18 kommentarer på “♥♥1 374 Prenumenanter!! NI ÄR BÄÄÄST!!!♥♥”

 1. Smile99 skriver:

  du kanske ska skriva dina prenumiranter när det är på hel tal ;) <3 vill själv prenumerera men rädd att det kostar ;) 

  1. Smile99 skriver:

   skoja xD

   1. Alexandra skriver:

    Hej lisa ! <3  snart får du 1375 prenunemanter! ;)

  2. Erik Olsson skriver:

   Jag Prenumerera på Henne :D
   Men det kostar inte :) 
   Jag LOVAR ;) 

  3. Villinteskrivaden skriver:

   Hej ”anonym” det kostar ingen ting att prenumerera!

 2. Moa skriver:

  Jag prenumerar ^^

 3. anonym :) skriver:

  har märkt att många tycker att du är cool för att du vågar gå med smink (alla barn i din ålder 9-11) men alla som är 12-100(om man räknar bort idioterna som tar tips av dig och inte en riktig sminktipsare ) tycker att du är feg för att du inte vågar gå utan smink!! tycker själv att du är jätte FEG som inte vågar gå utan smink!! din hy kommer att bli sämmre ! ingen avundsjuk grej! det är sant! smink är inte bra för hyn !även om det står det !! lev ett liv för faan ! ingen låtsas värld! du är 11 år. var inte så jävla  omogen och bete dig som 15!!!!!  var barn så länge du kan .för snart kan du inte det! du kommer att ångra att du förstört din barndom !på tex en ful  blogg som aldrig kommer att bli kändare en den är !! inte ens1 procent tittar på dig !! snart växer dem som läser dig upp slutar titta på dig och skaffar egna liv nya favoriter ! och du bloggar skit dåligt 1 mening och sen bilder ! skriv lite mer !! sen blider ! ;)  när du blir större kommer din hy att bli fulare och sen använder du mer smink och den blir fulare!! du är 11 år inte 14 !! när man börjar med så mycket smink brukar man vara 14-15 !! du är en ful liten feg tjej som inte vågar vara sig själv! det kommer en period vid 12-13 årsåldern om man börjar sminka sig för tidigt (som du)att man inte vill ha smink sen !! våga vara dig själv !! du kanske är dig själv i sättet men inte i utsendet(stav?) du föregår med dåligt exempel!! slår vad om att många föräldrar inte gillar dig .för att du lär sina barn att sminka sig för tidigt !! och folk som är över 12 och tittar på dig är ju bara idioter !!

  1. Anonymisen ;) skriver:

   Lisa är en modig tjej, men jag håller med om att hyn förstörs men det är inte DITT problem utan Lisas!
   PS: skitbra blogg och YT kanal! :)

   1. anonym :) skriver:

    nej hon är feg !(för annars hade hon kunnat gått utan) men håller med om att det inte är mitt problem men kanske ¨ville varna henne ;)

  2. En Annan Lisa skriver:

   Du hon är en tjej vid elva års åldern som tycker det är kul att sminka sig. Visst jag kan hålla med om att hon inte borde använda foundation och mascara men låt henne leva sitt liv och sköta det själv. Hon har också föräldrar så hon kan få hjälp av dom istället för dig. Ta det lugnt och låt henne vara den hon är.

   1. anonym :) skriver:

    skiter väll i om hon använder mascara ! det kan typ alla göra ;) och det var bara ett tips !! :) 

 4. Mayaarvo skriver:

  Det är inte konstigt att folk kallar dig fjortis…

 5. SockerBiten skriver:

  Lisa bara så att du vet du har en jätte bra blogg & om jag inte kommenterar varenda dag Så lovar jag dig att jag kollar varenda dag!! <3 älksar din blogg :) ha re gött :D 

 6. Missladygirl skriver:

  Hejj! har börjat följa diig du är en super sööt tjej! <3 kramar!

 7. Rebecca Torstensson skriver:

  Hej jag har en video till dig på min kanal Beccisify!!!! du ska veta att du är värdens bästa Lisa

 8. Rebecca Torstensson skriver:

  Det kostar ingeting för om det kostar måste man säga bankonto och sånt det är helt helt helt helt gratis

 9. Karl Bertil!! skriver:

  kan du inte filma lite i din skola och går du på bugg i såfall vilken klubb? jag går på det!! Det är as kul!!!!!!!1 och kan du svara mig på skype det är en som frågat dig och heter karl bertil med en bild på mig!!!!! gör det snälla!!!!

 10. Ada skriver:

  Prenumererar på dej!<3 Älskar din näsa, den äe jättesööt<3 Kan du gö en korall sminkning?♥
  Du äe awesome!!<3 Va heter du på skype? Hoppas vi kan prata nån gång…Älskardeeeej!!!<3<3<3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *