17 kommentarer på “min BFF Nellie!”

 1. bloggaren skriver:

  hej! :)
  skulle du kunna ha min blogg som ”bloggtips” ?
  jag lägger också in videobloggar :D
  tildebieber.devote.se

 2. Ellen skriver:

  Kan du SNÄLLA sluta hålla på med ditt hår hela jävla tiden? Så jävla irriterande!!
  ( inget hat, bara ett tips ;) )

 3. lalalalala snålingen mej!!!! skriver:

  hon moste va en bra kompis lisa!!!

 4. tilda skriver:

  du sa ju i en video att du ville ha 20 dagars saker men jag hittade bara en med 30 :) men hoppas det går bra. du sa oxå att man skulle få en länkning så min blogg e zomar.blogg.se och här i 30 dagars grejen:
  1 – Fem bilder som gör mig glad.2 – En person som betyder mycket för mig.3 – Tio sanningar om mig.4 – En gammal bild.5 – Två webbsidor som jag ofta är inne på.6 – En blogg jag läser varje dag.7 – Någon jag saknar.8 – Två saker jag längtar efter.9 – Fem bilder från ett minne 2011.10 – Två saker jag inte skulle klara mig utan.11 – En bild som är från när jag var liten.12 – 15 saker som ni kanske inte visste om mig13 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen.14 – Din profilbild på facebook.15 – En bild jag har tagit som betyder något.16 – En bild som är över ett år gammal.17 – En bild på dig själv som du är nöjd med.18 – En bild som inte är tagen i staden jag bor.19 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.20 – Tre filmer jag sett och gillat.21 – Tre saker som finns i mitt rum.22 – En sång som får mig att må bra.23 – En sång som får mig att gråta.24 – En bild på mig och en kompis.25 – Någonting som jag vill göra just i denna sekund.26 – Någonting jag saknar väldigt mycket.27 – En bild på mig och ett syskon.28 – En bild på min mamma när hon var yngre.29 – En bild på mig och min närmaste vän.
  30 – En bild när jag var liten

 5. Alice skriver:

  hej va kul att du och hon är BFF men skulle du inte kunna göra ett inlegg om min blogg för jag skulle vilja ha lite mer läsare♥

 6. alma skriver:

  hej hej fin blogg du har!!
  kika gärna in på min!!
  http://lillaalmaheterja.devote.se

  har du bdb??
  isåfall vad heter du??

 7. Johannahorses1 skriver:

  Hej lisa lite frågor
  1. Kan du ge lite mera smink tips eller???

 8. Regine skriver:

  gulliga ni är!<33
  läs gärna min blogg!
  bara så du vet är den ganska tråkig just nu men jag ska piffa upp den;)
  http://www.regine.blogg.se

 9. elin wallman skriver:

  ELLEN SNÄLLT SAKT…(NOT)

 10. lollo skriver:

  hej snälla du jag har en jätte viktig fråga om du kan hjälpa mig med min kanal på youtube för min vill ej bli offentlig snälla besök min blogg så gör jag ett inlägg där du ska komentera ! snälla <333 
  http://lopppanpoppan.blogg.se/ snälla jag behöver hjälp jag kollar dina videos nästan varje dag åå jag försöker fixa min så bra som din så snälla hjälp mig 

 11. Hanna skriver:

  Hej vad heter du på skype???

 12. Smilla skriver:

  Heej! xD
  1. Vad heter du på skype?
  2. På vilken hemsida gjorde du din blogg?

  1. Villinteskrivaden skriver:

   Hej Smilla!1.Hon heter: Lisa01j2. Hon gorde den på wordpress (sök på google)Hoppas jag var till lite hjälp, och lisa hoppas du typ inte blir arg och så att jg svarade på smillas frågor men jag tycker du har fått dom så många gånger :)

   1. Villinteskrivaden skriver:

    Hoppsan !      Lisaa01j

 13. Emmy skriver:

  Du är en sjukt fin tjej!
  Gulliga Youtube inlägg du gör :)

  //En random tjej! http://emmyslife.devote.se

 14. Villinteskrivaden skriver:

  Det är kul att du inte tänker på utseendet ;) (menar inget illa nellie du är en super söt tjej:)
  Kul att ni är bästisar! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *