13 kommentarer på “Grym gjord!”

 1. maja skriver:

  e du inne hela tin eller ps: du e grymm

 2. carro, ludde och malla skriver:

  tjenare tjenare!
  grym blogg du har, och skitbra videos också! :D du är jättesöt och sminkar dig jättesnyggt.<3 vi/malla carro och ludvig undrar om du kan svara på några frågor i en video? :)

  1. Har du ätit hajsvans någon gång?
  2. Vem tycker du skulle ha blivit rysslands president?
  3. Vilken är din favoritsysselsättning?
  4. Tycker du att rumänska militärer är attracktiva
  5. Vi hörde att du gillade läppglans, gillar du cashewnötter?
  6. Jag har en röd byrå hemma, vad har du för färg på din?
  7. Vet du vem Bob Marly är?
  8. Vilket toapapper använder du? Vi använder Lambi. :)
  9. Om du måste välja, kokosnötpaj eller kantarellsoppa? 

  KOm ihåg att du är jättefin! Sluta aldrig blogga!! puss!! :)<333

 3. Belllas.devote.se skriver:

  hej hej Lisa.. Älskar din blogg och din kanal på youtube…
  Jag har några frågor till dig:
  * Rosa eller svart
  *vart gjorde du din blogg?
  * kan du kolla min blogg, belllas.devote.se
  *vara snygg och fattig eller rik och ful?
  *jag älskar din blogg
  Kram bella

 4. Melicia Mella skriver:

  Hej Lisa jag har 10 frågor till dig
  kan du svara på dom i en video :)

  1. Är du fotfarande ihop med Isak?
  2. Vart redigerar du dina bilder på för sida?
  3. Kan du kolla i min och Ebbas blogg Mellasebba.blogg.se
  4. Vilket djur gillar du mest hamster eller kanin!
  5. Bandy eller basket?
  6. Vilken månad gillar du mest?
  7. Höst eller vinter ?
  8. Hur blev din blogg så poppulär?
  9. När började du med din blogg!
  10.  Vilket nr gillar du bäst 10 eller 11 ?

 5. :) skriver:

  Har sett några kommentarer som du fick på YT som jag ba gapade åt. Ta INTE ALLS åt dig av taskiga kommentarer, för de är bara nollor utan liv! Hoppas du fattar att dumma och sådär totalt värdelösa kommentarer hör hemma i soptunnan! (har inget konto på YT, därför skriver jag här heheh) Nej men seriöst nudå, om du ser nån mer sån där puckad kommentar (någonstans överhuvudtaget) så svara inte ens, det glädjer dem bara att någon bryr sig om en nolifer som dem.

  Hoppas du inser hur sjukt fin, snäll (verkar vara), rolig, modig och stark du är. Just nu skulle jag vilja ta dem som skriver något dumt till dig och bara tjonga ihop deras huvuden eller nåt!
  DU ÄR GULD VÄRD, LISA. DU ÄR LIKA FABULOUS SOM ALLTID, LÅT INGEN ANNAN NÅGONSIN FÅ DIG ATT TRO NÅGOT ANNAT! Kram på dig och ha det så bra :)

 6. Mandaa :)) skriver:

  Hejj! Jag älskar din blogg o due e jätte söt!
  Har ngra frågor:
  1. Kan du svara på svaren i  en vidio?
  2. Bra tips på smink som ser naturligt ut?
  3. Gris eller häst?
  4.  när började du blogga?
  5 Kan du lägga ut en bild på Ida?
  6. kan du kolla på min blogg? http://www.missmandaa.bloggplatsen.se
  7. Fawo glass?
  8. Vilka bloggar läser du och vad heter dom?
  9. Smink tips?
  10. Hur sminkar du dejj så snyggt?
  Kramizzar! :)

 7. Noraandreewitch skriver:

  Det heter grymt gjord!:P

 8. lollo skriver:

  hej! i vissa av dina videosar snabbspolar du hur gör man det ? + cool video  =D

 9. Sofia Joelson skriver:

  haha rolig video! jag har inte följt dig så mycket än men dom videoklippen jag har sätt av dig har jag faktist lärt mig en hel del om smink och hur man hanterar det för att inte slita på typ ögonfransar eller hår.du är värkligen helt fantastisk! du är värsta bästa proffset ju! :) . har du ett tips på att övertala min mamma till att få sminka sig vardagligt till skolan i 4:an (ska börja i 4:an till hösten) min mamma vill att jag ska vara minst 11 för att få smilka mig till skolan…jag behöver värkligen inte mycket smink men kanske bara lite mascara till skolan. jag tror jag aldrig kommer kunna få henne till att sminka mig med hela med grejen varje dag xD. men mascara vet jag inte om jag kanske skulle kunna få…svara gärna i en video :) ha det bra och gör så ofta som möjligt saker som man lär sig av i dina videor :). kram sossan! :) <3

 10. Frida skriver:

  Hej!

  Hur hittar du alla grymma låtar på youtube?

  Du är bäst!
  Kram Frida <3

 11. Maryam skriver:

  hej jag heter maryam din blogg är grym jag gjorde den där glassen hemma som du visade hur man gjorde i en video  det var jätte 
  gott så tack för att du visade hur man gjorde. Kan du titta på min blogg också marybella.devote.se kan du göra en video
  där du visar lite bakning:))) <3

 12. Melinda skriver:

  kan inte du visa din syster Ida??C: men jag har en önskad frisyr jag vill att du ska göra!! det är liksom en klämma du sätter upp som en toffs.Du tar upp ditt hår och snurrar det och sendan sätter du fast en klämma :)

  Så du vet jag heter Melinda och är 11 år:) fyller den 27 februari men nästa år fyller jag 12………….. Love you, You are best 4-ever, dina viedos äger:)

 13. Daniella Holm skriver:

  det var många barn hur hittar man den jag heter Daniella och jag är 11 år och jag går i 4 och ska snart börja 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *