Moron, moron!

Godmorgon! Jag vakna 8…men idag ska ja till Hilmer kl: 10 över 9. Jag sitter iallafall i morgonrocken o myser :3 vi ska först jobba hos Inger sedan fika efter ett tag. Sen ska vi rida o bla bla blaaa……vi ska iallafall sommarjobba hos henne o rengöra deras staket i deras paddock. Vi kommer va där till halv 3 idag :) Hon kommer också göra spagetti o köttfärssås. jo, men vi hörs när jag har kommit hem! PUSS!

20 kommentarer

20 kommentarer på “Moron, moron!”

 1. Matilda♥ skriver:

  Ha kul! :)  /Matilda.

 2. LittleMissMolly skriver:

  Har du varit på nån slags Eric Saade konsert när du var liten eller? :)

 3. Mathilda Ström skriver:

  kan du tipsa iloveyoulol.blogg.se ?
  vad söt du är!!!
  älskar din blogga och yt kanal <3

 4. Alexandra skriver:

  Mm ha det så kul!!!

   1. Hey♥ skriver:

    Lisa du är bäst, Jag älskar dej♥ Du är min största idol, Ååå du e så söt snäll och helt underbar jag älskar dej för den du e hihi och det är första gången du svarar på mina kommentarer i hela din blogg:( Men jag e super glad för att du svarade nu.HOPPAS VERKLIGEN ATT VI TRÄFFAS NÅN DAG saknar dej lisa vill träffa dej du e så söt♥♥ Becuse of you
    ♥♥           Becuse of you är jag den jag e du har lärt mej att gå igenom svåra tider och bra tider du är en sån glad person som man bara vill ha mer av . Innan jag började läsa DIN blogg så va mitt själv förtroende på aaa typ 01,00 men nu när jag läser om dej och ditt liv så har mitt självförtroende stigigt till 1000% TACK lisa för att du e du 
    ♥♥
    ♥♥
    ♥♥
    ♥♥ 

 5. Misslisibell fan ♥ ♥ ♥ skriver:

  Jag gillar också Eric saade!! hihi ♥♥

 6. Hey♥ skriver:

  Hey 

 7. Sara :) skriver:

  Hej! :) Har du gSm? och isåfall, vad heter du där?

 8. ruxi skriver:

  Asså du är så otroligt bra på att blogga!
  Läs gärna min blogg har pratat om dig & din blogg
  strangeface.devote.se

  Älskar din blogg följer den absolut Varje dag!
  Så kolla gärna in mig och skicka en kommentar för det skulle betyda Jätte mycket!

  Jag har pratat om dig i mitt video inlägg så lyssna gärna!

 9. Ella skriver:

  Kan du ta upp den här frågan i ett video inlägg?? Hur mycket betalde du för det du köpte alltså hur mycket kostade allt tillsammans förutom ridkläderna eftersom din mamma betalade dom!! :D grymt bra blogg och du är sjukt söt!!!

 10. elsa skriver:

  heej vad heter idas blogg? :)

 11. Mikaela skriver:

  Hej Lisa älskar din blogg!♥
  Jag undrar vad heter du på skype?♥Har Ida nån blogg, vad heter den 
  isånnafall?

  1. LittleMissMolly skriver:

   Hon heter lisa01j på skype och ida har en blogg!

 12. Amanda skriver:

  Hel lisa du är bäst vilken sida gjorde du din blogg på love ya!

 13. Amanda skriver:

  Skulle varit jätte snällt om du sa det ! :)

 14. Madde_hej skriver:

  oh herre guu vad sööööööt du e lisa <33 var du 9 år på den bilden? isf har du förändrats enormt mkt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *