information =3

HEJ HEJ! jo, att ja redigerar en ”Hair tutorial”+”sminkning” FRÅN IGÅR! bah satt ni vet de för ja har inte gjort en video på 2 dar tror ja men  för va i stallet o red me i Idas grupp för har igenridningar o hennes grupp rider så sent vet inte riktigt när men…men de blev iallafall sent xD HEHE men idag blir de videos som sagt :D JO, ska ladda upp en ”Look of today” nu på direkten♥

9 kommentarer

9 kommentarer på “information =3”

 1. Johanna skriver:

  älskar diiina YT videoor
  Puss Johanna

   1. hanna skriver:

    jag gillar dina yt vidieoer <3<3(MP)

 2. Johanna skriver:

  yeeh äntligen en video <3333

  p.s snälla kan ru svara på mina frågor jag har skikat till dig??
  skulle bli grymt glaad <333 XD

  KRAMIZZZAR johanna

 3. Johanna skriver:

  YEEHH äntligen en video hehehe…
  Jajaja jag vill ba säga att jag älskar dig och dina videor och don blogg så MKT !!

  P.S snälla kan du svar på nnågra fråger jag haar skickat till din epost <333 XD

  kramizzzar johanna

  1. Miss Lisibell skriver:

    taaaaaaack!!!!♥♥

   1. Johanna skriver:

    va så lite såå ♥♥♥

 4. Anja skriver:

  hej lisa här kommer några frågor…
  1 kan du göra en video när du gör en look of today ute!!
  2 vilket är dittt favvo godis?
  3 gillar du sura elr söta godisar
  4 vilka är dina favvo färger?
  5 har du varit i östersund?
  6 vill du ha en lille bror??
  8 läser du nellie berntssons blogg??
  9 bor du och nellie långt ifrån varann
  10 har nellie en blogg vad heter den isåfall
  11 hur får man en stoor blogg??
  12 tycker du att anja är ett fint namn
  13 du är sååå söt!
  14 smink eller hår produkter??
  15 pop corn eller cips.. det var mina frågor hejdå sötis ta järna upp dom i en video!!! 

 5. Ronja skriver:

  Hejsan, skulle kunna länka din blogg i min om du länka min :) Skulle va bra för både dig och mig :9 Jag har ungefär 100 unika läsare per dag och skulle gärna vilja ha fler så du kan väl höra av dig på min blogg i en kommentar elr så :9 skulle behöva lite kommentarer jag :) http://www.miiitliiiv.blogg.se OBS: e fottoblogg om du undrar vrf det inte står så mkt. har’e bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *