55 kommentarer på “Personliga skäl!”

 1. Loka_nilsson skriver:

  son tröja har jag med på mig idag :D 

 2. Isbitten♥ skriver:

  Lilla gumman va har hänt:( om du är ledsen  är ja ledsen så säg va som har hänt då brukar de kännas bättre♥♥

 3. Ebba skriver:

  Åhh det är hemskt att se dig ledsen du brukar alltid vara så glad:(vad det nu är som har hänt så hoppas jag att det kommer kännas bättre för dig snart:)

 4. Sofia skriver:

  Lilla Sötnos du vet att alla finns för dig vi älskar dig <33 hoppas det blir bättre , blir ledsen när du är ledsen bästa lisa :( ❤

 5. sötnosen<3<3 skriver:

  Åååhh sötnos vad är de som har hänt??? D:

 6. Annak1 skriver:

  vad har hänt ??? det är inte roligt att  se dig så här:(((:((( ps hoppas du blir  glad fort Pss tänker på dig
   

 7. Alexandra Lassen skriver:

  Vad som än har hänt ska du veta att vi stöttar dig till 100%<3

 8. Hunden-1 skriver:

  Gumman alla älskar dig de är inte kul att de dig såhär ledsen du brukar vara klad :D
  Men nu :(hoppas de blir bättre snart!!! älskar dig puss kram!

 9. Alexandra Nilsson skriver:

  Finns för dig!!!!!! ♥♥ ♥♥

 10. Ebba skriver:

  vad är det som har hänt?

 11. Hunden-1 skriver:

  LISAAAAAAAAAAA!!!!! va bra att du är glad :D ÄMMMMM adda mig på skype ja heter linnis033 adda adda!!!!!! herå älskar dig puss

 12. Selma skriver:

  Kan du svara på mitt mail p.s stöttar dig som in i ****

 13. Loka_nilsson skriver:

  finns för dig gumman !!!! 

 14. Ronja skriver:

  Lilla gumman det är inte kul att se dig såhär ledsen finns alltid för dig<3 .P.S tänker på dig och så och jag är ett stooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooort fan jag älskar dig///// PÖss på dig Lisa från Ronja I <3 U

 15. Jasmine Hultsten <3 skriver:

  Hej lisa!! gud vad tråkigt att du är ledsen.. vad är det som har hänt?? Jag tycker att du är grymt söt o snälla snälla kan du adda mej på skype?? :D jag heter klutten01 :) hoppas du blir glad snart kramiss <3<3

 16. Saga skriver:

  Bara så du vet så finns vi här för dig.. Att ha 1 vän mindre krossar ens hjärta.. Kom ihåg att du är en STARK tjej:)<33

  //Kram Saga

  1. Ron_ja7 skriver:

   gumman jag finns för dig skicka länk till den videon<33333

 17. Rebecka skriver:

  Men herregud gumman, vad har hänt ?? =(<33

 18. Kajsa skriver:

  Snälla kan du acceptera min vänförfrågan på skype ? Så kan vi snacka lite :)

 19. Ellen skriver:

  Guud sötnos! Stackars dig! Finns! <3

 20. Matilda skriver:

  Hej Lisa jag är jätteledsen för det som har hänt med dig och nellie jag börja typ gråta när jag såg videon på youtube när du grät. Jag vet exakt hur det känns man tycker att alla är imot en och vill bara bli osynlig. men hoppas att du blir glad sen igen. Om du läser detta så vet du att vi stöttar dig upp till miljoner vi vill verkligen att du ska vara glad för du är så härlig och rolig! :-) KRAM/Matilda !!!!

 21. malin malin malin ❤ skriver:

  när en vän går bort fattar jag at är lessen! det har okså hent mej :( jaja man får ta livet som det kommer, jeg är här för dej helatiden lovar!!!!

 22. Jonna skriver:

  Hej lisa vad har hänt?? :'( stakare.. alla älskar dig.!! Berätta vad som har hänt! :'( va inte ledsen. prata ut allting känns bättre då….

 23. Svea Whatever skriver:

  Vad har hänt gumman<3<3 ?

 24. Svea Whatever skriver:

  Gumman <3 jag började åckso gråta =(

  1. Tildabrandin skriver:

   Jag med önskar jag kunde hjälpa dig!!!!!!!!

 25. Tildabrandin skriver:

  Hej Lisa alla älskar dig och jag lovar att det känns bättre om du pratar med någon t.e.x dina föräldrar puss och kram Tilda

 26. Isabell Hundvalp skriver:

  jag vet hur det känns man vill bara försvinna har okså kännt så men det går över du har dinna läsare du har din familj du har massa du kan gå till det blir bra om du pratar med någon och jag vet att du klarar det

 27. Svea Whatever skriver:

  Vi ska alltid stötta dig<3

 28. Sweetlisa skriver:

  inte för att vara så men nellie låter som en riktig skit vän !! du sa att hon var den enda som verkligen brydde sig om dig men sen sa du att hon var skit taskig mot dig hela tiden ni var vänner !! och att hon bara vill vara med sin granne är ju jätte dumt !! man behöver mer än 1 kompis !! men har du inga andra vänner lisa ?? desutom vänner kommer och går !! det menas med att en går så att nya kan komma !! men du är inte mot världen du har ju syskon en familj och så har du väll andra kompisar som lilly och linnea !! och gustaf !! och om nellie sa elaka saker till dig medans ni var vänner så låter hon inte som en vän som bryr sig !!

  1. Jennie Thiesen skriver:

   har hon laggt upp en video om vad som har hänt om hon har det vad heter den?

 29. Emilia winge skriver:

  Men vad har hänt Lisa? PS: Kom-ihåg att du är en stark tjej

 30. Emilia winge skriver:

  Hej gumman jag såg den andra videon på YT och jag är alldeles blöt i ansiktet nu men vi älskar dig och vill stötta dig, men vi vet att DU ÄR en STARK tjejjjjj och det vet du själv

  1. Jennie Thiesen skriver:

   Vad heter den andra videon?

 31. Ida skriver:

  Tycker så himmla synd om dig Lisa! :'(
  Såg den andra videon på yt. Satt och grät, när jag såg den. Vi, alla läsare kommer stötta dig Lisa. Vi älskar dig, det vet du! Puss

 32. Emma skriver:

  SNÄLLA JAG KAN INTE TITTA PÅ DINA VIDEOS OCH JAG ÄR ETT STORT FAN TILL DIG OCH JAG VILL GÄRNA SE DINA VIDEO INLÄGG JAG KAN BARA SE DINA VIDEOS FRÅN YT!!

  SNÄLLA KAN DU LÄGGA DINA VIDEOS PÅ YT??

 33. Gina skriver:

  vad har hänt? :0

 34. Sanicathorn skriver:

  Men lilla älskling vad har hänt? <3

 35. Agnes 4-ever skriver:

  Vad de än e Lisa så finns jag och alla andra yt och bloggläsare här för dig! om de är något persionlligt behöver du inte på in på detaljer, du behöver inte änns säga men bara så du vet så finns vi här
  Stay strong Lisa! 

 36. Stina Nr 1 skriver:

  Neej men va inte ledsen du har fler vänner en henne !! :/ söta du !!<33

 37. Ellen Hulet skriver:

  jag kan inte se bilden men vad har hänt<3

 38. Martinavestling skriver:

  Hej, Lisa, Kan du länka videon i din bogg, där du berättar vad som hänt mellan dig och nellie? , kram på dig sötan”! <3

  1. Leila skriver:

   vad menar du mellan henne och nellie berntson?

   1. lia skriver:

    nej! hennes kompis nellie! det finns väll bara inte en nellie?

 39. Elly♥ skriver:

  Hej Lisa! såg din andra video på YT och jag tycker jätte synd om dig ♥ men jag tycker du ska torka tårarna och försöka glömma bort det, så om det inte går så har jag några tips: försök att tänka på annat tex om du och din familj ska göra något kul i sommar som att gå på Liseberg (LisAberg hihi) eller Grönan. försök att glömma allt bara, du har ju sommar lov .♥

  PS: jag tänker på dig Lisa och vi som läser din blogg stöttar dig i det här bara satt du vet det, du är en toppen tjej låt inte det här sänka dig nu. jag älskar dig Lisa det går bra ska du se ♥♥♥
  10000 pussar och kramar Elly♥

  1. Amie skriver:

   Håller med dig till 100%
   Försök att glömma de. Göt något roligt. <3 Älskar dig och dina videos Lisa såååååååå såååååååå mycket

 40. anonym skriver:

  Hej, vet inte vad som har hänt, men tycker du inte att det är lite taskigt att lämna ut hennes namn i bloggen? nu är ju liksom alla dina läsare emot henne? 

 41. Selma Larsson skriver:

  Hej Lisa! Jag tycker jättesynd om dig……….. Snälla sig vad det är!!!!!!?????? Jag blir så orolig när jag inte får veta…………………..

  kram selma!

 42. Emma skriver:

  Men gud gumman vad har hänt vill att du ska vara glad snälla pigga upp dig du är ju bäst!!

 43. Anonym skriver:

  vad heter den andra videon? 

 44. Klubbish ;* skriver:

  Men lilla gumman, hur e det? ♥♥♥ Va har hänt ;(

 45. Klara skriver:

  Så jävla fake!

 46. alice skriver:

  heej!! hoppas du mår bättre nu!! men jag ska bara säga att jag har också gått igenom det,det var jätte jobbigt men sen så kom jag över det…

 47. Julia Abrahamsson skriver:

  synd att du är ledsen.
  Men du. Jag har en fråga… Hur fick du bort din meny?

 48. Alina <3 skriver:

  Be strong! Alla stöttar dig, men du kanske inte behövde nämna hennes namn i videon?, jag menar nu är ju alla dina läsare emon hon, bara ett tipps! Älskar diiig hjärtaaat, hjärta diiiig, pözz gullunge <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *