32 kommentarer på “skype förfalskning på mig :(”

 1. ebba skriver:

  Hej jag vet  att det var en förfalskare för jag och min kompis blev lurade :( Kan du adda mig på skype jag heter ebba.perssson14

  1. Alexandra skriver:

   Hej Lisa! <3 Vad tråkigt att det finns så himmla falska människor.. :( Dom är säkert bara avensjuka på dig Lisa :) Bra att du sa det så vi vet det! ;) (BÄSTA BLOGEN JAG VET!!!) :) Kram: //alexandra

 2. Emma skriver:

  Gud vad taskigt!! Stakars dig :(

 3. Sweetlisa skriver:

  vad tönigt att förfalsak nån !! 

 4. Johanna skriver:

  stackarn :(

 5. Klubbish ;* skriver:

  Bra, då vet jag att det inte e du som e lisa.01j för jag har frågat dig på skype och du e lisa01j eller hur
  men kan du adda mig på skype för du svarar typ inte på min vän förfrågan så … snälla :D Om du vill asså jag kan ju inte tvinga dig men
  adda mig på skype  ;D från Klubbish ;*

 6. Saga skriver:

  Usch!.. Så himla taskigt.. Men adda mig på skype saga.olsson2000

 7. Klubbish ;* skriver:

  men va taskigt att förfalska :( Kram på dig hjärtat :)  skype på bilden bevis på att jag har frågat dig HIHIHI !!! <3

 8. Nikkiofsweden skriver:

  Heej! VAd elakt av den personen att göra så!!.. Men snälla kan du adda mig på skype?? jag heter Faluns Snyggaste
  Skulle vara tacksam ifall du adda mig:)
  //Kram saga

 9. Faluns Snyggaste skriver:

  Heej! tråkigt/synd att det hände.. Men snälla adda mig på skype:) Jag heter Faluns Snyggaste
  //Kram Saga

 10. Miriam skriver:

  bieberjustin99

 11. Ida rundblad lindberg skriver:

  Heej vad taskigt! :( Men jag har skickat en vän förfrågan till dig på skype och undrar om du kan besvara den? :) Jag heter Lolisen-ida :)<3 Kram<3 grym blogg föresten!<3

 12. Moa gunnnarssson skriver:

  Hej lisa kan du adda mig på skype jag måste säga en sak om lisa.01j  jag har haft henne

 13. Linnea skriver:

  Det kanske är hon som hacka (stavning) dig. Det är ifall någon/några som vill dig illa

 14. Selma Larsson skriver:

  stakars dig………… : (

 15. Klubbish ;* skriver:

  Hej, asså det va någon som fråga mig på skype och ehhm … Asså den personen har frågat mig flera gånger och … hon  heter typ Beckaaa elr något och ahh … det e inte så kul det heller för jag känner inte henne, och ehm det e skillnad med dig för jag har sätt din blogg sätt dig på youtube vet lixom (stav fel) vem du e fast inte känner dig!♥
   

 16. linea skriver:

  men va töntig hon är :( synd

 17. suheda skriver:

  va taskigt av henne :( jag har sickat vänförfrågan till dig i skype jag heter suheda.kibar

 18. Eklund Erika skriver:

  Synd att det hände såå

 19. Drottningenvanna skriver:

  Har skickat en vänförfrågan till dig på skype! Kan du besvara den, jag heter drottningenvanna

 20. Cute doggie ♥ skriver:

  Fett taskigt!!!
  Önskar att jag skulle kunna få reda på vem den där ”lisa.01j” e igentligen!
  Fast det kan ja ju inte… :(
  Men iaf, bry dej inte om ’falskisen’ glöm henne, så blir det nog bättre. Tror ja. :)
  Aja Puss & kram
   ♥

  1. Sirpalei skriver:

   Skulle också vilja det, Cute doggie ♥

 21. Isbitten♥ skriver:

  Hej lisa asså de är taskit att förfallska dig Men en fråga kostar skype på pengar är de gratis ska kanske skaffa de ni som kollar på komentarerna kanske ochså kan berätta hejdå puss 

 22. Anonym skriver:

  Rätt åt dej!

 23. Isbitten♥ skriver:

  Anonym: Sluta om du skulle ha en blogg skulle du villa bli förfalskad eller? Hon kan bli ledsen faktiskt så sluta……..

 24. Hanna skriver:

  kan du acceptera mig på skype?jag heter hannuz10

 25. lisa r-a skriver:

  SÅÅÅ taskigt asså!!!!
  jag hoppas att det inte händer mig eller någon annan som har skype!!!

  (ps jag tycker du är så himmla cool o snygg o söt som det bara går att vara!!!)

  mvh en glad tjej som gillar dig:)

 26. Ellen (frasse800 på skype) skriver:

  Blev vän med förfalskaren och skrev så här:
  Varför ljuger du om att du är misslisibell? du är så jävla korkad som vill förstöra andras liv![21:45:16] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿   Irrände-Ellie 8D: Skulle du vilja ha en förfalskare?![21:45:49] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿   Irrände-Ellie 8D: Hon har känslor!!!![21:46:54] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿   Irrände-Ellie 8D: Hon blir ledsen och det skulle du nog oxå bli om ngn låsades att vara du på skype!!![21:47:32] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿   Irrände-Ellie 8D: Du har ingen jävla respekt för andra människor!![21:47:58] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿   Irrände-Ellie 8D: Jävla egoist[21:48:45] ̿|̿ ̿ |̶ ̶ ̶ ̶| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿   Irrände-Ellie 8D: Du tänker bara på dig själv och nt andra!! Skulle du vilja att lisa förstörde ditt liv eller?Hon vågade nt svara efter det!! hahahahaha så rå hon är….
  PS.Lisa jag är ditt fan nr #1!!!
  Love you lisa!!!!!

 27. tilda skriver:

  hur skaffa man skype??

 28. Missannallis skriver:

  Du är så himla fin och snygg och så himla.. SNÄLL!! Jag följer dig, går efter dina tips och jag har vänförfrågat dig på skype! Kolla gärna min youtube kanal: Missannallis, förlåt om jag härmar dig, men du är ju så himla bra!

 29. Missannallis skriver:

  Glömde att skriva: tycker du att jag e fin ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *