10 kommentarer på “First day of summer!”

 1. Josefine lindén skriver:

  japp!

 2. Lisa bäst skriver:

  hurru jag har sådana byxor på mig idag och jag vill ha en sån där tröja!!! Jag och Du har nog samma smak på kläder och lite på sminket hehe du är älskad av någon!! JAG vet inte vem men någon är förälskad i dig på det sättet du är på inte på något annat så jag ger ett tips om du blir ihop med någon då är det dig han är kär i så ändra inget för då gör han slu´t för han är kär i ddig på det sättet du är på och om du är kär  i någon fråga chans fall han blir upptagen love you

 3. Molly skriver:

  Nämeen så sööt ! <3
  EN FRÅGA: Har du toush mobil ?
  Skulle vilja veta :)
  KRAM <3
  /MOLLY

 4. Stellisen skriver:

  Åååh… guuuud vad du e söt men du kanske skulle bli lite mer nördig istället för fjorreh

 5. Josefine Pehrson skriver:

  Hej Lisa! Kul att du har blogg. Jaaa, ville bara säga hej, haha ^^

 6. Josefine Pehrson skriver:

  kolla gärna in fantasias.blogg.se förresten :)

 7. click to read skriver:

  I just want to say I’m new to blogs and truly enjoyed your page. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You really come with terrific stories. Thank you for sharing your blog site.

 8. Your current blogs usually include a lot of really up to date info. Where do you come up with this? Just saying you are very imaginative. Thanks again

 9. electric ranges are very convenient to use compared to gas ranges-

 10. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *