Good evening! :D

Kl halv 6 var ja mamma, pappa och Ida var i ett kapel/liten kyrka! :D men det var trevligt tycker ja allt..Jusst nu sitter ja i ett samtal med Linnéa men hon ska snart duscha men sedan ska vi snacka igen ;) imorn ska ja till Hilmer o sommarjogga+rida såklart♥♥♥♥ sedan på Tisdag ska jag o Ida till simhallen :D asså jag vet inte när ”haul” videon kommer för ja ska till Stenungsund o shoppa.. för asså jag ahr solt saker på tradera o vissa har inte betalat en så ja får vänta på de bla bla bla..! :D men SES!

29 kommentarer

29 kommentarer på “Good evening! :D”

 1. en tjej<3 skriver:

  Hej Lisa du är såå otroligt sööt <3 men kan inte du göra en video inlägg där du sminkar nån annan och gör en look till dom snälla puss å hej du är sååå himla söt och fin och sminkar jätte bra

 2. Ida skriver:

  Hej Lisa! Skulle du kunna göra en video i engelska där du gör någonting? tex en sminkning eller nåt och pratar engelska till:)<3 Tror att många skulle uppskatta det och jag har sett att du har en del som kommenterar på engelska! Kram!<3

  1. ... skriver:

   Neeeej gör inte videos på engelska isåfall tycker jag at du ska skaffa en engelskanal !!!!

 3. loveeeee skriver:

  Hahahahah din potatis näsa

  1. ... skriver:

   Taskigt hon har inte en potatis näsa du är ba avundsjuk !!

 4. Furkan skriver:

    Här kommer lite frågor !Kan du ta frågorna på youtube ? <3skulle betyda sjukt mycket :)

  1. Ögonskugga eller Mascara?2. Tv eller data ?3. H&M eller Cubus ?4. Matte eller engelska?5. Facebook eller skype?6. Det här är ingen fråga men kan du utala 'Furkan'7. Pommés frites eller kyckling?8. Tårta eller pizza?9. Rosa eller lila?10. Holland eller usa?11. Iphone eller laptop?12. Chips eller godis?13. Läppglans eller foundation?14. Brunett eller blodin?15. Blåa ögon eller bruna ögon?16. Smink eller kläder?17. Bada eller sola?18. Depend eller viva la diva ?19. Häst eller hund?20. Blogg eller skype ?Ps: Du är jätte söt och din blogg är gullig kram // Furkan

 5. Furkan skriver:

  Här kommer lite frågor !Kan du ta frågorna på youtube ? <3skulle betyda sjukt mycket :)

  1. Ögonskugga eller Mascara?2. Tv eller data ?3. H&M eller Cubus ?4. Matte eller engelska?5. Facebook eller skype?6. Det här är ingen fråga men kan du utala 'Furkan'7. Pommés frites eller kyckling?8. Tårta eller pizza?9. Rosa eller lila?10. Holland eller usa?11. Iphone eller laptop?12. Chips eller godis?13. Läppglans eller foundation?14. Brunett eller blodin?15. Blåa ögon eller bruna ögon?16. Smink eller kläder?17. Bada eller sola?18. Depend eller viva la diva ?19. Häst eller hund?20. Blogg eller skype ?Ps: Du är jätte söt och din blogg är gullig kram // Furkan

 6. Anna skriver:

  Hej Lisa! Skulle du kunna göra en vidio där du visar dina läppstift och läppglans? <33

 7. Emma skriver:

  Hej Lisa.

  Jag är också lika gammal som du och Jag älskar din blogg. Jag ser även på din YT kanal och jag tycket du är jätte söt. Jag har några frågor till dig jag skulle bli jätte glad om du svarade men du behöver självklart inte svara om du inte vill.

  1. Kajal eller Mascara?
  2. Klättra i träd eller hoppa studsmatta?
  3. Blogg eller YT ?
  4. Läppbalsam eller läppglans?
  5. Kläder eller smink?
  6. Hårinpackning eller balsam?
  7. Sommar eller vinter?
  8. Äpple eller päron?
  9. Marsvin eller hamster?
  10. Ögonskugga eller Mascara?

  Du är jätte söt!

 8. Liza skriver:

  20: fråger:
  1. läpstift eller läppglans?
  2. linne eller tshirt?
  3. vilken är din favo färg?
  4. favo djur?
  5. ute eller ine?
  6. telefon eller dator?
  7. favo mat?
  8. fotboll eller basket?
  9. utsläpt eller tofs?
  10. maskara eller ögonskuga?
  11. gosedjur elelr riktigt djur?
  12. lisa eller liza vilket är bäst?
  13. kan du göra en video om vad du tycker mäst om?
  14. prikigt eller randigt?
  15. rygsäk eller handväska?
  16. halsband eller armband?
  17. blond eller brunet i håret?
  18. tycker du om namnet lisa?
  19.jag hetter ochså liza tycker du det är konstigt att jag stavas med z?
  20. vilka 5 saker skulle du ta med till en öde ö?

   snälla kan du svara på dom här frågernas i en video mvh: liza:-)
   

 9. Johanna skriver:

  Heeej Lisa jag har några frågor till dig !!
  Vaseline elr läppbalsan
  Nivea elr annan hudkräm
  Ska du gö något speciellt i sommar. Tex lägger ??
  Kollar du alltid på alla medellanden du får på Facebook
  Om du var ett bär vilket XD
  Kan du gö : tio saker ni inte visste om mig?? Snälls
  Kommer du börja med 20 dagars någon mer gång :)
  Detta var alla frågor från lilla mig !! Jag skulle bli skiiiiiiiit glad om du svarade

  KRAAAAAAAM

 10. Fanny skriver:

  Hej! Kolla in min blogg http://www.nannycute.blogg.se

 11. Hanna skriver:

  Hej Lisa älskar din blogg kolla in min! prouddirectioner.blogg.se

 12. Hanna skriver:

  oj råkade skriva fel den  heter proudirectioner

 13. Linn o Emme skriver:

  10 frågor..
  1.Kan du visa hur du gör din franskamanikyr i någon video?
  2.Vad heter alla dina syskon?
  3.Vad gillar du mest mobil eller dator?
  4.Isadora eller Elf?
  5.Gillar du fotboll?
  6.Kan du visa alla dina väskor i en video?
  7.Kan du göra en video när du städar ditt rum?
  8.Puder eller Fondation?
  9.Träslöjd eller syslöjd?
  10.Om du skulle måla om i ditt rum vilken färg skulle du vilja ha på väggarna då?

  Kram: Emme och Linn dina fans

 14. Julia skriver:

  Hej Lisa!
  Jag undrar vad du har för camera för jag vill ha en videocamera och jag vet att du har en me vad är det för märke och var kan man köpa den mm..? 

   http://juliagavefalks.blogg.se/

 15. Juliamylly skriver:

  Hej jag heter Julia , kan du tipsa mer. För jag har nyss börja blogga och jag vill att du tipsar den , snälla. Du är sjukt söt :)

 16. Lololita skriver:

  Kan du Acseptera min Vänförfrågan på Skype Va inte rädd det är min mamma på skype Dellar med hene  Men hon är nestan aldrig ine Och jag är 11 och ska börga 5an  Och jag elskar din blogg och börga följ den sen när den starta..

  Har du MSP heter Vivianne121
  Och jag heter Vivianne på ritkigt så Acseptera min Vän förfrågan på skype om du vill..  Kolla gärna in min blogg

  Vivolovemsp.bloggplatsen.se

 17. !! skriver:

  hej kan du tipsa om min och min kompis blogg den heter : http://am-nails.bloggplatsen.se/ tack

 18. Liza skriver:

  hej kan du rekomendera min blogg den hetter:http://lillistar.devote.se/!

 19. Tilda skriver:

  kan du göra rn vedio

 20. Emma skriver:

  Hej Lisa/Misslisibell <3
  Jag älskar när du gör sminvideos. Det var ett tag sedan du gjorde en ny, skulle du inte kunna göra en? Så blir jag och säker flera jätte glada :D ( Du är grym på att sminka :D) KRAM Emma

 21. Ebba24 skriver:

  SNÄLLA BLOGGA

 22. Tilde skriver:

  Vad heter den video kameram som du filmar med i dina videos? :) <3

  Kram Tilde! 

 23. Annak1 skriver:

  varför har du inte bloggat idag eller lagt upp några videos jag tycker så mycket om när du bloggar.ps. du är  söt och snygg

 24. Nina skriver:

  har slutat prenumerera på dig ! du bloggar ju aldrig !!

 25. Ninni skriver:

  Heej Lisa ♥ Jag vill gärna veta hur man lägger på foundation! Kan du göra en video hur du gör?? Plz…kram XD

 26. Linn skriver:

  Hej Lisa jag har några frågor till dig skulle bli jätte glad om du svarade på dom! :) Kajal eller maskara? Facebook eller Skype? Läppglans eller läppstift? Bikini eller baddräkt? Shorts eller jeans? Halsband eller armband? Liseberg eller Ullared? Flätor eller tofs? Cykla eller springa? Häst eller hamster? Kram Linn :)

  1. Anna skriver:

   Och Anna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *