42 kommentarer på “FYYY, vaa sööööt!♥♥♥”

 1. Binell Cent skriver:

  Aww! 

 2. Josefin skriver:

  Snälla kan du svara på en fråga: vart bor du ;)

 3. Nina skriver:

  den bilden har fokis haft för typ 5 veckor sedan som veckans sötis ! efterbliven !

 4. Alexandra skriver:

  Sötare än, socker! <3 Aww .. <3 Min hund! ;)

 5. Zupersyrran skriver:

  Hej Lisa! 
  Jag och en kompis har nyss skaffat blogg på blogg.se! Vi vill jättegärna veta hur man ändrar headern ! Snälla skulle vara supersnällt om du skulle visat i en video eller inlägg hur man gör! 
  Kram du är jättesöt <3

  1. Olivia skriver:

   det finns massor av ”guider” hur man gör på t.ex youtube och här: http://www.blogghjalp.se/  :)

   1. Zupersyrran skriver:

    Tack så mycket! <3

 6. Liza skriver:

  hej! Lisa:-)
  Jag undrar om du kunde typ säga i din nästa video att jag har en blogg som hetter: http://lillistar.devote.se!:-)
  Snälla för jag har typ inga tittare eller läsare!:-) snälla du är bara bäst då!!!!!!!!!!!!!

 7. Bajs skriver:

  Fulis skitunge lägg ner bloggen den e ju fan sämst! MissLisibel fy fan vad dåligt namn!!

  1. Olivia skriver:

   hahaha.. kolla på ditt egna namn då ”bajs” ! 

   1. Annie skriver:

    Pracis!!

    1. Annie skriver:

     *Precis*

  2. Tinton skriver:

   Varför är du inne på hennes blogg om du tycker den är så dålig då Bajs!!???
   Jag älskar iallafall hennes blogg och om du inte gör det måste du inte säga det för tänk på att hon har känslor också!!!!Från: Hennes STÖRTA fan! I LOVE U!

  3. Annie skriver:

   Du kan ju inte äns stava till MissLisibell!!!
   Och läs den inte då om du nu hatar den så mycket!!!!

  4. ThaBoss skriver:

   Moget :) Om du inte gillar henne varför kollar du hennes blogg så? Ouuf! 

   1. Nina skriver:

    hon kanske bara har gått in pe den en gång och då ville hon kommentera!

 8. Moadenkert skriver:

  fan lägg av är du puckade eller jävla gubbe

 9. Moa skriver:

  ja sa den som är under mig

 10. Liza skriver:

  var gorde du din blogg jag vill också göra en videoblogg men jag vet inte någonting om det kan du inte göra en video hur man laddar upp videos och var du gorde din blogg!!

  1. Nina skriver:

   wordpress

 11. Emelie skriver:

  Hej. Jag har viktig information om det där fake kontot. Det är rätt viktigt! Det handlar om adress och sånt så du bör veta! adda mig på skype så berättar jag, emelie.pettersson00

 12. Bajs skriver:

  Jag har ett namn jag heter Lina så dah!! Men Lisa jag tycker hon är sämst på att blogga!! Förstår inte er som gillar hennes blogg era små fula ungar!! Hunden e sötare än Lisa! Ni ska ju kolla på min blogg jag har över miljarder läsare på den varje dag! Lisa har bara några tusen per dag så haha!! Jag säger inte min blogg för då kommer Lisa bara härma mig!!!! Från en tjej som skrev förut!

  1. ThaBoss skriver:

   Ah, that sounds true! Hade du haft en så populär blogg så skulle du vara snäll mot dina ”måtståndare” och hon ser inte upp till någon annan än sig själv så säg din blogg du. Det ska bli intressant och se!

   1. Nina skriver:

    alltså man ska inte se upp till sig själv det är inte bra !!! det är så man börjar bli ett bitch !! man måste ha nån annan att se upp till tex en syster ,idol ,mamma inte sig själv !!! det är så jävla ego att göra så !! och om det är sant om lisa är hon en bitch! och man är alldrig snäll mot sina motståndare och om hon har en så känd blogg så är lisa inte direkt ett hot !!

    1. ThaBoss skriver:

     Om du ser på hennes videos så säger hon att hon har sig själv som idol, jag bryr mig inte om det. Hon ser upp till vem hon vill och ja, om hon ser upp till sej själv så får hon väl det. Det är inte vårt bekymmer.  Och precis, om nu hon har en så känd blogg så är väl Lisa inget hot, då kan hon ju säga vad blggen heter! ;) :)

  2. Nina skriver:

   hahahahahaahhahahahahah!!!!!!!1 du har så inte en blogg !!!!!!! du är bara avundsjuk på lisa !! fast hon är ju inte as bra på att blogga .hon suger faktiskt .men hon är inte sämst för det är du ”bajs” vrf heter du bajs ?!? din mamma måste vara så stolt att du heter bajs och ljuger så här !!!!

  3. Tinton skriver:

   Ja eller hur BAJS!!! Du är bara avundsjuk och varför är du inne och skriver på hennes blogg om du inte gillar den!!!! PUCKO!!

 13. Tina skriver:

  Vart redigerar du dina videos, och vad använder du dig av för kamera? Snälla kan du svara, skulle vara väldigt tacksam! :)

 14. Emma skriver:

  vad heter du howrse???

  snälla svar PÅ VIDEO……

 15. Molly Svensson skriver:

  jag har också den på bild

 16. Molly skriver:

  ska nån spela på storsjöcupen här?

 17. Alexandra Nilsson skriver:

  Mm lika söt som DU!!!!

 18. <3 skriver:

  Förlåt mej Lisa min kompis hon typ LÅNAR min data :( Min kompis heter Sara men såhär hon säger att det är jag!! Nu kommer ni säkert inte tro på mig :( Men jag vet ärligt talat inte vem Lisa e jag har aldrig sett hennes blogg så men har kollat igenom den och den e riktigt bra!! :) Min kompis har inte en blogg inte jag heller hon skriver bara så för hon e avundsjuk på Lisa hon går typ runt i skolan och säger: Jag vill också bli lika bra som Misslisibell!! Så bara oroa er inte!! :)  <3 Lisa du är säkert en underbar människa!!

  1. ThaBoss skriver:

   Är det hon som är ”bajs”? Eller vem snackar du om? :)

 19. Ebba skriver:

  sööt<3nästan lika söt som du hehe du är bäst på det du gör kram:)

 20. Alexandra Nilsson skriver:

  Alle som ÄLSKAR Misslisibell trycker på (Gilla) så ser vi hur många som gillar hennes blogg

 21. Lowa skriver:

  Ååååå så söt, NÄÄSTAN lika söt som dig! <3 puss & kram ditt största fans! <3

 22. Ellen_mobil skriver:

  Naww så söt den är! /Ellen

 23. Saja skriver:

  Vad söt du är mislissebell

 24. Saja skriver:

  Vad snyggt hår du har

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *