19 kommentarer på “IN KOMMER TING!!”

 1. Johanna skriver:

  heej liisa <33 jag hdee tänkt ställa nååågra fråger till dig. 8D
  1. om du fick vara en grönsak vilken då?? :3 2. har du varit med om en ´´alvarlig´´ olycka??3.om du va ett djur vilket?? XD4. gillar du svenska hollywoodfruar?? ;)5.kommer du ha någon mer bloggträff?? för jag kan inte komma till ullared då ;(6. om du fick åka till ett annat land vart hadde det varit? inte holland!!7.tycker du om namnet johanna ;) 8. skulle du lära känna mig?? ♥ bor i göteborg ;)9 detta är ingen fråga men du eeee sååååååååååååååå sööt skulle gärna lära känna dig ♥♥
  P.S du behöver inte svara på frågerna i en video ;)
  KRAMIZZAR johanna!!

 2. Sandra skriver:

  kan du tipsa om min blogg. http://www.sanddra.devote.se

 3. Alva skriver:

  Hej! Här kommer lite frågor till dig
  1. Hur många rum har ni i ditt hus?2. Ärver du kläder utav någon ? Typ din syrra eller någon?3. När har du skolavslutning?3. Har någon utav dina kompisar någon kanal på YT4. Har någon utav din familj någon blogg?5. Vad sejer din familj om att du bloggar och lägger upp videos?6. Hur gammal och vad heter ditt älsta syskon?7. Vad jobbar din mamma och pappa med8. Hur ofta brukar du köpa kläder och smink?9. Jobbar någon utav dina syskon?10. Har du haft luss någon gång?11. Sover du med något gosedjur?12. Vilken frisyr brukar du ha mest 13. Vilka smink produkter brukar du använda mest?14. Vilka sorts videosar brukar du göra mest?15. Vilket är ditt favorit program?16. Vad är ett bronser? ( stavning ) Hehe kan inte så mycket om smink17. Har du blivit kompis med någon som tittar på din blogg? typ genom skype?18. Vad skulle du sakt om någon skulle gått fram till dig och seja ” Hej Lisa Jag Gillar Din Blogg?19. Vem är din bästa kill kompis?20. Vad är din höksta dröm ?21. Vad bor du närmast stan eller landet?22. Vad sa du i din första video?23. Har du bytt skola någon gång? i såna fall sminkade någon sej där då?24. Vad ska ni göra på skolavslutningen? 25. Ska du göra något specielt på sommarlovet?
  Ta gärna upp det här i en video. Kram Kram Från Alva :)

 4. MissAlice skriver:

  Hej! Jag hoppas du kan svara på dom här frågorna :)
  1. Tycker du att du e fin? ;) 2. Vad kommer du göra om din pappa eller mamma säger att du inte får blogga mer och inte göra youtube klick? 3. DU E SUPER SÖÖT!! <333 (ingen fråga…) 4….. Vad heter du i mellannamn? 5. Smink eller Hästar? 
  ps…. Älskar din blooogg!!!<333333                                                                           

  1. MissHelenaHill skriver:

   Jag kan redan svara på fråga 5, haha hästar, Lisa brinner för ridningen och jag med!

 5. Isis99 skriver:

  Hej Lisa! Du är jätte bra! :) Jag undrade om du vill göra ett länkbyte med mig?? Jag gör en fan blogg om william spetz och det är typ ingen som vet att den finns, så snälla tipsa om min blogg! Om du vill köra ett länkbyte så skriv det! :) Då tipsar jag om din blogg också!

 6. Editbieber skriver:

  Hejjjjj Lisa!!! Kan du nämna min blogg i ett inlägg? Det skulle va skitsnällt!!❤ Och kan du kolla in min blogg och säga vad du tycker om den? Bloggen heter http://www.editbieber.nu :) KRAAAM

 7. Linn skriver:

  Hej :)
  Det skulle vara jättekul om du svara på alla frågorna i ett videoinlägg! :)1.Om du fick byta namn, vad skulle du vilja heta då?2.Vad skulle du vilja heta om du var en kille?3.Har nån av dina kompisar en blogg/youtube kanal?4.Hur ofta duschar du?5.När går du och lägger dig på kvällen?6.Hur många timmar sover du?7.Hur mår du just nu?
  8.Kan du jättegärna säga vart du redigerar dina videor?
  9.Hur många timmar lägger du ner på din blogg om dagen?
  10.Kan du säga 3 saker som du verkligen älskar?Kan du skriva ”5 saker du inte visste om mig” i din blogg? :) det skulle va kul! :)

 8. Ida skriver:

  du sa att du skulle svara på alla frågor du har inte svarat på mina :c 

 9. Agnes - the cutest;)<3 skriver:

  hur länge har du bloggat och hur gammal är du? :) svara på min blogg——–> http://www.photoagnes.blogg.se

 10. MissHelenaHill skriver:

  Hej Lisa! Jag undrade om du skulle kunna vara bäst i hela världen och tipsa om min blogg i en vidio, bara slänga in den lite!!! Plizz!!!! Jag har inte så många besökare och skulle hämskt gärna vilja ha fler!!! Så snälla!
  Tipsa gärna om: http://www.hillihoerses.bloggplatsen.se
  Utalas alltså:  Hilli-horses pungt bloggplatsen pungt s-e

 11. Soffibjrk skriver:

  Heej Lisa jag har inte youtube så kunde ej kommentera på din Ullared info-video men iallafall jag kommer va där och jag vill gärna ha en kram av dig !! Jag är ej blyg .. Hehe längtar så mycket min kompis kommer också va där:) ses lisa du är bäst ❤

  1. Miss Lisibell skriver:

   du kan få en kram om du vill! xD

 12. TJA TJA !! ;) skriver:

  HEJHEJ ❤ några frågor :
  1 . Sminkar du dig verkligen varje dag?
  2 . DU E SÅ HIMLA SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!
  3 .  Jeans – jacka elr skinn – Jacka?
  4 . rött elr blått?
  5 . varmt elr kallt
  6 . svart elr vitt?
  7 . England elr London?
  8 . mörkt elr ljust?
  (svara gärna på dom här frågorna inom ”video YOUTUBE ” )
  ❤ KRAM <3333 PS : SÖTIS ;)

 13. click here now skriver:

  I simply want to tell you that I am just newbie to blogs and definitely savored your website. Probably I’m likely to bookmark your site . You amazingly come with fabulous articles and reviews. Regards for sharing your blog site.

 14. Hey, what kind of anti-spam plugin do you use for your blog.”,,”.

 15. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything similar to this prior to. So nice to seek out somebody by original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site can be something that is needed over the internet, an individual after a little originality. beneficial purpose of bringing new things towards the web!

 16. ExpressKurye skriver:

  What professionals are not declaring in regards to Ataşehir kurye and also the way this is relevant to you.

 17. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *