20 DAGARS dag 4

Dag 4 – En bild på vad jag har för kläder just NU.

NATTKLÄDER!!! ^^

7 kommentarer

7 kommentarer på “20 DAGARS dag 4”

 1. Sandra skriver:

  Skulle du kuna tipsa om min blogg? Fick starta en ny blogg för ngn hackade den så jag skulle vilja ha fler läsare igen.

   länk till min blogg: http://sanddra.devote.se/

 2. Ebba skriver:

  Har du sett bilden som jag skickat?=)

 3. Vera skriver:

  Misslisibell du är så cool och jag älskar dina videor!!

 4. moa skriver:

  fina<3 men har en viktig fråga, som jag skickat in förut men har inte fått något svar =( jo, jag tänkte skapa en ny blogg och jag undrar vilken bloggplats du har. ex. devote,blogspot, bloggplatsen m.m. snälla snälla svara på denna frågan. skicka in svaret till min blogg ThePrettyGirl.devote.se. snälla snälla

 5. Jessica skriver:

  Hej! Kan du lägga upp en video när du rider?? :)

 6. hejhej skriver:

  mkt sötare UTAN smink

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *