Midsommar!

Idag är det ”Midsommar afton” o vi får hoppas att det blir en fin dag för både mig o er! För idag ska ja o Pappa ut o fota mig o han ska skicak dom BRA bilderna till mig satt ja kan lägga ut dom på bloggen satt ni kan se dom. Idag ska han då tästa nått nytt på kameran satt de blir spänanade att se hur resultatet blir!

Jag har gjort en till ”Midsommar sminkning” men ja visar vilka kläder ja har, sminket såklart!, när ja gör håret! :D ja render den jusst nu o de menas me att datorn kollar igenom den oså..Den står på 18% jusst nu för började nyss render den. Nej, nu står den på 19% xD men den ksk tar et tag för min dator är CRAZY! :D HEHE

Det kommer bilder under dagen hade ja tänkt :) typ vi maten eller så! ;) Men PUSS på er! vi seees!♥

PS: 29% Xd haha!!

 

725 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *