20 DAGARS dag 6

Dag 6 – Berättar lite om mitt liv.

Jag kommer berätta om hur ja börja med att blogga+YT+Sminket!

Jag var en helt vanlig tjej som gick i skolan. Hanna en av mina syrros började o hålla på med smink o de tyckte ja var väldigt spännande! Jag kållade ofta på när hon sminkade sig o jag lärde mig av det!Jag viste inte om man skulle ha mkt svart på ögonen eller inte? jag var så liten så jag hängde inte riktigt med i svängarna..Hanna hon hade svart kajal, fondation, mascara o det var mkt fascinerande va hon kunde igentligen! När jag började i 1:an i skolan då hade jag lite, lite ögonskugga då o då men det kändes inte så bra ärligt talat för jag va inte lika bra som Hanna o de va det jag ville..Så ja sket i det..! xD när jag började i 3:an då trodde jag fortfarande att man SKULLE ha svart skugga så en dag kom jag till skolan med svarta ögonlock..men neeh! man blev utskrattad för man va liten..! jag kollade ofta på YT när andra sminkade sig o jag fattade att man fick ha som man ville..Jag kollade varje dag o videos när folk visade sitt smink! men sedan var ALLA videos att kolla på slut för jag hade titatt på så många satt det inte va sant! xP Så då tyckte jag att jag kan börja med YT o så kan jag göra videos som andra kan roa sig med eller inte? men jag trodde inte att det skulle gå hem! men efter ett tag fattade jag att folk gillade det jag gjorde så jag fortsatte! men det kom dumma kommentarer efter ett tag!!! När dom första dumma kommentarerna kom blev jag sååå ledsen men NU då rinner dom bara av för jag är en stark tjej nu! bloggar började jag kolla på med! jag tyckte att dom som höll i dom bloggarna va så duktiga så jag började med bloggningen med! det  var lite krångligt i början men det gick.. ;)

Jag hade Lisa01j kanalen på YT men sedan började jag men MISSLISIBELL! alla som prenumenerade på mig kom dit o tittade! nu har jag en massa prenumenanter som jag är väldigt stolt över! TACK SÅ MKT! jag tackar er som har stöttat mig hela vägen hit!♥

6 kommentarer

6 kommentarer på “20 DAGARS dag 6”

 1. Thea Djurling skriver:

  hur redigerar du dina bilder typ dom som du har högst upp på bloggen,jag vet att du vet :)

 2. Amanda skriver:

  naww söta du Lisa jag premenerar på dig på misslisibell och på lisa01j du e ju liksom mitt fan<33 fortsätt med det du gör min högsta dröm är att få träffa dig <33 jag e oxå 11 år

 3. Suheda skriver:

  hej misslisibell jag följer dig varje dag du är bäst!!

 4. julia skriver:

  här är några saker du kan göra på dina vidios:)
  1.Kan du vissa dina  tränings klädeder alltså dom du går ut och springer i:)
  2.kan du och ida göra en video tillsammands.
  3.vissa ditt badrum haha lite kånstig fråga men aja

 5. JonnaLove124 skriver:

  Här har jag några frågor:
  1. Kan du visa ditt hus?
  2. Turkos eller rosa? Asså vilken färg tycker du om mest?
  3.Vad vill du bli när du blir stor?
  4.Kan du mycket om datorer?
  5. Spelar du GTHotelReFish.Org? Om du inte gör det kan du börja spela det?
  6. Har du några Djur?
  7. Har du åkt Flyggplan nån gång?
  8. Har du varigt i legoland?
  9. Isak eller kompisar? Asså vem vill du inte förlora först?
  10. Gillar du Grillat?
  —————————————————————————————————————————————————————————————————P.S. Häst bilden har min Syrra gjort!!

 6. Natalie skriver:

  Hej lisa😄

  Kan du göra ett video klipp på youtube om
  Dinna skor?

  Tacksam för svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *