Hej!

Idag var de en jätte rolig dag! vi va på stranden till maten o Nellies klass asså 4B var vi stranden också så ja va me Nellie ;D vi bada o hade jätte kul!

sedan äfter maten spela vi ”KING”  15 min typ o sedan skulle vi ner till fotbollsplanen så skulle 6:orna spela mot ett antal av lärarna! xD hahah det var såå kul! Nina o Mariette dom va utkläda till tjuvar o dom hade en oäkta kedja me en kula runt halsen xD HAHA o alla lärare hade peruker :D HIHI

4 kommentarer
 • Jonnna

  Hej gör en vit sminkning!! <333

 • http://www.miiitliiiv.blogg.se/ Ronja

  Hejsan!
  Har läst din blogg några gånger och det värkar rulla på för dig ;) Tänkte om du ville ha ett litet länkbyte imorgon? Svara gärna så snabbt som möjligt :) Kram PS: svara hellst i en ommentar i min blogg :) http://www.roonjass.devote.se

 • hihi

  Hej vad heter den dära Nellie i efternamn?

 • Wilma_welin

  HAHA!  i min skola har vi samma sak fast brännboll också. Då klädde killlärarna ut sig till bebisar och hade blöjor och nappar! :D