6 kommentarer på “KAN INTE! xD HAHA den äger..!!!”

 1. Julia Andersson skriver:

  hahahahahahahahahahah skit bra :D

 2. Malin Syden skriver:

  Hohoho! xD Äger!!!!

 3. Ellie skriver:

  Hej Lisa!
  Jag vet att detta inlägg kom lite RANDOM men jag visste faktiskt inte vart jag skulle skriva det ! :)Jag älskar din kanal! Tyvärr har jag inget YT-Konto(och kan inte skaffa), så jag kan inte prenumerera på dig.Men du verkar som en stark och omtänkssam person, din personlighet glöder verkligen!  Jag menar inte att klaga, ville bara få det sagt :)Harre Gött ! :) //KRAM Några frågor bara ! :) (Svara i en video om du orkar) :D BLOGG: (DIN ÅSIKT) 1. Varför bloggar du?2. Vem fick dig att börja blogga?3. Kostar din blogg pengar?4. Är du inspererad av någon?5. Har du någon favoritblogg? 6(Isånnafall, vilken?) Smink: (DIN ÅSIKT) 
  1. Använder dina kompisar smink?2. Hur mycket pengar lägger du ner på smink?3. Är smink viktigt för dej?4. Om du skulle åka till ett annat land, och bara fick ta med dej ”1” sminkprodukt, vad skulle du ta då?5. Vilken sminkprodukt/märke ”hissar” du ? (Gillar)6. Vilken sminkprodukt/märke ”dissar” du ? (Ogillar)7. Tycker du att tidningsmink alltid är dåligt?8. Är värdet av smink viktigt?9. Hur gammal var du när du började använda smink på ”rikigt”?
   
  HÅR:
   
  1. Vad använder du för Shampoo, balsam och hårinpackning(Om du använder det)
  2. Har du några speciellaa hårtips du skulle  vilja dela med dig av?
  3. Är ditt hår Oljigt eller torrt?
  4. Hur ofta klipper du dig?
   
   
  Kropp/Hälsa : (DIN ÅSIKT PÅ FRÅGA 3,4 & 5)
   
  1.Hur många gånger tränar du i veckan?2. I Sånnfall, när och vart?3. Hur mycket godis brukar du äta? Och hur ofta ?4. Hur lång är du?5. Är du speciellt stark på någon kroppsdel? (T.ex armar ben osv.)6. Tycker du om att springa långa sträckort lite långsammare, eller korta snabba sträckor? Vad skulle ”du” välja?
   
  Övrigt:
  1. Hur gammla är era Dvärghamstrar?2. Vad heter dom?3. När köpte ni dom/fick dom?
  4. Hur lång är du?
  5. När fyller du år?

  ((30 FRÅGOR))
  (( Det var allt! Det tog lite tid att skriva, skulle bli glad utifall du svarar (: <333 ))//Ellie 13år
   

 4. Ellie skriver:

  Hej Lisa!Jag vet att detta inlägg kom lite RANDOM men jag visste faktiskt inte vart jag skulle skriva det ! :)Jag älskar din kanal! Tyvärr har jag inget YT-Konto(och kan inte skaffa), så jag kan inte prenumerera på dig.Men du verkar som en stark och omtänkssam person, din personlighet glöder verkligen! Jag menar inte att klaga, ville bara få det sagt :)Harre Gött ! :) //KRAM Några frågor bara ! :) (Svara i en video om du orkar) :D

  BLOGG: (DIN ÅSIKT)

  1. Varför bloggar du?
  2. Vem fick dig att börja blogga?
  3. Kostar din blogg pengar?
  4. Är du inspererad av någon?
  5. Har du någon favoritblogg?
   6(Isånnafall, vilken?)

  Smink: (DIN ÅSIKT)
  1. Använder dina kompisar smink?
  2. Hur mycket pengar lägger du ner på smink?
  3. Är smink viktigt för dej?
  4. Om du skulle åka till ett annat land, och bara fick ta med dej ”1” sminkprodukt, vad skulle du ta då?
  5. Vilken sminkprodukt/märke ”hissar” du ? (Gillar)
  6. Vilken sminkprodukt/märke ”dissar” du ? (Ogillar)
  7. Tycker du att tidningsmink alltid är dåligt?
  8. Är värdet av smink viktigt?
  9. Hur gammal var du när du började använda smink på ”rikigt”? HÅR: 1. Vad använder du för Shampoo, balsam och hårinpackning(Om du använder det)2. Har du några speciellaa hårtips du skulle vilja dela med dig av?3. Är ditt hår Oljigt eller torrt?4. Hur ofta klipper du dig? Kropp/Hälsa : (DIN ÅSIKT PÅ FRÅGA 3,4 & 5) 1.Hur många gånger tränar du i veckan?2. I Sånnfall, när och vart?3. Hur mycket godis brukar du äta? Och hur ofta ?4. Hur lång är du?5. Är du speciellt stark på någon kroppsdel? (T.ex armar ben osv.)6. Tycker du om att springa långa sträckort lite långsammare, eller korta snabba sträckor? Vad skulle ”du” välja? Övrigt:1. Hur gammla är era Dvärghamstrar?2. Vad heter dom?3. När köpte ni dom/fick dom?4. Hur lång är du?5. När fyller du år?
  ((30 FRÅGOR))(( Det var allt! Det tog lite tid att skriva, skulle bli glad utifall du svarar (: <333 ))//Ellie 13år

 5. Ellie skriver:

  Hej Lisa!Jag vet att detta inlägg kom lite RANDOM men jag visste faktiskt inte vart jag skulle skriva det ! :)Jag älskar din kanal! Tyvärr har jag inget YT-Konto(och kan inte skaffa), så jag kan inte prenumerera på dig.Men du verkar som en stark och omtänkssam person, din personlighet glöder verkligen! Jag menar inte att klaga, ville bara få det sagt :)Harre Gött ! :) //KRAM Några frågor bara ! :) (Svara i en video om du orkar) :D

  BLOGG: (DIN ÅSIKT)
   
  1. Varför bloggar du?2. Vem fick dig att börja blogga?3. Kostar din blogg pengar?4. Är du inspererad av någon?5. Har du någon favoritblogg? 6(Isånnafall, vilken?)

  Smink: (DIN ÅSIKT)
   1. Använder dina kompisar smink?2. Hur mycket pengar lägger du ner på smink?3. Är smink viktigt för dej?4. Om du skulle åka till ett annat land, och bara fick ta med dej ”1” sminkprodukt, vad skulle du ta då?5. Vilken sminkprodukt/märke ”hissar” du ? (Gillar)6. Vilken sminkprodukt/märke ”dissar” du ? (Ogillar)7. Tycker du att tidningsmink alltid är dåligt?8. Är värdet av smink viktigt?9. Hur gammal var du när du började använda smink på ”rikigt”?

  HÅR:

  1. Vad använder du för Shampoo, balsam och hårinpackning(Om du använder det)
  2. Har du några speciellaa hårtips du skulle vilja dela med dig av?
  3. Är ditt hår Oljigt eller torrt?
  4. Hur ofta klipper du dig?

    Kropp/Hälsa : (DIN ÅSIKT PÅ FRÅGA 3,4 & 5)

  1.Hur många gånger tränar du i veckan?
  2. I Sånnfall, när och vart?
  3. Hur mycket godis brukar du äta? Och hur ofta ?
  4. Hur lång är du?
  5. Är du speciellt stark på någon kroppsdel? (T.ex armar ben osv.)
  6. Tycker du om att springa långa sträckort lite långsammare, eller korta snabba sträckor? Vad skulle ”du” välja?

  Övrigt:

  1. Hur gammla är era Dvärghamstrar?
  2. Vad heter dom?
  3. När köpte ni dom/fick dom?
  4. Hur lång är du?
  5. När fyller du år?

  ((30 FRÅGOR))(( Det var allt! Det tog lite tid att skriva, skulle bli glad utifall du svarar (: <333 ))//Ellie 13år

 6. Mikaela<3 skriver:

  Heej Lisa!
  Anmäl dig till veckans blogg här: http://coolastemickan.blogg.se/2012/may/anmal-dig-nu.html#comment
  Ha en fortsatt bra kväll :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *