Good morning!♥

Jag vaknade hastigt idag för de var storm utanför fönstret! Det plåste skiiit mycket+ så regnade som när man står i en dusch!! xD Jag kommer göra 1 speciel video men ja säger inget om det :D men vi hörs SEA!

22 kommentarer

22 kommentarer på “Good morning!♥”

 1. Allis<3 skriver:

  Hej lisa jag älskar din blogg och det kommer från hjupet i mitt hjärta och jag undrar lite grejer typ:
  1.hur gammal är du
  2. Vad heter din syrras 21 juli och har hon en YT-kanal
  3.hur länge har du bloggat
  4. Vilka bloggar läser du
  5.om du fik en önskning vad skulle du göra du
  LOVE U!!!
  Tacksam för svar och jag vill bara säga att du är as skön jag älskar hur du gör dina videos det r liksom inte bara allvarligt du har liksom kul när du gör dom och du skojar o så du är BÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Miss Lisibell skriver:

   1. jag är 11
   2. va!? xD
   3. ett tag ;D
   4. olika :D
   5. Jag vill ha en häst!!! ♥

 2. Issa skriver:

  Godmorgon ;) Här regnar det också skiiit mycket!!! Inte så kul mitt i sommarn… :(

 3. Allis<3 skriver:

  Hej Lisa det är jag som skrev den första kommentaren och ja skrev fel på en fråga jag menade vad heter din syrras blogg
  Och om du fick en önskning vad skulle du förra då

 4. mrthestar99 skriver:

  Hej lisa

  här kommer lite frågor!

  hur gammal är du?

  var bor du?

  varför började du sminka dej?

  du är bäst

  vad heter du på bilddagboken ?
   jag heter twilight999

  1. Miss Lisibell skriver:

   1. jag är 11
   2. ödsmål
   3. tack

 5. Lilla jag som hatar cancer! :( skriver:

  Hej Lisa! :) Min kompis har cancer :( och gillar din blogg Igår ville hon att jag skulle skriva dom här frågorna till dig och att du kan svara i en video! Här är hennes frågor! 1. Beskriv Isak med 3 ord! 2. Lakrits/choklad? 3. Pall/stol? 4. Tycker du synd om dom som har cancer? 5. Får ni LT hem till er alltså tidningen? 6. Diska/städa? 7. Ville bara säga att hennes dröm nu är att du tar med dom här frogorna och kan visa 1 gosedjur på din hylla? (är inte säkert om hon överlever en vecka till :'(

 6. Andrea skriver:

  Hej Lisa! Jag har fem frågor till dig och skulle vara tacksam för svar.
  1. chips eller godis?
  2. fredag eller lördag?
  3. sommarlov eller jullov?
  4. stallet eller hemma?
  5. shorts eller mjukisbyxor?
  Ville bara säga att du är sjuuuuuukkktttt söt och du är säkert jättesnäll också!!!!
  kram
  En liten person av många som gillar dig Lisa!!!

 7. Emma skriver:

  Det regnar inte alls hemma hos mig! Det är typ 24 grader!

 8. Naeoubnf skriver:

  sea betyder hav… om du ska skriva ses så heter det see you / see ya :) 

 9. elvira skriver:

  hej lisa:) jag har en fråga :) jag har 2 shettisar som jag risder o så men kan du ju nån tips hur du rider hilmer jag har ridit i 6 år o är 3 år :) kram elvira tittta in på min blogg sötnos   :) svara i video inlägg snälla:)O

 10. Sirri skriver:

  Hallå vad hände med shorts videon?!

   1. Sirri skriver:

    är den?  o.O xD where?

     1. Sirri skriver:

      Aha tack ;)

 11. Tuffronja skriver:

  Hej Lisa:) Jag tycker att du har jätte fina naglar. Är de äkta?? :P Dom är så jämna o så. Kan du typ säga nåt om dina naglar i en video?? :P <3<3

 12. Ida & Linn skriver:

  Hejj, vi är två tjejer som gjorde en läpptutorial, tack för tipset! ♥
  Älskar dina videos! ♥

 13. Felicia_Linda_Liza skriver:

  Hejhej:)

  Kan inte du lägga ut en video på yt när du rider Hilmer? Skulle vara skit schysst!Lite frågor nu då!:)När fyller du år?Vad heter du på din FB?
  Favoritsmink?
  Har du en pojkvän?
  Favorit film? 
  Har du blivit sviken/svikit någon nån gång? 
  Hur många syskon har du?
  Är du helsvensk?
  TACKSAM FÖR SVAR!
  Hejdååååå;p

 14. Juliamylly skriver:

  Jag har några frågor.

  1. h&m eller cubus, 2. mascara eller läpp grejor, 3. skola eller stallet , 4. familjen eller kompisar , 5. shorts eller jeans, 7. din sköt häst eller din hamster, 8. bloggen eller vara med kompisar , 9. dator eller din kamera, 10. chips eller popcorn, 11. facebook eller dayviews , 12. teven eller vara ute, 13. sola eller bada , 14, hoppa studsmatta eller leka, 15. åka till stan med mamma eller kompisar, 16. sova eller vara vaken. Det va alla mina frågor som jag vill veta :)

 15. Coolatilde skriver:

  söt bild lisa hahahahahahahahahahahahahahahahaha ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *