Imorn händer de! xD

Hej! Jag har inte hunnit blogga eller gjort videos idag för har varit hos Inger SKIIIIT LÄNGE idag! men imorn ska ja inte dit för ska rida fast de är på kvällen/kl:5 typ :P men imorn kommer de videos! :)

Jag ska göra en video där ja visar ALLA mina shorts i en video för har fått fråger om det :)

Sedan om några dagar, i slutet av månaden ska jag o Ida till Stenungsund o shoppa! :) o det kommer en ”HAUL” på det då! har en del saker som ja ska köpa o saker som ja inte hittade på ullared :( men nu ska ja köpa dom! sedan äfter den haulen kommer de en ny ”make-up collection” video. FAST DE KOMMER VIDEOS INNAN DE! 

Jo, ska cpesielt köpa makeup remover så ja kan göra mer sminkningar!Jag ahr 8st sminkningar på gång! satt de blir kul! jag kan avslöja att 1 av dom är en sminkning där ja sminkar mig som 1 kändis som har varit väldigt förfrågat! men nu vet ni iallafall att ja lever xD PUSS!!♥ ses imorn!

2 444 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *