om dagen o dom som kommer!

     DAGEN:

Jo idag hade vi kort dag till 20 i 1 o på första lektionen städade vi upp ALLT i klassrummet o tog hem allt :D så nu är det tomt..! på andra lektionen började vi se på film, filmen va ”Shrek” vet inte om det var 1 eller 2 eller så men? men så åt vi å efter de på nästa lektion såg vi klart den. Sedan var de 10 min kvar innan vi skulle hem så då tränade vi på ” Dansa Pausa” för den ska vi ha på skolavslutningen som är på Torsdag!!!=D

IMON:

Det är Onsdag imon o de är sista skoldagen innan sommarlovet o då ska vi bara ha en skoj dag så när vi kommer till skolan ska vi ner till ”sjöskär” det är en strand i trakten o vi ska cykla dit. Vi ska ha me badkläder OM VI VILL BADA, lite ficka om vi vill, ja ska ha me lite dricka o lite kakor :) sedan får man ta me fiskespö om man vill fiska men då får man va lite längre bort o fiska, man får ta me bad leksaker o krabspö m.m Jag ska iallafall BADA. o en del andra  med tror ja. Det kommer bli jätte kul! Men vi är där till maten o sedan efter det typ vid 12 eller nått ska lärarna köra fotboll mot 6-orna för dom ska sluta i denna skola o börja i den i Steningsund för vi vår skola går de från 0-6 sedan när man börjar i 7:an-9 går man på stenungsskolan o när man gåt ur där går man på gymnasiet ;D men vi slutar tidigare imon också så de är gött! PUSS o HEJ!♥

1 518 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *