20 DAGARS dag 15

Dag 15 – Mina rädslor.

1. Tornado!!!! :((

2. Jordbävning..!!!

3. tsunami..!!!!!! ;(

4. ÅSKA!!!

5.spindlar..

6. SPRUTOOOOR!!!

7. Döden men ändå inte på nått sätt :)

8 kommentarer
 • Fanny

  När ska du göra haul videon c:? Jag vill så gäärna se den. jag älskar dina haul så mycket. och dina videos  :D Du är så söt oxå c:  tacksam för svar :D <3 

 • Tilde Lalander

  Hej! följer dig på youtube och här skulle så jätte gärna vilja att du följer min blogg.
  Den heter misstildis.bloggplatsen.se

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

   tack!

   • Klubbish ;*

    Kan du adda mig på skype? :)

 • http://emiliaelsa.blogg.se/ Elsa

  Jag tog en spruta igår :(  mot fästingar, jag är inte rädd för sprutor och det är ju bra för att jag ska ta två till i år… Men det gjorde inte så ont igår men i natt så sov jag på den armen och nu så kan jag knappt röra den utan att det gör skit ont… och tänk då, jag var tvungen och duscha idag, det gick ju hyfsat bra ;) men jag får hoppas att det är bättre snart, ha det bra Lisa! //Elsa

 • Eddan 01

  Lisa Asså jag e en kille på 11 år men mitt eX läser typ din blogg.. och hon tycker du e jätte bra men .. jag vet juh nt så mke om smink iaf men jag kan juh mke om Vax iaf hahah xD… a iaf beklagar att du blev hackad och det… :( 

  // EddanB.bloggplatsen.se

 • Mimmi03

  Gillar du hästar? Tacksam för svar<3<3

 • Emma

  Jag är också skit rädd för sprutor och spindlar! :(