14 kommentarer på “TAAACK!!!”

 1. Alexandra skriver:

  så fint! skulle du kunna ha en video då du visar din blommiga spegel lite sådär ;) <3 älskar din blogg kram Alexandra 

 2. Leila skriver:

  Kan du acceptera mig på skype lisa :)

 3. Esranur skriver:

  Hej Lisa (Misslisibelle ) du är enormt snygg och söt du har stil respekt allt du har allt ditt personlighet också vi fans är stolta att vi har en bloggare som dig Vi älskar dig glöm inte det WE ALWAYS LOVE YOU ❤❤❤❤❤❤❤❤
  PS: Kan du adda mig på Skype Lisa jag skicka vänflrfrågan kan du acceptera mig jag heter esranur.drottning på Skype och mitt namn på Skype är 85% Brunett

 4. Matilda♥ skriver:

  Hej, Skulle du inte kunna lägga upp mer videos, jag vet att du gör hur många som helst men älskar att titta på de! :)

 5. Tilda Montero skriver:

  Snälla kan du gör fler videos.Snälla en frågestund till.

 6. Vendela skriver:

  Varsegod gumman! <3<3<3

 7. Valmire :) skriver:

  Hejsan!
  Kollade en video då du visade vad du hade köpt på Ullared men jag var för trött på att titta färdigt så nästa dag jag vaknade hittade jag inte videon, kan du inte länka snälla det var jättekul! :)

 8. Petronella <3 skriver:

  Tjingeling, jag följer din blogg hela tiden! Den är gryyyyymt bra! <3 Jag älskar den. Och i videon stämmde allt in på dig, du är verkligen underbar osv! <33 Alting liksom. .) Jag älskar dig Lisa! :) Och tur att det löste sig med Nellie.. Kramar till dig underbaraste :) <3 Skulle vilja göra en video till dig, men min data skulle lagga ihop om jag laddade ner programmen :)<3 Som sagt så är du den bästa Lisa! ;) <3 Och du måste måste fortsätta med dina videos och du kommer bli känd!! :) <3 Du är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå SÖÖT! <3333 LOVE YOU!<3 Och juste jag var med i videon som du nog såg med två stycken jag och min kompis, en hade långt en hade kort och jag pratade lite väl fort i videon ;) <3

 9. LEOT skriver:

  Hon är inte ens nära att få en milijon video visningar och man räknar ihop hur många video visningar och videor…

 10. önskar att jag va du skriver:

  Misslisbell…Det går inte att förklara så snäll söt och bäst som du kan vara.. ingen kan va dig och ingen vill att du ska vara någon
   annan än du är du är perfekt och underbar ingen kan va så speciell som du jag har kollat på nästan alla dina videos du är så himla asså de går inte att förklara hur du är du är bara så perfekt jag önskar att jag var som du och att jag såg  ut som du jag skulle bli över lycklig om jag kunde vara vän med dig de skulle vara bara så himla perfekt om jag fick vara med dig och lära känna dig för jag jag ja bara älskar dig och din blogg och dina videos bara så du vet (H) 

  Kram: hon som inte kan sluta tänka på dig<3<3<3<3<3<3<3

 11. Alice skriver:

  vad heter låte?

  1. Felicia_Linda_Liza skriver:

   Payphone – Maroon5 men denna var en cover av någon.

 12. Ellen skriver:

  Din blogg är gullig :)

  1. Tilde skriver:

   jag kan bara hålla med Ellen! 
   :) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *