Jag är så här♥

Lisa:  bryr sig om sina vänner! Sviker inte nån! Älskar att blogga o göra videos. Om ni tror att jag försöker vara tuff och försöker härma Nellie Berntsson, Då har ni HEEEELT fel… Jag är såhär! Jag vill bara visa hur jag är.. Jag är smart i skolan, en duktig elev osv. Och det  med hackningen o raderade videos,  ni stöttar ! TAAACK♥ Jag är en tjej som vill vara som alla andra.. Jag är som ni. Om ni inte tycker om min blogg/YT behöver ni inte läsa/titta på den.. Jag älskar mitt liv som alla ni gör…
 Jag vill komma fram till är att jag är en vanlig person.

Hoppas ni lär känna mig och inte tro att jag försöker vara snygg o cool.

 

20 kommentarer

20 kommentarer på “Jag är så här♥”

 1. Moa skriver:

  Vill bara säga att jag har sätt en del dumma kommentarer på dina olika videos men du ska strunta i dom, för dom är bara avundsjuka på att du är just den du är och att du vågar vara dig själv, på att du har en grym blogg och på att du är grymt söt! Och dom där nolifers som hackade din kanal är störda på riktigt, började nästan gråta när jag såg hur ledsen du blev.. Fortsätt vara den du är för du är grym! Kram! <3

  1. Miss Lisibell skriver:

    a ja vet :( tack :)

   1. MAJA skriver:

    LISA DU ÄR SÖT OCH FN JAG SKULE VILJA SE DEJ PÅ RIKTIT

 2. Elin0105 skriver:

  Varför byter du header hela tiden? :) ba undra

  1. Miss Lisibell skriver:

    jag byter inte?O.o den slumpar några som ja gjort

 3. olololo skriver:

  Jag brukar som Moa sätta avundsjuka kommentarer  men det är för att du är så grym ! :D

  Men i bland överdriver du å är lite självisk  D; å man blir så sur för i bland  som qween of make-up det är du inte men du är jätte duktig !
  tänk på vad du skriver om dig själv för att jaoo O.O ibland skryter du om dig själv!!!!
  Men annars är du den bästa av den bästa Jaoow jag vet det är irriterande när andra påpekar saker eller ger kritik  men har man så många följare på youtube och bloggen så MÅSTE du palla kritik :)

  1. Lilly skriver:

   det stämmer ibland skriver du lite ego saker och man måste tålla kritik . som detta inlägget vissa grejer var lite skrytiga och själviska som tex.smart i skolan och duktig elev.. så säger man inte ! så tänk på vad du skriver !! för folk kan ta illa upp även fans kan bli upprörda om man skryter och alla får kålla på ens blogg (men så klart tycker man inte om dig måste man ju inte gå in och kommentera elaka grejer!) men man får tålla kritik ! älskar din yt ganal ;) <3  (men en gång sa du att man inte måste hitta på egna sminkvideos eller andra tips men då MÅSTE man säga vad man har fått sin ide ifrån ;) <3

  2. mia skriver:

   ja skriv inte guenn of make-up lite självikst men älskar in ty ganal :)

 4. Emelie skriver:

  Kan du göra en kvälls och morgon rutin eftersom dom är borta

 5. Amanda skriver:

  Hejj Lisa!Due haru Skype??Isf vad heter du!?

  Puss&Kram  http://www.Pandanamanda.blogg.se

 6. Ella Linnström skriver:

  Alltså sorry, men inte som nellie… Som Smilla då? Du har ju lixom skrivit av hela hennes text i detta inlägget.
  Formulera dina egna ord & tankar! Du går inte långt genom att ta andras. Annars, Go girl! Hoppas jag får svar på detta inlägget.

 7. Moagunnarsson skriver:

  Lisa på vilken sida gör du dinna sånna bilder + hader kan du göra en video på det för jag älskar din blogg / Moa

 8. Moagunnarsson skriver:

  Jag ville bara att du ska veta att jag tänker på dig<3

 9. Vilmalinnea skriver:

  OMG!! härma smilla berntsson meeeer……..??!!

 10. Elinsandelmark skriver:

  är du fortfarande ihop med isak??jag så att du hade skrivit lettar efter en kille som bryr sig om mig eller nåt sånt

  1. Miss Lisibell skriver:

    isak gjorde slut förra månaden ;( ja jag väntar på en perfekt :P

 11. Ella Linnström skriver:

  Varför kopierar du smillas text? :( Ta inte bort denna kommentar nu, utan försök var ärlig & svara :)

  Annars tycker jag du är ball för att vara 11 år (?) .  Go girl! :)

 12. Jennifer skriver:

  Inget elakt nu, men nu har du skrivit nästan EXAKT vad Smilla Berntsson skrev i sin blogg. Det är faktist lite dåligt att du säger att du inte härmar Nellie men då härmar du Smilla istället.
  Ta inte illa upp säger bara min åsikt. Annars är du en jättsöt och gullig tjej :)

 13. Joozzziiiee skriver:

  <333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *