46 kommentarer på “Firar milijon videovisningar!♥ tack..!”

 1. bella skriver:

  Tja lisa du är söt ps kan du snälla
   tipsa om min blogg i någon videos snälla skulle bli glad då
  http://www.bellsy.blogg.se

 2. Fanny skriver:

  Känar du pengar på din blogg ?:)

   1. Amandawennertorp skriver:

    men vill du tjäna pengar på bloggen

    1. Miss Lisibell skriver:

     ja bloggar för att de e kul inte för pengar ;)

 3. Jonna skriver:

  Du är så söt :)

  1. Jonniz Ponniz<3 skriver:

   Inte den Jonna är jag inte!!! en annan jonna är jag som har kommenterat din blogg på andra (från min mobil) ps du är söt Lisa <3

 4. Rebecca Sandberg skriver:

  Hej Lisa! Jag såg att du skulle ha en frågestund på youtube. Men hoppas att de är lugnt att jag ställer frågor här istället.
  1. Vad heter du mer än Lisa? Har du något mellan namn?
  2. Hur många vänner har du på Facebook?
  3. Häst eller hund?
  4. Hund eller katt?
  5. Rider du bara eller går du i nån mer sport?
  6. Vad tycker du är roligast att hålla på med, kläder eller smink?
  7. Smink eller naglar?
  8. Bada eller sola?
  Det var bara några fråger. Ps. Du är jätte söt o verkar väldigt snäll! Älskar din blogg o dina videos. Dom är jätte bra! Ha det bra. Kram :D

 5. Stella skriver:

  Vf var du så ledsen??? Jag bryr mig om dig….! ;) 

 6. Stella skriver:

  Kan du svara på min vänförfrågan på skype??? Plz

 7. Anna skriver:

  Vad har du för kläder när du har idrott i skolan? :P Gör gärna ett inlägg med bild!

 8. julia skriver:

  lite saker du kan göra på youtube
  1.visa hur man gör en ny design på sin blogg och hur man läggern in den.
  2.visa hur ditt smink är organiseratt en till gång

 9. Amanda skriver:

  Hej Lisa! Skulle vara snällt om du kikade in min blogg :) http://www.zyra.blogg.se

 10. Ania Karlsson skriver:

  Hej Lisa! :) Jag läser din blogg regelbundet men har dock inte kommenterat innan. Jag tycker att du är jättesöt och så, och riktigt bra på att uppdatera bloggen. Men jag vet liksom inget om dig, så här är lite frågor:
  1. Hur gammal är du, vilken klass ska du börja i efter sommarlovet? 
  2. Är du kompis med Nellie Berntsson, isf hur träffades ni? 
  3. Är du allergisk? Laktos, gluten annat?
  4. Vem känner du att du kan prata mest med utav dina kompisar? 
  5. Vart bor du?
  6. Vilken smink produkt använder du mest? 

  Det var lite frågor :) Hoppas det blir bra! :) 

  // Ania! 

 11. Sofia skriver:

  Hej! Svara gärna på min vänförfrågan på skype! Och du skulle vara jätte snäll om du tipsade om min blogg i ett inlägg! http://blandatmedsofia.devote.se/

 12. Misslisibell fan ♥ ♥ ♥ skriver:

  Hejsan,Lisa du har kanske set mina kommentarer innan och jag tycker verkligen att du är en härlig och fin person och alla andra som inte håller med har inget att göra här på din blogg alla som tycker du är en usel bloggare eller helt värdelös kan bara dra här ifrån liksom vi är här och skyddar dej till 100% hela tiden om du blir ledsen för nåt skriv bara  en kommentar så ska du se att vi alltid finns här för dej och du får ju tänka positivt att det finns ju säkert 100000 andra bloggar men vi har valt att vara här hos dej. Du är verkligen alldeles för snäll och söt för att drivas med du ska inte behöva det och du behöver inte förändra dej för jag vill ha den Lisa Jonsson som du är. Du är speciell för att du e du gör ingen förändring med dej snälla va som du e och ta inte emot alla duma kommentarer som visa skriver till dej. Dom är bara avundsjuka för att just dom inte för stå i centrum som DU du är bra för att du e du kom ihåg det Lisa du e fin och söt för att du e du fortsätt att stå upp för vem du e så kommer ingen tycka att det är roligt att Jävlas med dej. Vill jätte hjärna träffa dej på riktigt men bor i simrishamn så det blir svårt och en fråga börjar du 5 eller 6 efter sommarlovet Tacksam för svar!!! ♥ ♥ ♥ ♥

 13. Sweetlisa skriver:

  det är bara 1 miljon som tittat på dina videos sammanlagt !! och du har 300 st och några har du tagit bort !och några blev hackade ( :( )så ungefär 500 st videos skulle du ha haft !! så en miljon har tittat sammanlagt på dina 500 videos ! DET BLIR 2000 TITTARE PÅ VARJE AV DINA 500 VIDEOS !!!! COOLT ;)

  1. fan skriver:

   Hon hade ju skrivit 1 miljon videovisningar

 14. Emilia Thiesen skriver:

  Såå ”SÖT” du är!!!! <3 Mmm… Såå gott med glass!! ;D

 15. Ida skriver:

  Grattis, gumman!<3

 16. Linda Kadri skriver:

  Erkänn….den e god<3

 17. Amanda skriver:

  Rekomendera min blogg snälla! <333

 18. Amanda skriver:

  Min blogg heter föresten Amanda.friihem.se <3

 19. Elise-ahlen skriver:

  Hej jag vill bara säga att du är grym på ALTTING!!,varför skulle du inte vara det….,aa eller fal jag älskar din blogg och dinna videos och jag skickar bara någon blild inte för att jag älskar den man det skulle vara kul om du hade typ en sån frisyr om det går,

  kram EliseDJ01
  skype namn.Elise ahlen

 20. Julia skriver:

   GRATTIS! :)
  Kan inte du följa min blogg eller tipsa om den? :) Den kommer upp snart men är inte färdig än… den heter http://forforith.weebly.com
  Du e så grym, asså jag önskar att jag va du.
  Och du e så fin på alla foton o har så bra smak och smikar dig fint o klär dig fint! :)
  //Julia

 21. Julia skriver:

  Hej! 
  skulle du kunna visa i ett video hur man gör en sotning? 

 22. Filippa skriver:

  kan du kolla in min blogg och tipsa om min blogg?! ;D http://fofilolpop.bloggplatsen.se tack isåna fall!! du sminkar dig skit fint tycker jag ;) du du komit in puberteten ? har du haft sexoal kunskap ?? :D

 23. Filippa skriver:

  mitt skype namn e fofilolpop !! snälla sök på de!! <333

 24. Misslisibell fan ♥ ♥ ♥ skriver:

                                                                  
  ♥♥ GRATTIS GUMMAN ♥♥
  Lisa jag ville bara säga Grattis och att du är så grymt söt på alla bilder och på riktigt och jag undrade bara om du kunde svara på Några frågor?? Aaa då börjar vi väl.!!!!!! 
  1.Viken är din favorit artist (Eric Saade och Thomas di leva???)
  2.Vilken färg är finast (rosa,Lila (stavning) 
  3.Om du skulle få vara ett djur vilket skulle du vilja vara( säl eller en spindel) 
  4.Hihi ingen fråga Jag älsar dej så sjukt mke du  är som en syster till mej Tack dina föräldrar att du finns hihi Du är dsuper gullig om du svarar på mina frågor kom ihåg Jag e ditt fan till 100% i alla lägen skulle kunna gå igenom eld och vatten med dej puss på dej lisa 

 25. Alexandra skriver:

  Supersöt!,  här kommer en bild jag jort till dig! :D <3

 26. Hedda skriver:

  Grattis Lisa!

  Det var verkligen mycket för att vara ganska liten.
  Jag gillar din blogg jätte mycket och dina videos, kollar på varje ny.. ;) Tycker du är otroligt söt också :) 

 27. Thezzixen skriver:

  På din video 95 frågor! xD så sa du att du går i på en ridskola som heter Hjorthammar??

  Menar du inte Hjortahammar i så fall äre inte långt ifrån Karlskrona väl?

 28. Mel-c skriver:

  hej lisa jag älskar dina videos,men inte min syster eller kusin
  nå ja,jag vill värkligen chatta på skype!!
   

 29. mathilda skriver:

  snälla bara klipp dina naglar (Y)

 30. Thea Innala skriver:

  Bor du i Finland?

  1. Misslisibell skriver:

    nejjj

 31. Kajsa skriver:

  Hej!! Kan du checka in min blogg lovelielife.blogg.se?
  Skulle bli superglad!!

 32. Tilda Montero skriver:

  Du är så söt och dina videos är bara bäst

 33. Moaa skriver:

  Haha älskar dom glassarna :D Men skulle du kunna göra några nagel tutorial ? :)  Har sånna dära vita lösnaglar som jag ska göra fina till min födelsedag :D Kram ! Ps. Du är jätte sööt <3

 34. tilda skriver:

  Du är skit söt och dina videos är dom bästa jag sett </3

 35. Isabelmoya skriver:

  Jag har bara några frågor snälla kan du svara på dom i en video på YT !

  1. Är du kompis med nelie ?
  2. Vem är din bff ? 
  3.Kan du göra en video där du tipsar ? 
  4.Kan du svara på min vän förfrågning på skype  ?

  http://www.issamoya.blogg.se

 36. Elinnorrman skriver:

  Älskar din blogg dina videos på you tube ……..
  Du är bara BÄST SNYGGAST COOLAST SÖTAST…………….♥

 37. Charlotta2010 skriver:

  Hej! Jag heter charlotta och jag är också 11 år ;D
  Kan du kolla min blogg?
  http://Charlotta.Devote.se
  Du är AS söt!
  Grattis! ♥

 38. moa skriver:

  fan du och din jävla glass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *