• Binell Cent

  Aww! 

 • Josefin

  Snälla kan du svara på en fråga: vart bor du ;)

  • http://misslisibell.se/ Miss Lisibell

    Ödsmål :D

 • Nina

  den bilden har fokis haft för typ 5 veckor sedan som veckans sötis ! efterbliven !

 • Alexandra

  Sötare än, socker! <3 Aww .. <3 Min hund! ;)

 • Zupersyrran

  Hej Lisa! 
  Jag och en kompis har nyss skaffat blogg på blogg.se! Vi vill jättegärna veta hur man ändrar headern ! Snälla skulle vara supersnällt om du skulle visat i en video eller inlägg hur man gör! 
  Kram du är jättesöt <3

  • Olivia

   det finns massor av ”guider” hur man gör på t.ex youtube och här: http://www.blogghjalp.se/  :)

   • Zupersyrran

    Tack så mycket! <3

 • http://lillistar.blogg.se/ Liza

  hej! Lisa:-)
  Jag undrar om du kunde typ säga i din nästa video att jag har en blogg som hetter: http://lillistar.devote.se!:-)
  Snälla för jag har typ inga tittare eller läsare!:-) snälla du är bara bäst då!!!!!!!!!!!!!

 • Bajs

  Fulis skitunge lägg ner bloggen den e ju fan sämst! MissLisibel fy fan vad dåligt namn!!

  • Olivia

   hahaha.. kolla på ditt egna namn då ”bajs” ! 

   • Annie

    Pracis!!

    • Annie

     *Precis*

  • Tinton

   Varför är du inne på hennes blogg om du tycker den är så dålig då Bajs!!???
   Jag älskar iallafall hennes blogg och om du inte gör det måste du inte säga det för tänk på att hon har känslor också!!!!Från: Hennes STÖRTA fan! I LOVE U!

  • Annie

   Du kan ju inte äns stava till MissLisibell!!!
   Och läs den inte då om du nu hatar den så mycket!!!!

  • ThaBoss

   Moget :) Om du inte gillar henne varför kollar du hennes blogg så? Ouuf! 

   • Nina

    hon kanske bara har gått in pe den en gång och då ville hon kommentera!

 • Moadenkert

  fan lägg av är du puckade eller jävla gubbe

 • Moa

  ja sa den som är under mig

 • http://lillistar.blogg.se/ Liza

  var gorde du din blogg jag vill också göra en videoblogg men jag vet inte någonting om det kan du inte göra en video hur man laddar upp videos och var du gorde din blogg!!

  • Nina

   wordpress

 • Emelie

  Hej. Jag har viktig information om det där fake kontot. Det är rätt viktigt! Det handlar om adress och sånt så du bör veta! adda mig på skype så berättar jag, emelie.pettersson00

 • Bajs

  Jag har ett namn jag heter Lina så dah!! Men Lisa jag tycker hon är sämst på att blogga!! Förstår inte er som gillar hennes blogg era små fula ungar!! Hunden e sötare än Lisa! Ni ska ju kolla på min blogg jag har över miljarder läsare på den varje dag! Lisa har bara några tusen per dag så haha!! Jag säger inte min blogg för då kommer Lisa bara härma mig!!!! Från en tjej som skrev förut!

  • ThaBoss

   Ah, that sounds true! Hade du haft en så populär blogg så skulle du vara snäll mot dina ”måtståndare” och hon ser inte upp till någon annan än sig själv så säg din blogg du. Det ska bli intressant och se!

   • Nina

    alltså man ska inte se upp till sig själv det är inte bra !!! det är så man börjar bli ett bitch !! man måste ha nån annan att se upp till tex en syster ,idol ,mamma inte sig själv !!! det är så jävla ego att göra så !! och om det är sant om lisa är hon en bitch! och man är alldrig snäll mot sina motståndare och om hon har en så känd blogg så är lisa inte direkt ett hot !!

    • ThaBoss

     Om du ser på hennes videos så säger hon att hon har sig själv som idol, jag bryr mig inte om det. Hon ser upp till vem hon vill och ja, om hon ser upp till sej själv så får hon väl det. Det är inte vårt bekymmer.  Och precis, om nu hon har en så känd blogg så är väl Lisa inget hot, då kan hon ju säga vad blggen heter! ;) :)

  • Nina

   hahahahahaahhahahahahah!!!!!!!1 du har så inte en blogg !!!!!!! du är bara avundsjuk på lisa !! fast hon är ju inte as bra på att blogga .hon suger faktiskt .men hon är inte sämst för det är du ”bajs” vrf heter du bajs ?!? din mamma måste vara så stolt att du heter bajs och ljuger så här !!!!

  • Tinton

   Ja eller hur BAJS!!! Du är bara avundsjuk och varför är du inne och skriver på hennes blogg om du inte gillar den!!!! PUCKO!!

 • Tina

  Vart redigerar du dina videos, och vad använder du dig av för kamera? Snälla kan du svara, skulle vara väldigt tacksam! :)

 • Emma

  vad heter du howrse???

  snälla svar PÅ VIDEO……

 • Molly Svensson

  jag har också den på bild

 • Molly

  ska nån spela på storsjöcupen här?

 • Alexandra Nilsson

  Mm lika söt som DU!!!!

 • <3

  Förlåt mej Lisa min kompis hon typ LÅNAR min data :( Min kompis heter Sara men såhär hon säger att det är jag!! Nu kommer ni säkert inte tro på mig :( Men jag vet ärligt talat inte vem Lisa e jag har aldrig sett hennes blogg så men har kollat igenom den och den e riktigt bra!! :) Min kompis har inte en blogg inte jag heller hon skriver bara så för hon e avundsjuk på Lisa hon går typ runt i skolan och säger: Jag vill också bli lika bra som Misslisibell!! Så bara oroa er inte!! :)  <3 Lisa du är säkert en underbar människa!!

  • ThaBoss

   Är det hon som är ”bajs”? Eller vem snackar du om? :)

   • <3

    Japp

 • Ebba

  sööt<3nästan lika söt som du hehe du är bäst på det du gör kram:)

 • Alexandra Nilsson

  Alle som ÄLSKAR Misslisibell trycker på (Gilla) så ser vi hur många som gillar hennes blogg

 • Lowa

  Ååååå så söt, NÄÄSTAN lika söt som dig! <3 puss & kram ditt största fans! <3

 • Ellen_mobil

  Naww så söt den är! /Ellen

 • Saja

  Vad söt du är mislissebell

 • Saja

  Vad snyggt hår du har