Good evening! :D

Kl halv 6 var ja mamma, pappa och Ida var i ett kapel/liten kyrka! :D men det var trevligt tycker ja allt..Jusst nu sitter ja i ett samtal med Linnéa men hon ska snart duscha men sedan ska vi snacka igen ;) imorn ska ja till Hilmer o sommarjogga+rida såklart♥♥♥♥ sedan på Tisdag ska jag o Ida till simhallen :D asså jag vet inte när ”haul” videon kommer för ja ska till Stenungsund o shoppa.. för asså jag ahr solt saker på tradera o vissa har inte betalat en så ja får vänta på de bla bla bla..! :D men SES!

29 kommentarer
 • en tjej<3

  Hej Lisa du är såå otroligt sööt <3 men kan inte du göra en video inlägg där du sminkar nån annan och gör en look till dom snälla puss å hej du är sååå himla söt och fin och sminkar jätte bra

 • http://www.idawendle.blogg.se/ Ida

  Hej Lisa! Skulle du kunna göra en video i engelska där du gör någonting? tex en sminkning eller nåt och pratar engelska till:)<3 Tror att många skulle uppskatta det och jag har sett att du har en del som kommenterar på engelska! Kram!<3

  • Neeeej gör inte videos på engelska isåfall tycker jag at du ska skaffa en engelskanal !!!!

 • loveeeee

  Hahahahah din potatis näsa

  • Taskigt hon har inte en potatis näsa du är ba avundsjuk !!

 • Furkan

    Här kommer lite frågor !Kan du ta frågorna på youtube ? <3skulle betyda sjukt mycket :)

  1. Ögonskugga eller Mascara?2. Tv eller data ?3. H&M eller Cubus ?4. Matte eller engelska?5. Facebook eller skype?6. Det här är ingen fråga men kan du utala 'Furkan'7. Pommés frites eller kyckling?8. Tårta eller pizza?9. Rosa eller lila?10. Holland eller usa?11. Iphone eller laptop?12. Chips eller godis?13. Läppglans eller foundation?14. Brunett eller blodin?15. Blåa ögon eller bruna ögon?16. Smink eller kläder?17. Bada eller sola?18. Depend eller viva la diva ?19. Häst eller hund?20. Blogg eller skype ?Ps: Du är jätte söt och din blogg är gullig kram // Furkan

 • Furkan

  Här kommer lite frågor !Kan du ta frågorna på youtube ? <3skulle betyda sjukt mycket :)

  1. Ögonskugga eller Mascara?2. Tv eller data ?3. H&M eller Cubus ?4. Matte eller engelska?5. Facebook eller skype?6. Det här är ingen fråga men kan du utala 'Furkan'7. Pommés frites eller kyckling?8. Tårta eller pizza?9. Rosa eller lila?10. Holland eller usa?11. Iphone eller laptop?12. Chips eller godis?13. Läppglans eller foundation?14. Brunett eller blodin?15. Blåa ögon eller bruna ögon?16. Smink eller kläder?17. Bada eller sola?18. Depend eller viva la diva ?19. Häst eller hund?20. Blogg eller skype ?Ps: Du är jätte söt och din blogg är gullig kram // Furkan

 • Anna

  Hej Lisa! Skulle du kunna göra en vidio där du visar dina läppstift och läppglans? <33

 • Emma

  Hej Lisa.

  Jag är också lika gammal som du och Jag älskar din blogg. Jag ser även på din YT kanal och jag tycket du är jätte söt. Jag har några frågor till dig jag skulle bli jätte glad om du svarade men du behöver självklart inte svara om du inte vill.

  1. Kajal eller Mascara?
  2. Klättra i träd eller hoppa studsmatta?
  3. Blogg eller YT ?
  4. Läppbalsam eller läppglans?
  5. Kläder eller smink?
  6. Hårinpackning eller balsam?
  7. Sommar eller vinter?
  8. Äpple eller päron?
  9. Marsvin eller hamster?
  10. Ögonskugga eller Mascara?

  Du är jätte söt!

 • http://lillistar.blogg.se/ Liza

  20: fråger:
  1. läpstift eller läppglans?
  2. linne eller tshirt?
  3. vilken är din favo färg?
  4. favo djur?
  5. ute eller ine?
  6. telefon eller dator?
  7. favo mat?
  8. fotboll eller basket?
  9. utsläpt eller tofs?
  10. maskara eller ögonskuga?
  11. gosedjur elelr riktigt djur?
  12. lisa eller liza vilket är bäst?
  13. kan du göra en video om vad du tycker mäst om?
  14. prikigt eller randigt?
  15. rygsäk eller handväska?
  16. halsband eller armband?
  17. blond eller brunet i håret?
  18. tycker du om namnet lisa?
  19.jag hetter ochså liza tycker du det är konstigt att jag stavas med z?
  20. vilka 5 saker skulle du ta med till en öde ö?

   snälla kan du svara på dom här frågernas i en video mvh: liza:-)
   

 • Johanna

  Heeej Lisa jag har några frågor till dig !!
  Vaseline elr läppbalsan
  Nivea elr annan hudkräm
  Ska du gö något speciellt i sommar. Tex lägger ??
  Kollar du alltid på alla medellanden du får på Facebook
  Om du var ett bär vilket XD
  Kan du gö : tio saker ni inte visste om mig?? Snälls
  Kommer du börja med 20 dagars någon mer gång :)
  Detta var alla frågor från lilla mig !! Jag skulle bli skiiiiiiiit glad om du svarade

  KRAAAAAAAM

 • Fanny

  Hej! Kolla in min blogg http://www.nannycute.blogg.se

 • Hanna

  Hej Lisa älskar din blogg kolla in min! prouddirectioner.blogg.se

 • Hanna

  oj råkade skriva fel den  heter proudirectioner

 • Linn o Emme

  10 frågor..
  1.Kan du visa hur du gör din franskamanikyr i någon video?
  2.Vad heter alla dina syskon?
  3.Vad gillar du mest mobil eller dator?
  4.Isadora eller Elf?
  5.Gillar du fotboll?
  6.Kan du visa alla dina väskor i en video?
  7.Kan du göra en video när du städar ditt rum?
  8.Puder eller Fondation?
  9.Träslöjd eller syslöjd?
  10.Om du skulle måla om i ditt rum vilken färg skulle du vilja ha på väggarna då?

  Kram: Emme och Linn dina fans

 • Julia

  Hej Lisa!
  Jag undrar vad du har för camera för jag vill ha en videocamera och jag vet att du har en me vad är det för märke och var kan man köpa den mm..? 

   http://juliagavefalks.blogg.se/

 • Juliamylly

  Hej jag heter Julia , kan du tipsa mer. För jag har nyss börja blogga och jag vill att du tipsar den , snälla. Du är sjukt söt :)

 • Lololita

  Kan du Acseptera min Vänförfrågan på Skype Va inte rädd det är min mamma på skype Dellar med hene  Men hon är nestan aldrig ine Och jag är 11 och ska börga 5an  Och jag elskar din blogg och börga följ den sen när den starta..

  Har du MSP heter Vivianne121
  Och jag heter Vivianne på ritkigt så Acseptera min Vän förfrågan på skype om du vill..  Kolla gärna in min blogg

  Vivolovemsp.bloggplatsen.se

 • !!

  hej kan du tipsa om min och min kompis blogg den heter : http://am-nails.bloggplatsen.se/ tack

 • http://lillistar.blogg.se/ Liza

  hej kan du rekomendera min blogg den hetter:http://lillistar.devote.se/!

 • Tilda

  kan du göra rn vedio

 • Emma

  Hej Lisa/Misslisibell <3
  Jag älskar när du gör sminvideos. Det var ett tag sedan du gjorde en ny, skulle du inte kunna göra en? Så blir jag och säker flera jätte glada :D ( Du är grym på att sminka :D) KRAM Emma

 • Ebba24

  SNÄLLA BLOGGA

 • Tilde

  Vad heter den video kameram som du filmar med i dina videos? :) <3

  Kram Tilde! 

 • Annak1

  varför har du inte bloggat idag eller lagt upp några videos jag tycker så mycket om när du bloggar.ps. du är  söt och snygg

 • Nina

  har slutat prenumerera på dig ! du bloggar ju aldrig !!

 • Ninni

  Heej Lisa ♥ Jag vill gärna veta hur man lägger på foundation! Kan du göra en video hur du gör?? Plz…kram XD

 • Linn

  Hej Lisa jag har några frågor till dig skulle bli jätte glad om du svarade på dom! :) Kajal eller maskara? Facebook eller Skype? Läppglans eller läppstift? Bikini eller baddräkt? Shorts eller jeans? Halsband eller armband? Liseberg eller Ullared? Flätor eller tofs? Cykla eller springa? Häst eller hamster? Kram Linn :)

  • Anna

   Och Anna :)