6 kommentarer på “First day of summer!”

 1. Josefine lindén skriver:

  japp!

 2. Lisa bäst skriver:

  hurru jag har sådana byxor på mig idag och jag vill ha en sån där tröja!!! Jag och Du har nog samma smak på kläder och lite på sminket hehe du är älskad av någon!! JAG vet inte vem men någon är förälskad i dig på det sättet du är på inte på något annat så jag ger ett tips om du blir ihop med någon då är det dig han är kär i så ändra inget för då gör han slu´t för han är kär i ddig på det sättet du är på och om du är kär  i någon fråga chans fall han blir upptagen love you

 3. Molly skriver:

  Nämeen så sööt ! <3
  EN FRÅGA: Har du toush mobil ?
  Skulle vilja veta :)
  KRAM <3
  /MOLLY

 4. Stellisen skriver:

  Åååh… guuuud vad du e söt men du kanske skulle bli lite mer nördig istället för fjorreh

 5. Josefine Pehrson skriver:

  Hej Lisa! Kul att du har blogg. Jaaa, ville bara säga hej, haha ^^

 6. Josefine Pehrson skriver:

  kolla gärna in fantasias.blogg.se förresten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *