10 kommentarer på “DE ÄR GÖ MIN BLOGG!!!! xD ♥”

 1. Julia skriver:

  Hej Lisa !
  Jag har ett par frågor till dig som jag vill att du svarar på i en video , helst enkilt .. (en video med bara mina frågor) så hade jag blivit jätte glad! Så , här kommer mina frågor! :)
  1. Hur länge har du hållt på med smink , eller när började du?
  2. Betyder Isak något för dig längre ?
  3. När du tar bort (om du gör) ditt smink , smörjer du in ditt ansikte efteråt? isåfall , vad använder du för produkt som du kan rekomendera till folk?
  4. Skulle du rekomendera elf smink?
  5. Vart köpte du dina förvarings lådor till allt ditt smink?
  6.Hur mycket betalade du för allt elf smink som du fick i paketet?
  7. Kan du berätta hur du fick din blogg på (.se) ?
  8. Vad tycker dina föräldrar om att du sminkar dig?
  9. Har dina föräldrar någonsin tagit väck lite smink som foundation eller puder för att du använder för mycket av det och att det förstör din hud?
  10. Vilken är din favorit mascara som du kan rekomendera? (visa gärna den) ! :)11. Vad tycker du om folk som går runt och hackar ?12. Hur gjorde Isak slut med dig? (skrev han det , sa han det , eller hur gjorde han ?13. Är det jobbigt att få massa vänförfrågningar hela tiden på skype?14. När eller om du ska köpa ny mobil , vad ska du köpa då?Jag tycker det är helt rätt att man inte ska slösa massa pengar på en mobil , som en touchmobil eller dom flesta köper iphone för att det är så ”bra.”15.vilka är dina bästa vänner?16. Hur mycket pengar slösar du på smink?17.Gillar du converse märket?18. Ungefär hur många videos blev bort tagna från din kanal?19. Hur kunde nellies kanal blivit bort tagen precis samtidigt som dina videos ?20. Finns det något smink som du kan rekomendera till folk som inte vet vad dom ska köpa?Sen finns det något jag vill tillägga också , som du gärna får säga till alla i videon ,GLÖM inte att alltid tvätta av allllllllt smink du har i ansiktet efter du har kommit hem och duuuu måste smörja in dig för dina porer tepps igen av all foundation eller puder eller smink över huvud taget och om dom inte får andas kommer du få massa prickar och finnar när du blir äldre! Och när du blir vuxen kommer du få massa rynkor i pannan eller på halsen och det tror jag ingen vill!KRRAAAAAAAAAAAAAM! <3och du är otroligt fin Lisa ! både med och utan smink! 

 2. Molly Svensson skriver:

  Den enda frågan jag har Lisa är att, Kan du adda mig på skype snälla vi är ju vänner på facebook fast jag fattar ju att du kanske säger nej för du har säkert över 300 vänner på skype (över 700 på fb) Men snälla adda mig på Skype jag har en bild på en hund med en prick på huvudet och heter Molly Svensson <3 fråga mig på fb om skype-namnet vill inte att ALLA som läser din blogg ska adda mig bara för det!!!

 3. Molly Svensson skriver:

  Och jag vill bara lägga till en sak också! Hur skapade du din blogg???

 4. Julia M skriver:

  Hejsan söta Lisa! (:
  Jag undrar vilken sida du skapade din blogg på? Alltså vad du sökte på..^^
  Kram♥ 

 5. Taffsnas skriver:

  Hej, hej! Jag har läst din blogg ett tag och har ett par frågor!
  1. Vad heter din sköthäst?
  2. Vad är din sköthäst för ras?
  3. Tycker du om Isadora?(Märket Isadora)
  4. Hur mycket smink har du, kan du visa upp allt?
  5. Hur länge har du bloggat?
  6. Aldrig mer rida eller aldrig mer blogga?
  7. Exakt hur gammal är du?
  8. Vad heter din allra bästa kompis?
  9. Rider du på ridskola?
  10. Hur länge har du haft din sköthäst?

  Snälla svara! Du är bäst <33 Kram <3

  1. Miss Lisibell skriver:

    1. Hilmer
   2.skettis (stavning)
   3. jarå ;D
   4…….xD
   5. länge antar ja  xP
   6. alldrig mer blogga, JAG BRINNER VÄRKLIGEN FÖR RIDNINGEN♥ men gillar att blogga me… xD
   7. 11 år
   8. har många
   9. ja o har hilmer på ett annat ställe
   10. ett tag sedan höstas tror ja :)♥

   1. Taffsnas skriver:

    Tack Lisa! <33 Subject: [misslisibell] Re: DE ÄR GÖ MIN BLOGG!!!! xD ♥

 6. Molly Svensson skriver:

  Förresten ¨Julia¨ jag har en touch men jag har ej Iphone för jag ville inte ha det!!! (men många killar i min klass har det)

 7. klarabella skriver:

  Vad heter du ?
  Vad vill du heta ?
  Kan inte du lägga upp typ vem som kan äta en citron på din blogg eller nåt ?
  Kan du inte ha tävlingar ?
  Kan du inte lägga ut vidioinlägg när du sminkar dig och fixar håret och så ?
  hur gammal är du ?
  Hur länge har du blogga ?

  1. Miss Lisibell skriver:

   1.Lisa
   2.Lisa
   3. va? xD
   4. jo
   5. aa
   6.11 år
   7. länge antar ja xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *