TJENA!

HEJ! idag var jag hos Inger o red/sommarjobba o det är därför ja itne bloggat+ gjort videos idag :( :) men nu bloggar jag gö så det är bra xD men idag blir det 1 videoblogg men imorn blir det 5st videos!!!! xOOOO GÖTT!

Videos jag ska filma:

1.makeup collektionUPD.

2.sminkbordet UPD.

3.HAUL (för ska o shoppa imorn med Ida)

4. Filma när ja schoppar ( om det INTE är för pinsamt xD )

5. skåpet bredvid sminkbordet! :D

Så det blir kul att filma, filmar haulen ute vid bra väder ;D ska använda min NYA skolväska+lösnaglarna för första gången! ;) NICE! Jusst nu sitter ja iallafall i ett samtal..!

Nu till shopping snack. Sk shoppa som sagt imorn! kul!!! jag o Ida blir sjutsade dit av mamma men först ska vi till biblan o lämna in böcker. Sedan ska vi till pappas jobb o hämta honom för han o mamma ska kolla på marknaden som är än gång i månaden. Jag och Ida ska gå runt som galningar iallafall! =D HEHE, det blir en haul på det fast jag kommer nog köpa mäst, HÄHÄ!? PS: det kommer en videoblogg som ja sa, laddar upp den ;D

Look of today (de jag HADE på mig idag)

Spets Linne: ellos(spets på axelband, längst ner på linnet o där fram   Tröja: köpt på Gekås ULLARED   Shorts: ellos PUSS!♥

1 361 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *