• Johanna

  hahah XD söööööööööööt

 • noah

  snygg

 • julia

  SÖT!! <3

 • Alma

  Har du gjort någon video där du sminkar dig så?
  För om du inte har gjort det så kan du göra en? :)
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Rebeccaaa12

  Hej, jag var inne på youtube idag o såg ett klipp på dig, när jag hade sett det så kollade jag på fler o fler, sen gick jag in på din blogg. Jag gillar dina videos och kommer nog att börja följa din blogg och kolla på många fler filmklipp! :)

 • http://Oskarshamn LittelmissEmma

  Söt så himla söt du är Lisa!!!!!!!!!

 • Hejhej

  HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahqhahahahahahahahahahahahahahahahwhahahahahahahahahahahahHhHhHahahahshahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahhaaahhHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahqhahahahahahahahahahahahahahahahwhahahahahahahahahahahahHhHhHahahahshahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahhaaahhHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahqhahahahahahahahahahahahahahahahwhahahahahahahahahahahahHhHhHahahahshahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaahhahahahahahahahhaaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaY