31 kommentarer på “Linneas scarf har fastnat xD”

 1. Anna skriver:

  Hejj Jag har en fråga! Hur filmar du dina videos? använder du kamera eller Mobil eller nått sånt ? undrar också hur du knäpper dina kort hehe! xD  

  //Kram//Anna              P.s min o min bästis blogg:Dreamtimes.devote.se ! ^^

 2. Matilda skriver:

  Jag vet hur hon tar kort på skärmen ;D

  1. MissGojsan.bloggplatsen.se skriver:

   jag med-.- det finns måååånga olika sätt…

 3. någon ?? skriver:

  lisa du är så ful konstig och så mycket mer det är bara att lägga ner bloggen du är inte värd att ha en blogg när du brara skryter och dina syskon ser ut som miffon. du borde äta spya då äter du ju iallafall något som är  på samma nivå som dig.
  fy jag mår illa bara jag tittar på din blogg.

  1. Isabelle skriver:

   Om du inte gillar bloggen varför gick du då in på den ??

   1. Alexandra!! skriver:

    Aså det är så f*kn störigt att du håller på hela tiden med lisa hon är jätte snäll och söt och den bästa bloggerskan jag vet och om du inte gillar det hon gör så vrf tittar du på det då du är en stor idiot som tycker att hon är ful och att bloggen inte är bra och sen dessutom säger du det till henne också du är en stor och ful idiot. Du e inte imot mobbing iaf så lägg ner de du håller på med NU !!!! och hon är klart mke bättre än DEJ!!!!!!!!!!!!!  bry dej inte lisa dom är bara avundsjuka på dej och din blogg..Till( någon ??) Här har du en fema köp dej ett LIV!!!!!!!!!!

    1. malin (någon ??) skriver:

     du ska hålla tyst det angår inte dig störda barn

     1. Alexandra!! skriver:

      ojj,förlåt jag visste inte att du inte mådde bra. Jag är jätte ledsen för din skull men bara för du mår skit ska du inte gå på andra så dom mår dåligt tro mej jag har oxå varit i den siterationen som du e i nu mina föräldrar kunde inte ta hand om mej eller nåt pappa drack så jävla mke så han åkte i fängelse mamma ljuger hela tiden och så dom klara inte att behålla mej så jag bor i en annan famij nu och det har jag gjort nu i 2 år så jag vet hur det känns så om du vill eller om du känner att du vill fråga om nåt som du tycker e jobbigt så bara fråga mej jag svarar på det jag kan.Ledsen för min kommentar innan visste inte… Snälla förlåt mej men hoppas du frågar nåt så jag får hjälpa dej!!!!!!! Ses hoppas jag!!!  
         Hoppas att du inte e ledsen för det jag sa innan!!! men fråga på om det e nåt som du undrar över!!!

     2. Olivia skriver:

      jag förstår om du inte mår så bra.. men det ger inte dig rätt att göra så att någon annan mår dåligt!

     3. Ellen skriver:

      lägg av du är ju bara störd bry dig inte lisa om det är n på skypeågot adda mig på skype herer almellen12

   2. Alexandra!! skriver:

    Aså sorry kommentaren va inte till dej isabelle den va till någon ?? du vet sorry

  2. Sascha<3 skriver:

   Gå inte in på hennes blogg om du avskyr den. Låt hon vara, ingen bad om din åsikt. Ord sårar. Och du sänker dig till en nivå som är lägre än spyor. Och bara så att du vet så är det otroligt fegt att inte skriva namn. Stå för din åsikt?
   Och bara så att du vet. 
   Dom som skriver dumma saker till andra mår dåligt själv.

   1. malin ( någon ?? ) skriver:

    nej men bad jag om ett svar eller vet du mitt liv lilla Sascha är inte bra just nu så inget angår dig facking störda barn

    1. Sascha skriver:

     Om du mår dåligt själv så behöver du inte ta ut det på henne. Och ehh… och det stavas fucking.

  3. nellie@hotmail.com skriver:

   Jag håller med lisa är skit ful

   1. I_LOVE_YOU_MISSLISIBELL skriver:

    J*vla IDIOT hon är sötare än dej  ta dina fula kommentarer och stick nellie Hatar dej så sjukt mke lisa är så söt som en 11 åring kan bli!!!!!!!!!!!!!

    1. Malinelise1 skriver:

     bättre kan det inte sejas Alexandra!! Jag tycker okså at KISA ÂR DEN SÔTASTE I TYP HELA V¨ARLDEN!!!! OCK  OM DU SKA SEJA AT NÅGON ¨AR FULA SÅ ¨AR DET DEJ SJ¨ALV (nellie@30624981afbe0fbc846ae64e3d608d55:disqus hotmail.com) inte Alexandra!!! bah så du vet!!!!!

  4. Toweb skriver:

   ojj avundsjuk där sitter någon ful bakom skämen lisa är sjukt söt !

 4. Alexandra!! skriver:

  någon ?? jag e verkligen ledsen men snälla fråga mej nåt så kanske du mår lite bättre iaf!!!!!!!!!!!!

  1. malin (någon ??) skriver:

   det gör inget för den här gången men jag bor på ett behandlings hem och både mamma och pappa har dött

   1. Alexandra!! skriver:

    Nej jag tycker synd om dej.Men om det e nåt så bara fråga jag svarar ju på det jag kan???? Jag e ledsen för din skull verkligen!!!!

 5. nellie@hotmail.com skriver:

  vet någon vad lisa heter i efternamn och vad den starden hos bor i heter? svara snälla

 6. nellie@hotmail.com skriver:

  hej jag är en av dina preniminanter(stavfel) men jag kommer nt va de mer för du bloggar ALDRIG!!!

 7. bästa missLisibell skriver:

  får jag fråga en snabb fråga.. kan du snälla svara på min vän förfråga på Skype snälla du är bäst då men de är du i alla fall så men snälla svara <3<3<3<3<3<3<3<3 tacksam för svar <3 älskar dig Lisa

 8. Alexandra!! skriver:

  nejj lägg inte ner din blogg

  1. Malinelise1 skriver:

   nejj snälla lisa gör inte deeeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 WE LOVE YOU! ock jag är 13 år ock oste va på din blogg annars är det inget at leva för!!!!

 9. Maja Norling skriver:

  Hej jag undrade om du Miss lisibell skulle kunna länka våran blogg den heter http://www.modeblogge.devote.se

 10. I just want to say I am beginner to weblog and certainly enjoyed your web page. Likely I’m planning to bookmark your blog post . You actually come with exceptional well written articles. Thanks a lot for sharing your web page.

 11. Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would test this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your fantastic writing due to this problem.

 12. you can buy some promise rings from ebay but those are the cheap ones, the quality ones are sold elswhere,,

 13. Kurye olarak hizmet veren kişiler, bulundukları lokasyondaki her adrese en kısa sürede ulaşma yolunu bilirler. Üstelik verilen bu görevi hava, trafik ve buna benzer diğer olumsuz şartlardan etkilenmeden yerine getirirler. Yani iş hayatı başta olmak üzere hayatın hemen her alanında önemli görevleri üstlenebilir ve başarıyla yerine getirebilirler. Özellikle büyük şehirlerdeki trafik kaosu ve adres konusundaki karmaşa göze alınırsa, kurye hizmetlerinden faydalanmanın bazı durumlarda zorunlu hale geleceği anlaşılabilir. Örneğin İstanbul’un bir noktasından diğer bir noktasına acil şekilde önemli bir evrak ulaştırmak gerektiğinde ya da hastanızın ihtiyacı olan ilacı acil ve güvenli bir şekilde ulaştırmak gerektiğinde, İstanbul moto kurye hizmetimizden faydalanarak sorununuza çözüm üretebilirsiniz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *