att jag råkade skicka den 2 gånger

 6. moa skriver:

  ojj förlåt lisa att jag råkade skicka den 2 gånger ..

 7. moa skriver:

  ojj det kommer 2 gånger dumma data ):.

 8. Alexandra skriver:

  HAR DU BLIVIT HACKAD!!! :'( ÅHH STACKARS DIG LISA! <3 HOPPAS DET BLIR BRA ! <3 :*

 9. t skriver:

  fan avd jobbiga ni är så omogna hur gamla är ni 5? eller

 10. Elvira skriver:

  Bry dig inte om vad alla säger, radera alla elaka kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *