It’s Raining !

De e så fridfullt här! de e lite hur som hälst me vädret, de regnar o sedan sol ;D ja e så lungt o sträsar inte de e gött dä..! Ja brukar typ strässa när ja bloggar men nu e de så tyst o lungt, äskar det! Inga ljud förutom dom ja snackar me på skype ;D men de e inte mycket till samtal, trevligt e de iallafall! Snackar me (tar ty namnen) Amanda, MOA o Mimmi! Det me Nellie hoppas vi har löst nu, tror att de e löst iallafall! :)

 

20 kommentarer

20 kommentarer på “It’s Raining !”

 1. Sara skriver:

  får jag också snacka med er

 2. Felicia skriver:

  Vad heter den videon där du berättar vad som har hänt med dig och nellie? <3

  ps vill du accpectera mig på skype skulle vara skysst

  1. Eveliina skriver:

   Vad heter hon på skype? vet du? ;D<3

   1. Sara skriver:

    hon heter lisa01j

   2. Veronica skriver:

    Hon heter lisa01j på Skype.

 3. Linn skriver:

  Lite frågor:

  1.Vad heter du i mellannamn?
  2.Tittar du på sommarlovsmorgon? Ps: De gör jag
  3.Kan du säga allas namn i din familj?
  4.Varför började du sminka dig?
  5.När började du sminka dig?
  6.Vilken är din/dina favoritfärg/favoritfärger?
  7.Hur många syskon har du?
  8.Vad heter dina föräldrar?
  9.Prenumererar du på någon tidning? Isåfall vilken?
  10.Vad heter din skola?
  11.Kan du visa din skolväska?
  12.Kan du visa ditt/dina favorit halsband?
  13:Kan du visa ditt/dina favorit armband?
  Ingen fråga men du är jätte söt! <3

 4. Johanna skriver:

  Hehe det regnar as mycket hos oss och jag fyller år :(

  1. Miss Lisibell skriver:

   Då får man gratta! GRATTIS JOHANNA!♥

   1. Johanna Blomqvist01 skriver:

    Taaaaaaaack guuuu vad glad ja blir <333

 5. Veronica skriver:

  Kan du acceptera mig på skype? Jag heter veronicaaa.. på Skype. Och jag älskar din blig det ska du bara veta jag är inne på din blogg varje dag <3

 6. Hanna skriver:

  snälla adda mig på skype….jag heter hannuz10

 7. Nellie Tillberg skriver:

  kan du adda mig på skype heter missnellan

 8. Melissa skriver:

  Hej , jag undra nämligen vart du har gjort din blogg? Jag är jätte avundsjuk på dig . Du har bästa bloggen , många tittare på bloggen och youtube . Jag skulle vara jätte tacksam om du kunde hjälpa mig med allt , kanske kontakta varandra på skype? melissatunc
  http://dilaras.devote.se

 9. maja skriver:

  du är söt fin hur jör man så man får fesebooc

 10. Malin skriver:

  Menar inget illa men jag tycker dendära bilden är lite fjortis. -.-

 11. moa skriver:

  fan det där är ju en riktig fjortis bild

 12. I just want to tell you that I am all new to blogs and honestly enjoyed your web-site. Probably I’m want to bookmark your website . You really come with terrific writings. Thanks a bunch for sharing with us your website.

 13. hey there and thank you for your info ЎV I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical points using this website, as I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective fascinating content. Ensure that you update this again soon..

 14. Your home is valueble for me. Thanks!? This site can be a walk-through for the entire info you wished about this and didn know who to ask. Glimpse right here, and you l undoubtedly discover it.

 15. Motorlu Kurye skriver:

  Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *