Idolbilder!

Tack för att ni gör så fina bilder+filmer till mig! ni kan inte tänka en hur glad ja blir!

12 kommentarer

12 kommentarer på “Idolbilder!”

 1. Annika-ppp skriver:

  Hej du är så bäst på dinna videost vade heter du ppå skype

 2. Vilma Bystrom skriver:

  Du är såå söööt! <3 Önska jag såg ut som dig ;)

 3. Linne02 skriver:

  Hej! Du e grym och jag undrar ifall du kan visa var du köper allt smink och hår grejer ?????? Du e bara bäst <3<3<33

 4. ABC skriver:

  du är inte så bra/snygg som du tror!

  1. Elina<3 skriver:

   Håller med hon är bättre!

 5. Loppansmail skriver:

  Jag önskar att jag nån gång kommer träffa dig!! Du eså sööööööööööööööt jag älskar din blogg kanal ochdig. Jag har typ följt din blogg och kanal enda sen du börja!!!

 6. Loppansmail skriver:

  Heeej, Jag önskar att jag kan få träffa dig någon gång du e så sööööööööööt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag jar typ följt din kanal och blogg enda sen du börja. Jag älskar din blogg, Kanal och DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  //Lisa!!

 7. Loppansmail skriver:

  Heeej, Jag önskar att jag får träffa dig någon gång du är så sööööööööööööööööööööööööt!!!! Jag har typ följt din blogg enda sen du börja!!! Jag älskar din blogg, Kanal och DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  //Lisa!!

 8. Alva Gippert skriver:

  asså skit va fin du är !! du är jätte bra på att blogga och jag älskar dina videos gör många videos för jag har kollat på alla typ ! <3 <3 

 9. Amanda skriver:

  Hejan, Amanda här igen jag. Hon som ville bli din brevvän, som jag skrev i en kommentar, jag undrar vad du använder för maskara på den fjärde bliden den var så sjukt söt, på dig! Jag tycker du är sååå sjukt söt! Men det vet du nog redan om du läst min andra komentar som jag värkligen hoppas att du gjort, om inte gör det NU för jag vill jättegärna ha ett svar av dig!<3333
  Kramisar från Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *