Shorts videon, You know!

Den kommer upp idag/ikväll! ja filmade den nyss! vet att ja sa att ja filmar den imorn men fick så dåligt samvete att ja inte gjort en video idag så ja gjorde den ändå! jag berättade om videos framöver oså också!Men godnatt!

16 kommentarer

16 kommentarer på “Shorts videon, You know!”

 1. Hilda Lingmo skriver:

  Hej

 2. Bea skriver:

  bara en liten fråga, hur gammal är du? :)

 3. Astrid skriver:

  Hej Lisa!  ♥

  Kan du göra video där du visar vad man kan ha på sig för smink, för nagellack, för frisyr, för kläder och för accessoarer på en sommardag? Liksom, du gör en sommar-outfit typ! ^^ Och sen kan du ju göra flera sånna under sommaren. c: Hoppas du förstår vad jag menar, jag suger verkligen på att förklara! .__.

  Du, din youtube-kanal och din blogg är bäst + att du är super söt och verkar så trevlig!  ♥

  // Astrid :)  ♥

  1. Embla skriver:

   Skulle vara kul med det:)

 4. Wilma_10 skriver:

  Hej hur gjorde du din hader (stavas) Skulle gärna veta p.s läser din blogg varje dag ! :)

 5. Issa skriver:

  Sötis <33

 6. Sweetlisa skriver:

  du undrade vrf folk säger pyjamas !!!!! det är för att det heter pyjamas inte nattkläder !!!! pyjamas heter det !!!! fatta 

  1. Sandra skriver:

   hon kanske vill kalla det nattkläder. Fakstiskt rätt töntigt att skriva en sådan kommentar

 7. Loggen123 skriver:

  Hej fin blogg du har. Du får gärna gå in på min blogg och kommentera :) Kram felicia.

 8. Erin skriver:

  hejjsan! Hilmer är GULLIG!!! hur länge har du ridit??? :) PS. kan du göra en video där du pratar lite om Finland??? du kanske hatar Finland, men det skulle vara kul att veta om du tex. nångong varit dit eller skulle villa åka dit! Taaaaaaack på förhand!!! <33

 9. marie skriver:

  Mupp!

 10. Tilda skriver:

  kan du svara på några frågor i en videio.Vad heter du i efternamn?Vilken är din favo glass?Vad heter din häst om du har en?det här är ingen fråga men du är super söt.Fanta eller cola?vad heter alla i din familj?Hur många barn vill du ha i framtiden?Hest eller gris?Har du varit på lidseberg?

 11. louise larsson skriver:

  heej…
          Jag har några frågor. 
  1.När fyller du (vilket datum)
  2.Vart bor du ( adress, nummer, stad,)
  3.har du skype? vad heter du?
  4.vilken skola går du på?
  5.om du va på en öde ö och fick ta med 5 saker vad skulle det vara?? 
  6. Mat eller familj?<3
  7.blogg eller youtobe? 
  8. svea mössa eller bad hair day mössa?
  9.skulle du villja vara vänn med mig.
  om du ser bilden på mig så är den gammal ( hitta ingen annan) 

 12. hey there and thank you to your info – I have definitely picked up anything new from right here. I did on the other hand experience several technical points using this website, as I experienced to reload the web site lots of occasions prior to I may get it to load correctly. I had been thinking about if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading circumstances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality ranking if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m adding this RSS to my e-mail and could look out for a lot more of your respective interesting content. Make sure you update this once more soon..

 13. click here now skriver:

  I simply want to mention I am just newbie to blogging and site-building and really loved your website. More than likely I’m going to bookmark your site . You certainly have tremendous stories. With thanks for revealing your blog site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *