Leda knattisar xD

Igår har jag och Ida hjälp till på en ponnyridning! Vi fick ta Heli istället för Hilma för de va nått me Hilma, kommer inte ihåg…Hilmer o Heli skötte sig jätte bra men Hilmer blev lite rädd för allt möjligt xD

HeliHeliHeli längst fram, Hilmer längre bakHeli till höger o Hilmer♥ till vänster

17 kommentarer
Detta inlägget postades i: Hästar.

17 kommentarer på “Leda knattisar xD”

 1. nicethea.bloggplatsen.se skriver:

  Ååååh vilka göllis ponnys!! Jah rider också xD

  1. Miss Lisibell skriver:

    ja vet dom ät såååå SÖTAA!

 2. Elina<3 skriver:

  Awww<3

  1. Miss Lisibell skriver:

   ja det ska ja på en gång!!! xD

 3. Göllet skriver:

  Sjukt söta Lisa! Specielt Hilmer såklart! <33

 4. Denise skriver:

  Hejsan! GUD vad SÖÖT och fin du är! Och lyx dig som har SÅ många läsare! Jaag har en fråga om du skulle vilja länka mig jag kan gärna länka dig tillbaks också! Tack SÅÅÅ mycket isåfall.
  Min blogg: http://www.Denise-myself.bloggplatsen.se
  MÅNGA kramar! <3333333

 5. Emelie Spinicchia skriver:

  har du en egen häst

 6. Emma Backlund skriver:

  SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLAAAA tipsa om min blogg i ett av dina videoinlägg! snällaa! skulle bli typ gladast av alla då! snälla gör detta till mig! jag har ej så många läsare, då dom flesta är mina kompisar i min klass:/ så snäääääääääällllaaaa!! tipsa om min blogg i ett videoinlägg!

 7. Emma Backlund skriver:

  ps: min blogg är :  ammeb.blogg.se
   

 8. 3 fans skriver:

  Vilka söta små hästar!!! :D hehe! 
  Besök gärna: http://www.bffbloggen.devote.se elr http://www.sminkosont.devote.de vi har fått insperation av dajj!!!

 9. Lisa skriver:

  Hej!
  Jag har inte ett yt konto så jag kommenterar här XD men jag tänkte bara säga att sminka dig inte på sommaren för då blir du inte brun men visst såklart mascara aja du får ju om du vill tänkte bara säga tips XD!
   Ps 
  så du vet mascara sliter på ögonfranarna men vattenfast mascara sliter mest tänkte bara säga det för du har ju så låga :) kram på dig sötnos

  1. Miss Lisibell skriver:

   jag tänker inte använda så värst mkt smink i sommar xD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *