TACK NELLIE!♥

http://www.youtube.com/watch?v=LrL05_L8xf0&feature=plcp

10 kommentarer
 • matilda

  första kommentaren !!

 • moa

  andra komentaren

 • moa

  Hej lisa det e jag jag vill bara säga att du är jätte söt och när jag såg den videon att du har blivit hackad fick jag själv tårara ): dom är bara avensjuka på dig för att du är så söt (: skulle göra vad som helst för at se dig</3 Nellie oh du Lisa ni är så söta tillsammans försätt med det du gör Lisa. och din hamster hammie är så söt<3
  mvh Moa<3

 • moa

  Hej lisa det e jag jag vill bara säga att du är jätte söt och när jag såg den videon att du har blivit hackad fick jag själv tårara ): dom är bara avensjuka på dig för att du är så söt (: skulle göra vad som helst för at se dig</3 Nellie oh du Lisa ni är så söta tillsammans försätt med det du gör Lisa. och din hamster hammie är så söt<3
  mvh Moa<3<3

 • moa

  ojj förlåt lisa att jag råkade skicka den 2 gånger

 • moa

  ojj förlåt lisa att jag råkade skicka den 2 gånger ..

 • moa

  ojj det kommer 2 gånger dumma data ):.

 • http://Hartyväringeeen!xd Alexandra

  HAR DU BLIVIT HACKAD!!! :'( ÅHH STACKARS DIG LISA! <3 HOPPAS DET BLIR BRA ! <3 :*

 • t

  fan avd jobbiga ni är så omogna hur gamla är ni 5? eller

 • Elvira

  Bry dig inte om vad alla säger, radera alla elaka kommentarer.