♣☺☻♪↨♂♀♥Ska se på film!PUSS!♥♀♂↨♪☻☺♣

7 kommentarer

7 kommentarer på “♣☺☻♪↨♂♀♥Ska se på film!PUSS!♥♀♂↨♪☻☺♣”

 1. Celina Stenman skriver:

  Hej! Hittade en 20-dagars på nån blogg, gör gärna videoklipp varje dag:]

  Dag 1 – En bild på mig, och fem saker jag gillar.Dag 2 – Parfym som jag använder.Dag 3 – 5 sanningar om mig själv.Dag 4 – En bild på vad jag har för kläder just idag.Dag 5 – Mina drömmar.Dag 6 – Berättar lite om mitt liv.Dag 7 – Några bilder på mig och mina vänner.Dag 8 – Mitt favoritklädesplagg just nu.Dag 9 – En bild på ett bra minne.Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.Dag 11 – En förebild.Dag 12 – Bilder på mitt rum.Dag 13 – En favoritlåt.Dag 14 – I min handväska.Dag 15 – Mina rädslor.Dag 16 – En gammal bild på mig.Dag 17 – En favorit film.Dag 18 – Varför jag startade min blogg.Dag 19 – En bild som gör mig glad.Dag 20 – Minst två bilder från förra året.
   

 2. Hdhf skriver:

  Guud vad sööt Ida är!<3
  Kan ni visa era one picie??

 3. Ida skriver:

  Du och Ida är väldigt lika :)

 4. Mallan_01 skriver:

  hej! en fråga hur gör man så att du är på baksidan ? eller asså typ som tema ?:) snälla svara!

  1. Mallan_01 skriver:

   eller asså jag menar hur gör man att jag är på baksidan på min blogg?

 5. :)))) skriver:

  Du och Ida är väldigt lika, och söta :)

  Har några frågor som jag skulle bli jätteglad om du kunde svara på. :3

  •Hur gammal är ida/hur mycket äldre är hon än dej?
  •Betalar du för din blogg?
  •Har Ida någon blogg och isf vad heter den?
  •Kan du säga vad alla i din familj heter och hur gamla dom är (iaf barnen)?
  •Vem av dina syskon står dej närmast?

  Kram!

  1. :)))) skriver:

   Glömde en fråga, bråkar du ofta med dina syskon?

   Kram igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *