20 dagars igen!

BÖRJAR ME 20 DAGARS IGEN! :D

Dag 1 – En bild på mig, och fem saker jag gillar.

Dag 2 – Parfym som jag använder.

Dag 3 – 5 sanningar om mig själv.

Dag 4 – En bild på vad jag har för kläder just idag.

Dag 5 – Mina drömmar.

Dag 6 – Berättar lite om mitt liv.

Dag 7 – Några bilder på mig och mina vänner.

Dag 8 – Mitt favoritklädesplagg just nu.

Dag 9 – En bild på ett bra minne.

Dag 10 – Ett favoritminne från 2011.

Dag 11 – En förebild

.Dag 12 – Bilder på mitt rum.

Dag 13 – En favoritlåt.

Dag 14 – I min handväska

Dag 15 – Mina rädslor.

Dag 16 – En gammal bild på mig.

Dag 17 – En favorit film.

Dag 18 – Varför jag startade min blogg.

Dag 19 – En bild som gör mig glad.

Dag 20 – Minst två bilder från förra året.

3 kommentarer

3 kommentarer på “20 dagars igen!”

 1. Lovisa skriver:

  Hej misslisibell! Jag älskar dej och du är så söt!!!!!! Du verkar så snäll och rolig och du pratar så gulligt ^^(Jag bor i Piteå och hör nt folk med din dialekt så ofta :D) Jag har några frågor:
   Kan du visa din favoritoutfit nån gång? Hur gammla är dina syskon? Vilka bloggar läser du? Vilken är din favoritaffär? Vilken är din favoritfärg? Varför började du sminka dej? Varför började du med youtube? Om du fick zappa in ett nytt språk i din hjärna (alltså bara helt plötsligt kunna ett nytt språk) vilket skulle de vara då? Vad är de pinsamaste som har hänt dej? Vilket är ditt favoritmärke på smink? Vilket är ditt favoritgodis? Pizza eller hamburgare? Saft eller läsk? Glass eller godis? Chips eller popcorn? Linne eller t-shirt? Hundar eller katter? Gillar du mest färgglada eller jordnära färger på ögonskuggor? Vilket är ditt favoritämne i skolan? Vem är din idol inom musik? Kan du spela något instrument? Hur länge har du ridit? Vilket plagg skulle du aldrig tänka dej att gå ut i? Vad tycker dina föräldrar om att du sminkar dej? Kan du visa alla dina shorts? Gillar du hattar? Vilket är ditt favoritprogram? Vilken är din favoritfilm? Kan du visa ditt favoritsmink? Vilken är din favoritlåt? Vilken är din största dröm? Om du bara fick äta en maträtt i resten av ditt liv, vilken skulle de vara då? Kan du visa dina favoritskor? Har du något måtto? Hur ofta målar du naglarna? Vilka är dina favorit nagellack? Kan du lägga upp en tourial där du målar naglarna? Vad hatar du mest av allt i hela världen? Vad älskar du mest av allt i hela världen? Sommar eller vinter? Vilken är din absoluta favoritplagg? Gillar du fräknar? Om du fick vara nån annan för en dag, vem skulle de vara då? Kan du visa alla dina linnen? Är du glömsk? Vad har du för dator? Plockar du dina ögonbryn? Hur länge har du kännt Nellie? När tog du hål i öronen? Kjol eller shorts? Hur kan man vara så söt som du? Pust! De blev 50 frågor :D Skulle bli såååå glad om du tog med de här i nån video :) Pliiiiiiizz :) Puss på dej :-*
  //Lovisa

  1. Lovisa skriver:

    Tack så sjuuuuuukt mycket för att du svarade på mina frågor :) Blev skitglad

 2. mandis skriver:

  haha, jag vet var ifrån du tog frågornaXD Jag ska nog också ta de frågorna tror ja;) Ha de gött!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *